>> Ostaa Crestor <<

ostaa Crestor Nopea lääkemääräys

Crestor Yleinen käyttö

Crestor on kolesterolia alentava lääke, jota käytetään alentamaan kolesterolitasoja, kun ruokavalio ja liikunta ovat yksinään toimineet.

Crestor Annostus ja suunta

Ota tämä lääkitys ruoan kanssa tai ilman, milloin tahansa kerran päivässä. Niele jokainen tabletti kokonaan juomalla vettä / maitoa. Tavallisesti Crestorin annos on 5 - 40 mg. 40 mg: n annosta käytetään potilaille, jotka eivät saavuta LDL-C-tavoitetta 20 mg: lla. Hyperlipidemia, sekoitettu dyslipidemia, hypertriglyseridemia ja ateroskleroosi: Aloitusannos 10 mg. Cresor 20 mg on aloitusannos potilaille, joilla on LDL-C>190 mg / dl ja aggressiiviset lipidit. HoFH: Aloitusannos on 20 mg. Tämä lääke on vain pieni osa koko hoito-ohjelmaa, johon sisältyy myös ruokavalio, liikunta ja painonhallinta. Seuraa ruokavaliota, lääkitystä ja harjoittelujasi hyvin huolellisesti. Huomaa: tämä ohje esitetään täällä vain tarkistettavaksi. On erittäin tärkeää keskustella lääkärisi kanssa ennen käyttöä. Se auttaa sinua saamaan parhaan tuloksen.

Crestor Varotoimet

Älä ota, jos sinulla on maksavaivoja tai sinulla on ollut jokin sairaus, joka vaikuttaa maksasi; jos sinulla on munuaisongelmia; jos sinulle on kerrottu, että sinulla on lihastasi vaikuttava tila, jota kutsutaan myopatiaksi; jos käytät immunosuppressiivista lääkettä, syklosporiinia; jos olet raskaana tai jos sinulla on mahdollisuus tulla raskaaksi; jos imetät. Ota yhteys lääkäriisi, jos käytät muita lääkkeitä, mukaan lukien ne, joita olet ostanut laskurin yli. Kerro lääkärillesi erityisesti, jos käytät jotain seuraavista: gemfibrotsiili, syklosporiini, varfariini, antasidit, erytromysiini tai suun kautta otettavat ehkäisyvalmisteet.

Crestor Vasta-aiheet

Crestor on vasta-aiheinen potilaille: - yliherkkyys rosuvastatiinille tai jollekin apuaineelle; - aktiivinen maksasairaus; - vaikea munuaisten vajaatoiminta; - myopatia; - samanaikaisen siklosporiinin saanti; - raskauden ja imetyksen aikana ja hedelmällisessä iässä oleville naisille, jotka eivät käytä asianmukaisia ehkäisytoimenpiteitä; 40 mg: n annos on vasta-aiheinen potilailla, joilla on ennenaikaista myopatia / rabdomyolyysiä. Tällaisia tekijöitä ovat: • kohtalainen munuaisten vajaatoiminta; т? - kilpirauhasen vajaatoiminta; т? â € ™ henkilökohtainen tai perheen historia perinnöllisiä lihasten häiriöt; т? ¢ â, ¬ â € ¢ aikaisemmin lihasten myrkyllisyyden historiassa toisen HMG-CoA-reduktaasin estäjän tai fibraatin kanssa; Â? alkoholin väärinkäyttö; tilanteissa, joissa plasman pitoisuus voi nousta; ¢? aasialaiset potilaat; т? - samanaikaista fibraattien käyttöä.

Crestor Mahdolliset sivuvaikutukset

Ne voivat sisältää kaikentyyppisiä allergisia reaktioita. Myös mahdollisimpia sivuvaikutuksia ovat: lihaskipu, arkuus tai heikkous kuumetta tai flunssan oireita ja tumma värillinen virtsa; virtsaaminen enemmän tai vähemmän kuin tavallisesti tai ei ollenkaan; pahoinvointi, vatsakipu, alhainen kuume, ruokahaluttomuus, tumma virtsa, savi-uloste, keltaisuus (ihon tai silmien keltaisuus); rintakipu; tai turvotusta käsiin tai jalkoihin. Vähemmän vakavia ovat: heikkous, huimaus; lievä pahoinvointi, ummetus, ripuli; kurkkukipu, vuotava tai tukkoinen nenä; Muistin menetys; päänsärky; tai kipua tai polttavaa virtsatessa. Jos havaitset sellaisen, että lopetat Crestorin käytön ja kerro lääkärillesi mahdollisimman pian. Ota myös yhteyttä lääkäriisi kaikista sivuvaikutuksista, jotka tuntuvat epätavallisilta.

Crestor Lääkevalmistelu

Älä käytä tätä lääkettä mihinkään seuraavista lääkkeistä: kasviperäisiä lääkkeitä, kuten punaista hiiva-riisiä tai muita korkean kolesterolin lääkkeitä. Tämä lääke voi myös olla vuorovaikutuksessa seuraavien lääkkeiden kanssa: alkoholi, antasidit, jotka sisältävät alumiinihydroksidia tai magnesiumhydroksidia, syklosporiinia, niasiinia, varfariinia. Huomaa myös, että kahden lääkkeen välinen vuorovaikutus ei aina tarkoita sitä, että joudut lopettamaan yhden lääkkeen ottamisen. Kuten tavallista, se vaikuttaa lääkkeiden vaikutukseen, joten kysy neuvoa lääkäriltäsi siitä, miten sitä hallitaan tai hoidetaan.

Crestor Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annoksen ajoissa, tee se heti kun muistat. Älä kuitenkaan ota, jos liian myöhäinen tai melkein aika seuraavalle annokselle. Älä lisää suositeltua annosta. Ota yleensä annos seuraavana päivänä samalla säännöllisesti.

Crestor Yliannostus

Crestorin yliannostuksen oireita ei tunneta hyvin. Suurin mahdollinen näistä ovat: maksavaurio, munuaisten vajaatoiminta, haimatulehdus, keltainen iho (keltaisuus), vakava lihaksen hajoaminen (ns. Rabdomyolyysi). Jos huomaat, että jokin niistä soittaa lääkäriisi välittömästi.

Crestor Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-77 astetta (15-25 astetta) valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä. Älä käytä viimeisen käyttöajan jälkeen.

Crestor Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Crestor <<


[top]