>> Ostaa Differin <<

ostaa Differin Nopea lääkemääräys

Differin Yleinen käyttö

Differin auttaa puhdistamaan akneesi ja auttaa pitämään uuden aknen alkamassa. Se valmistetaan geelin tai kerman muodossa vain ulkoiseen käyttöön.

Differin Annostus ja suunta

Levitä Differin puhtaalla ja kuivalla kasvolla. Levitä sitä tasaisesti koko kasvot välttäen silmiesi ja huulten ympärillä olevat alueet. Älä yritä käyttää suuria osia Differinista, koska ihosi voi ärsyttää. Ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin lisätietoja.

Differin Varotoimenpiteet

Käyttämällä Differin kasvosi välttää alueet silmiesi ja huulten ympärillä.

Differin Vasta-aiheet

Differin-valmistetta ei tule käyttää potilaille, jotka ovat osoittaneet yliherkkyysreaktiota Adapaleenille.

Differin Mahdolliset haittavaikutukset

Yleisimmät haittavaikutukset ovat kuivuminen, kutina ja palaminen. Hyvin vakava allerginen reaktio esiintyy harvoin. Monet tämän lääkkeen käyttävät ihmiset eivät ole vakavia haittavaikutuksia. Ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin lisätietoja. Jos havaitset vaikutuksia, joita ei ole mainittu tässä, ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin.

Differin Lääkevalmistelu

Kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle kaikista lääkkeistä, joita olet käyttänyt ennen reseptilääkkeitä tai lääkkeitä, joita käytit ennen tämän lääkityksen käyttöä. Bupropioni voi olla vuorovaikutuksessa sellaisten tuotteiden kanssa, jotka sisältävät: * alfa-hydroksihapot * glykolihappo * resorsinoli tai salisyylihappo. Ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin lisätietoja.

Differin Missed dose

Jos unohdit käyttää Differinia ajoissa, käytä sitä heti kun muistat samana päivänä. Jos se on toisen päivän aamu, odota seuraavan hakemuksen ajankohta.

Differin Yliannostus

Jos olet sitä mieltä, että olet käyttänyt liikaa lääkettä, ota välittömästi yhteys lääkäriin.

Differin Säilytys

Säilytä lääkkeesi huoneenlämmössä 68-77 astetta (20-25 astetta C) pois valolta ja kosteudelta. Älä säilytä huumeita kylpyhuoneessa. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten ulottuvilta.

Differin Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Differin <<


[top]