>> Ostaa Dapsone <<

ostaa Dapsone Nopea lääkemääräys

Dapsone Yleinen käyttö

Dapsone on anti-infektiivistä lääkitystä, jota käytetään yhdessä rifampisiinin ja clofaziminein-hoidon kanssa Mycobacterium lepraen aiheuttama dermatitis herpetiformis (ihon kunto) ja lepra (Hansenin tauti), keuhkokuume Pneumocystis jiroveci. Yhdistettynä pyrimetamiinin kanssa sitä käytetään malarian hoitoon

Dapsone Annostus ja suunta

Ota Dapsone täyteen lasilliseen vettä. Voit vähentää vatsa-oireita saatat ottaa tämän lääkityksen ruoan kanssa. Ota tämä lääke noin joka kerta samana päivänä saadaksesi siitä eniten hyötyä. Dapsone-annos riippuu tilastasi. Liskan hoito aikuisilla vie 50-100 mg suun kautta kerran vuorokaudessa 2-5 vuoden ajan. Ota 50 mg Dapsonia oraalisesti kerran päivässä dermatiitin herpetiformiksen hoitoon. Suositeltu annos voidaan nostaa 300 mg: aan päivässä. Pneumosyyttisen keuhkokuumeen hoito aikuisilla vie 100 mg suun kautta kerran vuorokaudessa kahden tai kolmen viikon ajan. Noudata kaikkia lääkärin ohjeita. Älä ota Dapsonia enemmän kuin suositellaan.

Dapsone Varotoimenpiteet

Tämä lääke voi aiheuttaa harvinaisia, mutta kuolemaan johtavia maksavaivoja tai veren ongelmia, jotka ovat ominaisia sellaisilla merkkeillä kuin mustelmat tai punaisilla punoituksilla iholla, kurkkukipu, kuume, vaalea iho, keltaisuus ja erityisesti ihottuma. Ota välittömästi yhteyttä lääkäriin, jos havaitset edellä lueteltuja oireita. Harvinaisissa tapauksissa voi johtaa vakaviin ja jopa kohtalokkaisiin ihoreaktioihin. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on methemoglobiinireduktaasipuutos (hemoglobiini M), glukoosi-6-fosfaattidehydrogenaasi (G6PD) -häiriö, maksasairaus. Vältä ruumiin altistumista suorille auringon säteille, koska tämä lääkitys saattaa lisätä ihon herkkyyttä.

Dapsone Vasta-aiheet

Älä käytä Dapsonia potilaille, jotka ovat yliherkkiä lääkkeelle.

Dapsone Mahdolliset haittavaikutukset

Jos havaitset allergisen reaktion merkkejä, ota välittömästi yhteyttä lääkäriisi. Näihin kuuluvat nokkosihottuma, ihottuma, kasvojen turvotus, hengitysvaikeudet. Kerro välittömästi lääkärillesi, jos sinulla on vaalea iho, mustelmat tai punoittavat punaiset ihokohdat, kurkkukipu, kuume, keltaisuus, lihasten heikkous, tunnottomuus tai kihelmöinti, sinertävä ihonväri, vatsakipu, hengitysvaikeudet, epätavallinen väsymys, tumma värillinen virtsa tai vaaleanväriset uloste.

Huumeiden vuorovaikutus
Rifampini vähentää Dapsone-veren määrää. Foolihapon antagonistit, kuten pyrimetamiini, lisäävät hematologisten reaktioiden mahdollisuutta.

Dapsone Missään annoksessa

Älä koskaan ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä. Jos se on lähes seuraavan annoksen aika, vain ohita jäänyt osa ja jatka lääkkeen ottamista aikataulun mukaisesti.

Dapsone Yliannostus

Jos sinulla on sellaisia oireita kuin viritys, takavarikot, pahoinvointi, oksentelu ja sinertävä ihon väri, ota välittömästi yhteyttä lääkäriisi tai hakeudu hätätilanteeseen.

Dapsone Säilytys

Säilytä tabletit huoneenlämmössä välillä 15-30 C (59-86 F) kuivassa tiukassa säiliössä kosteudelta ja auringonvalolta.

Dapsone Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Dapsone <<


[top]