>> Ostaa Cordarone <<

ostaa Cordarone Nopea lääkemääräys

Cordarone Yleinen käyttö

Cordarone kuuluu rytmihäiriölääkkeisiin. Sitä käytetään korjata sydämen epänormaalit rytmit potilaan hengenvaarallisten epänormaalien sydämen rytmien (kuten jatkuva kammiovärinä / takykardia) hoitamiseksi. Se auttaa tekemällä sydämen syke säännöllisemmäksi ja se toimii estämällä tietyt sydänsähköiset signaalit, jotka voivat aiheuttaa epäsäännöllisen sykkeen. Tämän lääkityksen vaikutukset voidaan havaita jo kolmen päivän kuluttua hoidon aloittamisesta, mutta se on tavallisesti 1-3 viikkoa ennen kuin hyödylliset vaikutukset näkyvät.

Cordarone Annostus ja suunta

Saat ensimmäiset amiodaronin annokset sairaalassa, jossa sydäntäsi voidaan seurata, jos lääkitys aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia. Cordaronen suositeltu aikuisen aloitusannos on yleensä 800 mg: sta 1 600 mg: aan päivässä ensimmäisen ja kolmen viikon ajan jaetuissa annoksissa. Annosta pienennetään 200 mg: sta 400 mg: aan päivässä lääkärisi määräämällä tavalla ja olosuhteiden mukaan. Ota tämä lääkitys suun kautta, yleensä kerran tai kahdesti päivässä tai lääkärisi ohjeiden mukaisesti. Ota se ruoan kanssa tai ilman sitä täydellä lasillisella vettä. On tärkeää valita yksi tapa ja ottaa tämä lääkitys samalla tavalla jokaisen annoksen kanssa. Vältä syövät greippiä tai juo greippimehua käyttäessäsi tätä lääkitystä, ellei lääkäri toisin määrää. Greippi voi lisätä tämän lääkityksen määrää verenkiertoon. Annos perustuu lääketieteelliseen tilaan ja vasteeseen hoitoon. Lääkärisi voi ohjata sinua aloittamaan tämän lääkityksen suuremmalla annoksella ja pienentää vähitellen annosta. Ota tämä lääkitys täsmälleen sellaisena kuin sinulle on määrätty. Älä ota lääkitystä suurempia määriä, tai ota se pidempään kuin lääkärisi on suositellut. Noudata reseptilääkkeesi antamia ohjeita.

Cordarone Varotoimenpiteet

Kun aloitat tämän lääkevalmisteen käytön, voit pysyä sairaalassa lääkärin asianmukaisen valvonnan varalta. Cordarone voi kestää 2 viikkoa tai pidempään vaikutuksen elimistössäsi. Tämä lääke pysyy kehossa viikkoja kuukausia, vaikka sitä ei enää käytetä. Vakavia haittavaikutuksia voi esiintyä myös viikkoa kuukausia Cordaronen ottamisen jälkeen. Ennen kuin otat Cordaronea. Kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle Cordaronen allergiasta tai jodista ja muista allergioista. Ennen tämän lääkityksen käyttämistä kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle lääketieteellisestä tutkimuksesta. Sinun on rajoitettava alkoholijuomia. Tämä lääkitys voi tehdä sinusta herkempiä auringolle. Vältä pitkittynyttä auringonvaloa, parkkikatot ja auringonsuojalasit käyttämällä aurinkovoidetta ja suojavaatteita ulkona. Ennen leikkauksen aloittamista kerro lääkärillesi tai hammaslääkäriisi kaikista reseptilääkkeistä, ei-lääkkeistä ja käyttämistäsi kasviperäisistä tuotteista.

