>> Ostaa Copegus <<

ostaa Copegus Nopea lääkemääräys

Yleistä
Copegusia käytetään yhdessä interferonin (kuten PegIntronin tai Intron A: n kanssa) kroonisen hepatiitti C: n, joka on maksan sairaus. Tämä on lääke niille potilaille, joille ei ole aiemmin hoidettu interferonia tai joilla on ollut hepatiitti C: n paluuta sen jälkeen, kun interferoni on onnistunut. Se auttaa immuunijärjestelmää taistelemaan hepatiitti C -viruksesta ja vaikeuttaa viruksen lisääntymistä kehossa. Copegus kuuluu viruslääkkeisiin.

Copegus Annostus ja suunta

Tavallinen Copegus-annos päivässä on 800 mg, 1000 mg tai 1 200 mg suun kautta kahdessa jaettuna annoksella (aamu ja ilta) ruoan kanssa 24 tai 48 viikon ajan . Hoidon annos ja kesto riippuvat sinun kunnosta, ruumiinpainosta, lähtötasoon liittyvistä ominaisuuksista, hoitovasteesta ja hoidon siedettävyydestä. Ota lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä ota suurempia tai pienempiä määriä tai pidä kauemmin kuin suositellaan. Noudata reseptilääkkeesi antamia ohjeita. Se olisi otettava johdonmukaisesti. Esimerkiksi se olisi otettava samanaikaisesti tai kertaa joka päivä ja joka kerta.

Copegus Varotoimet

Copegus voi vähentää kehon punasolujen määrää (anemiaa) ja se voi olla hengenvaarallinen ihmisille, joilla on sydänsairaus tai verenkiertohäiriöt. Varovaisuutta on harkittava, jos Copegus-valmistetta käytetään potilailla, joilla on sydän- tai verenkiertohäiriöitä, koska anemia voi pahentaa näitä sairauksia. Veresi on testattava usein. Myös näöntarkkuutta, maksan toimintaa ja kilpirauhasen toimintaa voi olla tarpeen testata. Käy lääkärisi kanssa säännöllisesti. Soita lääkärillesi heti, jos sinulla on vaalea tai kellastunut iho, tumma värillinen virtsa, kuume, sekavuus, rintakipu, heikkous tai hengitysvaikeudet. Copegus saattaa aiheuttaa synnynnäisiä vikoja ja / tai kuolemia syntyneissä vauvoissa, jotka altistuvat raskauden aikana. Jos Sinä tai sukupuoliyhteydessäsi on tai saatat olla raskaana, älä ota Copegusta ja ota välittömästi yhteyttä lääkäriisi. Copegus-hoitoa saaneilla naisilla ja miehillä on vältettävä raskautta hoidon aikana ja 6 kuukauden ajan tämän lääkityksen lopettamisen jälkeen. Kysy lääkäriltä tai apteekista lisätietoja.

Copegus Vasta-aiheet

Ennen Copegus-valmisteen ottamista keskustele lääkärisi kanssa, jos olet allerginen peginterferoni alfa-2a: lle, muulle interferonille, ribaviriinille, polyetyleeniglykolille tai jollekin lääkkeen aineosalle. , jos olet imevä, imetys, raskaana tai raskaana oleva kumppani. Myös siinä tapauksessa, että sinulla on heikentynyt maksasairaus, hemoglobinopatiat (talassemia, sirppisoluanemia), HIV-HCV (ihmisen immuunikatovirus ja hepatiitti C -virus), jossa on maksakirroosi ja lähtötilanteen Child-Pugh-pistemäärä suurempi tai yhtä suuri kuin 6. Ja sinun on keskusteltava lääkärisi kanssa, jos sinulla on vakava psykiatrinen häiriö, autoimmuunisairaudet (mukaan lukien autoimmuuni hepatiitti), kilpirauhasen ongelmat, joita lääkitys ei ole aiemmin ollut hallinnassa. Mahdolliset haittavaikutukset Copegus-bakteerin yleisin sivuvaikutus on flunssan kaltainen oireyhtymä, joka koostuu kehon ärsytyvistä ja kipuista, kuumosta, vilunväristyksistä, päänsärkystä ja huonosta tilasta. Vakavin sivuvaikutus on anemia. Potilaiden, joilla on tiettyjä sydänsairauksia, ei tule käyttää Copegus-valmistetta. Tämä voi tehdä tilanne pahempi ja voi johtaa mahdollisesti kohtalokkaaseen sydänkohtaukseen. Copegusia tulee välttää sellaisten potilaiden keskuudessa, joilla on vaikea munuaissairaus ja jotka ovat menettäneet suurimman osan munuaisten toiminnasta. Copegus-hoito ja interferoni voivat pahentaa psykiatrisia oireita tai aiheuttaa psykiatrisia sairauksia, kuten masennusta, itsemurha-ajatuksia, psykoosia, aggressiivista käyttäytymistä, hallusinaatiota tai väkivaltaista käyttäytymistä. Potilaita on seurattava tarkoin näiden psykiatristen sairauksien kehittymisessä. Hoito on aiheuttanut kilpirauhasen poikkeavuuksia. Jos nämä poikkeavuudet säilyvät ja niitä ei voida kontrolloida lääkityksen avulla, saattaa olla tarpeen lopettaa tämä hoito. Muut mahdolliset sivuvaikutukset, joita voi esiintyä Copegus-hoidon aikana, ovat väsymys, heikkous, pahoinvointi, ruokahaluttomuus, närästys, unettomuus, ärtyneisyys, hengitysvaikeudet, ihottuma, kutina ja muutokset makuun.

Copegus Huumeiden väliset yhteydet

Jos Copegus-valmistetta käytetään muiden viruslääkkeiden kanssa, joilla on samanlainen vaikutus, se voi aiheuttaa tilan, jossa maitohappo kerääntyy veressä (maitohappoasidoosi). Tämä voi johtaa vakaviin lääketieteellisiin ongelmiin. Älä myöskään ota Copegusta HIV-infektion (tsidovudiini (Retrovir), zalcitabiini (Hivid) tai stavudiini (Zerit)) hallitsemiseen käyttämien viruslääkkeiden varalta.

Copegus Missed dose

Jos unohdat Copegus-annoksen, ota Missed-annos mahdollisimman pian ja jatka säännöllistä aikataulua. Jos on melkein aika seuraavalle annokselle, ohita Missed-annos ja jatka säännöllistä annosteluaikataulua. Älä ota kaksinkertaista annosta korvaamattomaksi. Jos et ole varma, mitä tehdä annoksen puuttumisen jälkeen, ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin neuvoa.

Copegus Yliannostus

Yliannostusin voi liittyä helposti mustelmia tai verenvuotoa, virtsaamista vähemmän kuin normaalisti tai ei ollenkaan, rintakipu tai raskas tunne, kipu leviämiseen käsivarteen tai olkapäähän, pahoinvointi, hikoilu tai yleinen paha tunne. Jos koet jotain yllä olevasta luettelosta, tarvitset hätätapauksen.

Säilytä
Säilytä Copegus jääkaapissa, suojaa ne valolta ja pidä ne lasten ulottumattomissa. Älä jätä, jätä tai käytä niitä viimeisen käyttöpäivämäärän jälkeen.

Copegus Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Copegus <<


[top]