>> Ostaa Cycrin <<

ostaa Cycrin Nopea lääkemääräys

Cycrin Yleinen käyttö

Cycriniä käytetään epäsäännöllisten tai poissaolojen kuukautisten tai epänormaalin kohdun verenvuodon hoitoon. Lisäksi sitä voidaan käyttää vähentämään endomentrialisen hyperplasian riskiä estrogeenien käytön aikana. Se aktiivinen komponentti medroksiprogesteroni on progestiini. Progestiini on naisten hormoni, joka säätelee ovulaatiota ja kuukautisia. Lisäksi sitä voidaan käyttää ehkäisemään postmenopausaalisten naisten kohdun limakalvon kasvua estrogeenikorvaushoidossa.

Cycrin Annostus ja ohjeet

Ota Cycin juuri niin kuin lääkäri on määrännyt. Se annetaan yleensä kuukausittain muutaman päivän välein. Sinun on ehkä aloitettava lääkkeen ottaminen kuukautiskierron tiettynä päivänä. Noudata kaikkia lääkäreiden ohjeita. Tarkasta säännöllisesti rintojensiirrännä. Lääkitys voi aiheuttaa epätavallisia tuloksia tietyistä lääketieteellisistä testeistä.

Cycrin Varotoimenpiteet

Vältä tupakointia Cycrinin käytön aikana. Tupakointi lisäsi veren hyytymisriskiä suuresti.

Cycrin Vasta-aiheet

Älä käytä Cycrinia, jos olet raskaana tai sinulla on hormonihäiriöitä (kohdun tai rintasyövän), maksasairaus, epänormaali epämuodostunut vaginaalinen verenvuoto. Sinulla saattaa olla tarpeen säätää annoksen muuttamista, jos sinulla on seuraavat sairaudet: sydänsairaus, kongestiivinen sydämen vajaatoiminta, äskettäinen aivohalvaus tai sydänkohtaus, korkea verenpaine, korkea kolesteroli, triglyseridit, vakava lantionkipu, viimeinen keskenmeno tai abortti, epilepsia, alhainen veren kalsiumpitoisuus , astma, lupus, diabetes, migreenipäänsärky, kilpirauhasen häiriö, munuaissairaus. Mahdolliset haittavaikutukset Kaikkien allergisten reaktioiden, kuten keinokastelujen, kasvojen turvotuksen, huulten, kielen ja kurkun, hengitysvaikeuksien lisäksi, voi esiintyä seuraavia vakavia haittavaikutuksia: äkillinen päänsärky, yskä, tunnottomuus tai heikkous, sekavuus, näköhäiriöt, puhe, tasapaino, rintakipu tai raskas tunne, hengityksen vinkuminen, nopea hengitys, nopea sydämen syke, kipu tai turvotus yhdestä tai molemmista jaloista, kipu leviämisestä käsivarteen tai olkapäähän, pahoinvointi, vaginaalinen verenvuoto, jos sinulla on jo vaihdevuodet, rintalihakset, masennuksen oireet, kuten unihäiriöt, huimaus, mielialan muutokset, päänsärky, kuume, käsien, nilkkojen tai jalkojen turvotus, keltaisuus. Vähemmän vakavia haittavaikutuksia voivat olla ihonvärien muutokset, emätin kutina tai purkautuminen, lievä kutina tai ihottuma, lisääntynyt akne, hiusten kasvua, päänahan hiusten menetystä, unettomuutta, ruokahalun ja painon muutoksia, lievää vatsakipua, turvotusta, pahoinvointia.

Cycrin Huumeiden välinen yhteys

Kerro lääkärillesi kaikista määrätyistä ja määrittämättömistä lääkkeistä, vitamiineista, kivennäisaineista, kasviperäisistä tuotteista, joita käytät.

Cycrin Missed dose

Ota Missed-annos heti kun muistat. Jos se on melkein aika seuraavalle annokselle, odota siihen asti lääkkeen ottamista ja ohita Missed-annos Älä käytä ylimääräistä lääkettä Misseddose-valmisteen muodostamiseksi

Cycrin Yliannostus

Symptoms of Cycrin Overdose are vatsakipu, rintojen arkuus, oksentelu, pahoinvointi, huimaus, uneliaisuus, vaginan verenvuoto.

Cycrin Varastointi

Säilytä Cycrin huoneenlämmössä kosteudelta ja kuumuudelta.

Cycrin Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Cycrin <<


[top]