Cordarone Vasta-aiheet

Ihmiset, joilla on hyvin alhainen syke, kardiogeeninen sokki, toinen tai kolmas asteen AV-lohko (paitsi jos niitä käytetään sydämentahdistimella), hepatiitti, kilpirauhasen sairaudet, tietyt keuhkojen poikkeavuudet, allergia amiodaronille, tuotteen tai jodin ainesosat eivät saa ottaa Cordaronea. Jos sinulla on tiettyjä ehtoja, saatat tarvita annoksen säätämistä tai erikoiskokeita tämän lääkityksen turvalliseen käyttöön. Ennen amiodaronihoidon aloittamista kerro lääkärillesi sairauksista, joita sinulla on: astma tai muu keuhkosairaus, maksasairaus, näköongelmat, korkea tai matala verenpaine, kilpirauhasen häiriö, elektrolyyttitasapaino (kuten veressäsi olevan kaliumin tai magnesiumin vähäiset määrät) tai jos sinulla on sydämen rytmiin istutettu sydämentahdistin tai defibrillaattori. Mahdolliset haittavaikutukset Vakavia haittavaikutuksia voivat olla keuhko- tai maksavaivat. Kerro heti lääkärillesi, jos havaitset keuhko- tai maksavaivoja, kuten yskää, hengenahdistusta, rintakipua, veren yskimistä, jatkuvia pahoinvointia / oksentelua, tumma virtsa, vaikea vatsakipu tai vatsakipu tai kellastuvissa silmissä / ihossa. Hanki hätätapaus, jos sinulla on jokin näistä allergisen reaktion oireista: nokkosihottuma, hengitysvaikeus, kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turvotus. Vähemmän vakavissa sivuvaikutuksissa voi olla huimausta tai väsymystä, pahoinvointia, oksentelua, vatsakipua, ummetusta, ruokahaluttomuutta, unettomuutta, heikkoutta, koordinoinnin puutetta tai lämpöä, pistelyä tai punoitusta ihon alle.

Cordarone Huumeiden väliset yhteydet

Lääkäri tai apteekkisi voi olla jo tietoinen mahdollisista

huumeiden välisistä yhteyksistä
ja voi seurata heitä. Cordarone voi olla vuorovaikutuksessa sellaisten lääkkeiden kanssa, kuten atenololi (Tenormin), propranololi (Inderal), metoprololi (Lopressor), digoksiini (Lanoxin), verapamiili (Calan, Isoptin, Verelan, Covera-HS) tai diltiatseemi (Cardizem, Dilacor, Tiazac). Yhdistelmän tulos on liian hidas syke tai lohko sähköimpulssin johtamisessa sydämen läpi. Älä aloita, lopeta tai muuta lääkkeen annostusta ennen lääkärin tai apteekkihenkilökunnan tarkistamista ensin. Siksi ennen kuin käytät tätä tuotetta kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle kaikista tuotteista, joita käytät. Pidä luettelo kaikista lääkkeistäsi kanssasi ja jaa luettelo lääkärillesi ja apteekkiin.

Cordarone Missed dose

Ota Missed-annos heti kun muistat. Jos on melkein aika seuraavalle annokselle, ohita Missed-annos ja ota lääke seuraavalla säännöllisellä aikataululla. Älä käytä ylimääräistä lääkettä Misseddose-valmisteen muodostamiseksi

Cordarone Yliannostus

Yliannostusin voi liittyä heikkous, hidas syke, heikotus tai pyörtyminen. Hakeudu lääkärin hoitoon, jos olet sitä mieltä, että olet käyttänyt liikaa lääkettä.

Cordarone Säilytys

Säilytä Cordarone huoneenlämmössä 68-77 astetta F (20-25 astetta C) lämpöä, kosteutta ja valoa vastaan. Älä säilytä kylpyhuoneessa. Pidä kaikki lääkkeet lasten ja lemmikkieläinten poissa. Älä huuhtele lääkkeitä WC: n alapuolella tai kaataa ne viemäriin, ellei niitä kehoteta. Hävitä tämä tuote asianmukaisesti, kun se on vanhentunut tai sitä ei enää tarvita.

Cordarone Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integrointeja tai Sivustoon liittyviä ohjeita ei voida käyttää itsehoitoon ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Cordarone <<


[top]