>> Ostaa Coreg <<

ostaa Coreg Nopea lääkemääräys

Coreg Yleinen käyttö

Coreg on epäselektiivinen beta-adrenoreseptoreiden estäjä ja alfa-reseptorien valikoiva bloacker. Adrenergisen järjestelmän hermot innervaat sydämen ja vapauttavat noradrenaliinin, joka stimuloi sydämen lihaksia nopeammin ja voimakkaammin. Coreg vähentää sydämen nopeutta ja supistumisvoimaa, kun se estää tällaiset reseptorit ja tekee sydämen työn helpommaksi. Coreg estää verisuonten adrenergisiä reseptoreita, mikä heikentää niitä ja aiheuttaa verenpaineen laskua.

Coreg Annostus ja suunta

Coreg otetaan kahdesti päivässä ruoan kanssa, koska tämä lisää imeytyneen lääkkeen määrää. Älä lopeta tai muuta annosta ilman lääkärin ohjeita, koska se voi aiheuttaa vakavia sydänvaivoja (rytmihäiriöt). Jatka tämän lääkityksen ottamista, vaikka olisitkin hieno: luultavasti sinun tarvitsee käyttää verenpainelääkkeitä, koska sairaus on pitkä.

Coreg Varotoimenpiteet

Älä käytä tätä lääkettä, jos olet allerginen Coregille tai jos sinulla on astma, keuhkoputkentulehdus, keuhkoputkentulehdus, vaikea maksasairaus, vakava sydänsairaus (sydänsairaus, sairas sinus -oireyhtymä , käytetään hidas syke lukuun ottamatta sydämentahdistimen tapauksia). Varoittaa kirurgiasi, jos käytät Coregia. Älä juo alkoholia kahdesta ennen Coregin saannin tai sen jälkeen.

Coreg Vasta-aiheet

Sydämen vajaatoiminta, krooninen obstruktiivinen keuhkosairaus, astma, keuhkoputkentulehdus, kardiogeeninen sokki atrioventricular block (aste II ja III), bradykardia, allerginen Coregin komponentteihin, sairas sinus -oireyhtymä ja joitain muita ehtoja. Varovaisuutta on noudatettava diabetesta sairastavilla potilailla, matala verenpaine, kongestiivinen sydämen vajaatoiminta, munuaissairaus, kilpirauhasen häiriöt liikkeessä (kuten Raynaudin oireyhtymä).

Coreg Mahdolliset haittavaikutukset

Jos sinulla on allergiaoireita, kuten nokkosihottuma, hengitysvaikeus, kasvojen turvotus ja alhainen tai epätasainen sydämenlyönti, tunne valoa, pyörtyä, vaikka lievässä rasituksessa, nilkan tai maksun turvotus, pahoinvointi, savi-uloste, keltaisuus, kylmä tunne kädet ja jalat, ota yhteyttä lääkäriisi ja hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon.

Huumeiden vuorovaikutus
Koska Coreg pystyy vaikuttamaan adrenergiseen järjestelmään, se voi peittää hypoplikemian oireet (vapinaa ja lisääntynyttä sykeohjelmaa), jotka myös määrätään. Siksi diabetesta sairastavien potilaiden sokeritasapainoa olisi seurattava useammin. Epäsäännöllinen sydämen rytmi tai verenpaineen nousu voi ilmetä, kun Coregia käytetään yhdessä Ca + -kanavan salpaajien kanssa. Coreg voi myös lisätä digoksiinipitoisuuksia ja Rifampin vähentää Coregin pitoisuutta veressä.

Coreg Missed dose

Jos olet unohtanut annoksen, ota se heti kun muistat, mutta jos se on vähemmän kuin neljä tuntia ennen seuraavaa annosta, ohita vain Missed-annos Älä yritä korvata Missed doseby ottamalla ylimääräinen.

Coreg Yliannostus

Jos epäilet, että olet ottanut liian paljon Coregia ja sairasta epätasainen sydämenlyönti, hengästyneisyys, sinivihreä kynsi, huimaus, heikkous, pyörtyminen ja takavarikko hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon .

Coreg Varastointi

Lääkitys on säilytettävä huoneenlämmössä 15-30 C (59-86 F) kevyesti kestävässä laatikossa.

Coreg Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Coreg <<


[top]