>> Ostaa Danocrine <<

ostaa Danocrine Nopea lääkemääräys

Danocrine Yleinen käyttö

Danocrinein aktiivinen komponentti on danatsoli. Danatsoli on ihmisen muotoinen steroidi. Se vaikuttaa munasarjoihin ja aivolisäkkeeseen ja estää tiettyjen hormonien vapautumista kehossa. Lääke on tarkoitettu endometrioosin ja fibrokystisen rintasyövän hoitoon. Danatsolia käytetään myös estämään angioödemian aiheuttamia hyökkäyksiä ihmisillä, joilla on perinnöllinen häiriön muoto.

Danocrine Annostus ja ohjeet

Take on täsmälleen lääkärisi ohjeiden mukaan. Älä ota lääkettä suurempia määriä, tai ota se pidempään kuin lääkärisi on suositellut. Danatsolin on ehkä aloitettava lääkitys kuukautisten aikana. Lääkkeesi tarpeet voivat muuttua, jos sinulla on epätavallinen stressi, kuten vakava sairaus, kuume tai infektio tai jos sinulla on leikkaus tai sairaushäiriö. Tämä lääkitys voi aiheuttaa sinulle epätavallisia tuloksia tietyillä lääketieteellisillä testeillä. Kerro lääkärille, joka kohtelee sinua, että käytät Danazolia.

Danocrine Varotoimet

Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulla on sydän-, munuais- tai maksasairaus, porfyria, epänormaali vaginaalinen verenvuoto, jos olet raskaana, jos olet allerginen lääkkeille, jos sinulla on historia aivohalvauksen tai verihyytymän, rintasyövän; korkea kolesteroli tai triglyseridit, sepelvaltimotauti; sydänsairaus, kongestiivinen sydämen vajaatoiminta; kohtaushäiriö; migreeni päänsärkyä.

Danocrine Vasta-aiheet

Älä käytä lääkettä, jos sinulla on allergiaa danatsolille, porfyyriin, vakavaan sydän-, maksa- tai munuaisongelmiin, jos olet raskaana, imetät, jos sinulla on epänormaali vaginan verenvuoto . Se voi aiheuttaa synnynnäisiä vikoja. Joten käytä tehokkaita ehkäisymenetelmiä. Mahdolliset haittavaikutukset Vakavat haittavaikutukset ovat äkillinen puutumista tai heikkoutta, sekavuutta, näkökyvyn, puheen tai tasapainon ongelmia. rintakipu, äkillinen yskä, hengityksen vinkuminen, nopea hengitys, nopea syke; turvotus, nopea painonnousu, hengästymisen tunne; päänsärky, korvien soiminen, huimaus, pahoinvointi, näköongelmat, kipu silmiesi takana; tai vatsakipu, ruokahaluttomuus, tumma virtsa, keltaisuus (keltaisuus iholla tai silmät). Vähemmän vakavia haittavaikutuksia ovat: akne tai muut iho-ongelmat; lisääntynyt hiusten kasvaminen tai hiustenlähtö; painonnousu; rinnan muutokset; syventynyt ääni; hermostuneisuus; lisääntynyt hikoilu, lämpö tai tunne ihon alle; kuukautiskierrosten muutokset; tai emättimen kuivumista, epämukavuutta tai kutinaa.

Huumeiden vuorovaikutus
Ennen kuin otat Danocrine-lääkettä, kerro lääkärillesi, jos käytät veren ohennetta (varfariinia) tai karbamatsepiinia.

Danocrine Missed dose

Ota Missed-annos heti kun muistat. Jos se on melkein aika seuraavalle annokselle, odota siihen asti, kunnes otat lääkkeen ja ohitat Missed-annoksen Älä käytä ylimääräistä lääkettä Misseddose-valmisteen muodostamiseksi

Danocrine Yliannostus

Pyydä kiireellistä lääketieteellistä apua, jos olet yliannostanut lääkettä. Yliannostus oireet ovat painonnousu, lisääntynyt akne tai kasvojen hiusten kasvua, kuukautisten ongelmat tai rinnan muutokset.

Danocrine Varastointi

Säilytä 59-86 astetta F (15 ja 30 astetta C) lämpöä, kosteutta ja valoa vastaan. Älä säilytä kylpyhuoneessa. Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja lemmikkeinä.

Danocrine Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integrointeja tai Sivustoon liittyviä ohjeita ei voida käyttää itsekäsittelyyn ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Danocrine <<


[top]