>> Ostaa Compazine <<

ostaa Compazine Nopea lääkemääräys

Compazine Yleinen käyttö

Compazine on antipsykoottinen lääkitys, jota käytetään psykoottisten häiriöiden, kuten skitsofrenian, hoitamiseen. Myös Compazinea käytetään vaikean pahoinvoinnin ja oksentelun hallintaan ja ahdistuksen hoitamiseen. Compazine muuttaa kemikaalien toimintaa aivoissasi. Compazinia käytetään yleensä rauhoittavana aineena ja psykoosilääkkeinä.

Compazine Annostus ja suunta

Ota se oraalisesti täyteen lasilliseen vettä, ruoan tai maidon kanssa tai ilman. Aikuisten suositeltu annos riippuu taudin tyypistä: Vakavan pahoinvoinnin ja oksentelun valvonta Tavanomainen annos on yksi 5 mg tai 10 mg tabletti 3 tai 4 kertaa päivässä. Ei-psykoottiseen ahdistukseen Tavallinen annos on 5 milligrammaa, joka otetaan 3 tai 4 kertaa päivässä. Suhteellisen lievä skitsofrenia Tavallinen annos on 5 tai 10 milligrammaa, joka otetaan 3 tai 4 kertaa päivässä. Kohtalainen tai vaikea skitsofrenia Annostelut alkavat yleensä 10 milligrammalla, otettu 3 tai 4 kertaa päivässä. Lisää vaikea skitsofrenia Annosmäärät voivat vaihdella välillä 100-150 milligrammaa päivässä. Lapsille suositeltu annos riippuu myös taudin tyypistä, painosta ja iästä: Alle 2-vuotiaiden lasten tai alle 20 kiloa painavien lasten ei tule antaa Compazinea. Vaikea pahoinvointi ja oksentelu Suun kautta Compazinea ei yleensä tarvita yli 1 päivän ajan. Lapset 20 - 29 kiloa Yleinen annos on 2-0,5 mg 1 tai 2 kertaa päivässä. Älä anna yli 7,5 mg päivässä. Lapset 30-39 puntaa Tavallinen annos on 2-0,5 mg 2 tai 3 kertaa päivässä. Älä anna yli 10 mg päivässä. Lapsille 40-85 paunaa Tavallinen annos on 2-0,5 mg 3 kertaa päivässä tai 5 mg 2 kertaa päivässä. Älä anna yli 15 mg. Psykoottisten häiriöiden vuoksi 2-5-vuotiaat lapset Aloitettava oraalinen tai rektaalinen annos on 2-0,5 mg 2 tai 3 kertaa päivässä. Älä anna yli 10 mg ensimmäisenä päivänä ja 20 mg sen jälkeen. 6-12-vuotiaat lapset Aloitettava oraalinen tai rektaalinen annos on 2-0,5 mg 2 tai 3 kertaa päivässä. Älä anna yli 10 mg ensimmäisenä päivänä ja 25 mg sen jälkeen. Suositus vanhemmille aikuisille: Huom: tämä ohje esitetään täällä vain tarkistettavaksi. On erittäin tärkeää keskustella lääkärisi kanssa ennen käyttöä. Se auttaa sinua saamaan parhaan tuloksen.

Compazine Varotoimet

Käytä Compazinia varoen ihmisillä, joilla on maksa- tai munuaissairaus, glaukooma, eturauhasen hypertrofia, vaikea astma, pitkäaikainen käyttö, sydän- ja verisuonitauti, epilepsia. Älä käytä alle 5-vuotiailla lapsilla. Compazinia ei tule käyttää raskauden, raskauden tai imetyksen aikana ilman lääkärin neuvoja. Älä käytä Compazinia ennen imetämistä ilman lääkärin lupaa.

Compazine Vasta-aiheet

Compazine-valmistetta ei saa antaa ihmisille, jotka ovat yliherkkiä tämän lääkkeen mahdollisille osille. Vasta-aiheet ovat potilailla, joilla on vaikea myrkyllinen keskushermoston masennus, kooma, aivovaurio, luuytimen masennus, vaikea maksa tai sydänsairaus, kapakulmaglaukooma, pediatrinen leikkaus.

Compazine Mahdolliset sivuvaikutukset

Ne voivat sisältää allergisen reaktion puhelutyyppejä. Myös mahdollisimpia sivuvaikutuksia ovat: silmien, kielen, huulien, kasvojen, käsivarsien tai jalkojen nykiminen tai hallitsemattomat liikkeet; vapina, kuolaaminen, nielemisvaikeudet, tasapainon tai kävelyn ongelmat; tunne levoton, jittery tai kiihtynyt; korkea kuume, jäykkäät lihakset, sekavuus, hikoilu, nopeat tai epätasaiset sydämenlyönnit, nopea hengitys; tunne kuin saatat ohittaa; takavarikko (mustavalkoisuus tai kouristukset); vähentynyt näköhava, tunnelinäkö, vetiset silmät, lisääntynyt herkkyys valolle; pahoinvointi ja vatsakipu, ihottuma ja keltaisuus (ihon tai silmien keltaisuus); vaalea iho, helposti mustelmat tai verenvuoto, kuume, kurkkukipu, flunssan oireet; virtsaaminen vähemmän kuin tavallisesti tai ei ollenkaan; nivelkipu tai turvotus kuumetta, turvonneet rauhaset, lihaskipu, rintakipu, oksentelu, epätavalliset ajatukset tai käyttäytyminen ja epätasaisen ihonväri; hidas syke, heikko pulssi, pyörtyminen, hidas hengitys (hengitys voi pysähtyä). Vähemmän vakavia ovat: huimaus, uneliaisuus, ahdistuneisuus; unihäiriöt (unettomuus), outoja unia; suun kuivuminen, tukkoinen nenä; näön hämärtyminen; ummetus; rintojen turvotus tai purkautuminen; menettämä kuukautisjakso, painonnousu, turvotus kädessä tai jalassa; impotenssi, ongelmat, joilla on orgasmi; lievä kutina tai ihottuma; päänsärky. Jos havaitset, että jokin niistä lopettaa Compazin käytön ja kerro lääkärillesi mahdollisimman pian. Ota myös yhteyttä lääkäriisi kaikista sivuvaikutuksista, jotka tuntuvat epätavallisilta.

Huumeiden vuorovaikutus
Huomaa myös, että kahden lääkkeen välinen vuorovaikutus ei aina tarkoita sitä, että sinun on lopetettava yksi niistä. Kuten tavallista, se vaikuttaa lääkkeiden vaikutukseen, joten kysy neuvoa lääkäriltäsi siitä, miten sitä hoidetaan tai hoidetaan.

Compazine Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annoksen ajoissa, tee se heti kun muistat. Älä kuitenkaan ota, jos liian myöhäinen tai melkein aika seuraavalle annokselle. Älä lisää suositeltua annosta. Ota yleensä annos seuraavana päivänä samalla säännöllisesti.

Compazine Yliannostus

Compazinin haittavaikutukset Yliannostus voi sisältää suun kuivumista, ummetusta, turvotusta tai vatsakramppeja, äärimmäistä uneliaisuutta tai levottomuutta ja levottomuutta, sydämen sykkeen muutoksia, kuumetta ja pyörtymistä. Jos havaitset sellaisen tai epätavallisia oireita, ota välittömästi yhteyttä lääkäriisi.

Compazine Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20-25 C (68-77 F).

Compazine Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Compazine <<


[top]