>> Ostaa Danazol <<

ostaa Danazol Nopea lääkemääräys

Danazol Yleinen käyttö

Danatsoli on synteettinen steroidi, joka on valmistettu etisteronista. Tämä lääkitys estää aivolisäkkeen miesten ja naisten gonadotrofisten hormonien luteinisoivan hormonin (LH) ja follikkelia stimuloivan hormonin (FSH) synteesin. Naisilla tämä lääke inhiboi munasarjojen toimintaa, ovulaatiota, johtaa endometrian atrofiaan. Lääkitystä käytetään hoidettaessa endometrioosin (steriiliöön liittyvä) fibrokystisen rintasyövän hoitoon, jotta voidaan estää perinnöllisen angioödeeman, hyvänlaatuisten rintasyöpä (fibro-kystinen rinta), menorragia (epänormaalin raskaus ja pitkittynyt kuukautisjakso), premenstruaalinen oireyhtymä, primäärinen ennenaikainen murrosikä, gynecomastia.

Danazol Annostus ja suunta

Yleinen suositeltu annos aikuisilla on 200-800 mg vuorokaudessa jaettuna 2-4 ruokavalioon. Hoito alkaa kuukautiskierron ensimmäisenä päivänä. Vakavan endometrioosin hoitamiseksi aloitusannos on 400 mg, myöhemmin lääkäri voi suurentaa 800 mg: n annoksen. Hoito jatkuu kuuden kuukauden ajan. Lapsilla, joilla on ennenaikainen puberanssi, annos on 100-400 mg.

Danazol Varotoimenpiteet

Varovaisuutta on noudatettava potilailla, joilla on diabetes mellitus, epilepsia ja migreeni. Käytä luotettavia ja tehokkaita ehkäisymenetelmiä, kun olet Danazolilla, kuten kondomia tai kalvoa spermisidigeelillä tai hormonaalisten ehkäisymenetelmien hormoneja, voi osoittautua tehottomaksi. Dose korjausta tarvitaan diabetesta sairastaville potilaille. Ota tämä lääke lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä ylitä suositeltua annosta. Naiset saattavat joutua aloittamaan danatsolin kuukautisten aikana. Tämä lääkitys saattaa muuttaa joidenkin lääketieteellisten testien tuloksia, kerro lääkärillesi, jos käytät tätä lääkettä. Älä aloita tai lopeta tätä lääkitystä ilman lääkärisi suostumusta, jatka sen ottamista, vaikka et näe välittömiä positiivisia hoitotuloksia. Jos oireesi eivät parane kahdessa kuukaudessa, kerro siitä lääkärillesi.

Danazol Vasta-aiheet

Tätä lääkettä ei voida käyttää potilaille, jotka ovat yliherkkiä danatsolille tai sen komponentteille, raskaana oleville ja imettäville naisille, porfyria (maksan transaminaasiarvojen lisääntyminen), maksan tai munuaisten vajaatoiminta, krooninen sydän vika, tromboembolia, androgeenituotanto kasvaimessa, emättimen verenvuoto tuntemattomasta alkuperästä. Haittavaikutukset Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat allergiamerkit (nokkosihottuma, ihottuma, kasvojen turvotus, hengitysvaikeudet) sekä äkillinen puutuma tai heikkous, angina, äkillinen yskä, hengityksen vinkuminen, nopea hengitys, nopea syke, äkilliset näkökyvyn, puheen, tai tasapaino, sekavuus, turvotus, hengenahdistus, nopea painonnousu, päänsärky, näköongelmat, korvien soiminen, huimaus, pahoinvointi, ruokahaluttomuus, tumma virtsa, kipu silmien takana, vatsakipu, keltaisuus.

Danazol Huumeiden välinen yhteys

Danatsoli lisää kumariinisarjan ja indandion johdosten antikoagulanttien vaikutuksia, kuten verenvuotoriskiä. Danatsoli vähentää insuliinin ja oraalisten hypoglykeemisten lääkkeiden vaikutuksia vaikuttamalla hiilihydraattien metaboliaan ja lisää verensokeriarvoja. Danatsoli estää karbamatsepiinin metaboliaa ja lisää veren tasoja, lisää syklosporiinin ja takrolimuusin veripitoisuuksia lisäämällä näin nefrotoksisuuden riskiä. Danatsoli myös lisää seerumin glukagonin tasoa.

Danazol Missed dose

Ota Missed-annos heti kun muistat. Jos se on melkein seuraavan annoksenne, ohita vain Missed-annos ja palaa aikataulusi mukaan. Älä tupakoi tätä lääkettä Misseddosin valmistukseen

Danazol Yliannostus

Tämä lääkitys ei todennäköisesti aiheuta hengenvaarallisia oireita. Yliannostuksen yleisimmät vaikutukset ovat painonnousu, kuukautiset, lisääntynyt akne tai kasvojen hiusten kasvu, rinnan muutokset.

Danazol Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20-25 C (68-77 F). Säilytä kosteutta, lämpöä ja auringonvaloa. Ei ole suositeltavaa säilyttää kylpyhuoneessa ja lapsille.

Danazol Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Danazol <<


[top]