>> Ostaa Diltiazem <<

ostaa Diltiazem Nopea lääkemääräys

Diltiazem Yleinen käyttö

Diltiazem kuuluu ryhmään ns. kalsiumkanavan salpaajia. Tämä lääke rentouttaa verisuonia ja laskee sykettä. Sitä voidaan käyttää hypertension, angina pectoriksen, eräiden rytmihäiriöiden hoitoon.

Diltiazem Annostus ja suunta

Käytä Diltiazem-valmistetta lääkärin määräämällä tavalla Älä käytä lääkettä useammin kuin sitä on määrätty. Älä anna lopettaa sitä, paitsi lääkärisi neuvoa. Saattaa tarvita lääkkeen apua. Ota yhteys lääkäriisi asianmukaisesta annoksesta sinulle.

Diltiazem Varotoimet

Ennen kuin otat Diltiazem-valmistetta kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet allerginen sille; tai jos sinulla on muita allergioita. Kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle, jos sinulla on Wolff-Parkinsonin-valkoista oireyhtymää, SA: n tai AV-solmun poikkeavuuksia tai kammion vähentynyt toiminta. Kerro myös lääkärillesi, jos olet raskaana tai imetät. Vältä alkoholin käyttöä ja tupakointia samalla hoidettaessa tätä lääkettä. Ikääntyneet ihmiset voivat olla herkempiä lääkkeen haittavaikutuksille.

Diltiazem Vasta-aiheet

Diltiazem-valmistetta ei tule käyttää potilaille, jotka ovat osoittaneet yliherkkyysreaktion tähän lääkkeeseen.

Diltiazem Mahdolliset haittavaikutukset

Yleisimmät haittavaikutukset ovat huimaus, ummetus, kasvojen punoitus, päänsärky, heikkous jne. Hyvin vakava allerginen reaktio esiintyy harvoin. Monet tämän lääkkeen käyttävät ihmiset eivät ole vakavia haittavaikutuksia. Ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin lisätietoja. Jos havaitset vaikutuksia, joita ei ole mainittu tässä, ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin.

Diltiazem Lääkevalmistelu

Kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle kaikista reseptilääkkeistä ja nonprescription / yrttituotteista, joita voit käyttää ennen tämän lääkityksen käyttöä. Diltiazem voi olla vuorovaikutuksessa kinidiinin ja beetasalpaajien kanssa. Ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin lisätietoja.

Diltiazem Missään annoksessa

Jos olet unohtanut annoksen, ota se heti kun muistat. Jos näet, että se on lähellä seuraavan annoksen aikaa, ohita Missed-annos ja jatka tavallista annosteluaikataulua. Älä ota annosta kahdesti.

Diltiazem Yliannostus

Jos olet sitä mieltä, että olet käyttänyt liikaa lääkettä, ota välittömästi yhteys lääkäriin. Yliannostuksen oireisiin kuuluu yleensä rintakipu, pahoinvointi, epäsäännöllinen syke ja tunne valoa tai pyörtymistä.

Diltiazem Säilytys

Säilytä lääkkeesi huoneenlämmössä 68-77 astetta (20-25 astetta C) pois valolta ja kosteudelta. Älä säilytä huumeita kylpyhuoneessa. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten ulottuvilta.

Diltiazem Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Diltiazem <<


[top]