>> Ostaa Dramamine <<

ostaa Dramamine Nopea lääkemääräys

Dramamine Yleinen käyttö

Dramaminea käytetään Mesiere-taudin hoitoon meri- ja ilmataudin estämiseksi ja hoidettaessa vestibulaaristen ja labyrinttisairauksien oireita (huimaus, pahoinvointi, oksentelu, lukuun ottamatta syöpää aiheuttavia oireita kemoterapiaa). Lääkeaineen aktiivinen aine on Dimenhydrinate, se estää histamiini H1 -reseptoreita ja keskushermoston m-kolinergiset reseptorit, estää labyrintin hyperstimuloitua toimintaa. Dramamiini vähentää huimausta, antiemeettistä, oksentelua, rauhoittavaa ja lievää allergista vaikutusta. Toiminnan tulokset näkyvät 20-30 minuutissa ja jatkuvat 4-6 tuntia

Dramamine Annostus ja suunta

Estää meri- tai ilmatautia ottamalla Dramamine vähintään 30 minuuttia ennen suunniteltua matkaa . Aikuisten ja alle 14-vuotiaiden nuorten tulisi olla 50-100 mg, 2-6-vuotiaiden lasten tulee olla 25-50 mg ja 7-14-vuotiaiden lasten tulee ottaa 50 mg Dramamine-annosta. Estolääketieteellisten häiriöiden vuoksi aikuisten tulisi ottaa 50-100 mg (tarvittaessa joka tunti tarvittaessa), mutta enintään 400 mg vuorokaudessa; lapsille on annettava pienempi annos. Ota lääkärin ohjeiden mukaisesti. Ota täysi lasi vettä.

Dramamine Varotoimet

Tämä lääke voi muuttaa kykysi keskittyä huomiota, ajaa ja käyttää koneita. Ole erityisen varovainen haitallisten toimintojen suorittamisessa tai kieltäytyä tekemästä sitä mahdollisen huimauksen, uneliaisuuden tai Dramamin aiheuttaman hämärtymisen takia. Alkoholijuomien raja-arvo, koska se lisää uneliaisuutta ja huimausta, kun käytät dimenhydrinaattia.

Dramamine Vasta-aiheet

Dramamiinia ei voida käyttää potilailla, joilla on yliherkkyys lääkkeen, astman, epilepsian ja alle kahden vuoden ikäisille lapsille.

Dramamine Mahdolliset haittavaikutukset

Mahdolliset allergiset reaktiot (kasvojen turvotus, nokkosihottuma, ihottuma) Dramamiini voi aiheuttaa uneliaisuutta, huimausta, levottomuutta, väsymystä, unettomuutta, kyvyttömyyttä keskittää huomiota, herättyä, hermostuneisuutta tai unettomuus, hämärtyminen tai kaksoisviikko, yön heikkous ja värinäkö, huonovointisuus, suun kuivuminen, nenä tai kurkku, vähentynyt ruokahalu, pahoinvointi, oksentelu tai ripuli, vaikea virtsaaminen tai epäsäännöllinen tai nopea sydämenlyönti. Jos havaitset edellä lueteltuja haittavaikutuksia, ja ne tulevat kiusallisiksi, kerro niistä lääkärillesi.

Dramamine Drug Interaction

Dramamine parantaa atropiinin, trisyklisten masennuslääkkeiden, katekoliamiinien, barbituraattien, alkoholin, sedatiivien ja hypnoottisten aineiden, neuroleptien, heikentää kortikosteroidien, antikoagulanttien vaikutuksia. Dramamine vähentää apomorfiinia. Dimenhydrinaattia vähentää myös asetyylikoliinin vaikutusta sydänlihasta. Dramamiinin samanaikainen käyttö vismutilla, skopolamiinilla, anesteeteilla ja psykotrooppisilla lääkeaineilla tekee visiohäiriöistä todennäköisemmin. Dramamine ei ole yhteensopiva ototoksisten antibioottien (viomitsiini, amikasiini, streptomysiini, neomysiini, kanamysiini) kanssa ja voi aiheuttaa peruuttamattoman kuulon heikkenemisen.

Dramamine Missään annoksessa

Älä koskaan ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä. Jos se on lähes seuraavan annoksen aika, vain ohita jäänyt osa ja jatka lääkkeen ottamista aikataulun mukaisesti.

Dramamine Yliannostus

Dramamiini Yliannostuksen oireita voivat olla väsymys, uneliaisuus, päänsärky, huimaus, kutina ja ihosyövytys, mydriaasi (oppilaan liiallinen laajentuminen), oppilaan hitaan reaktion valoon, majoitushäiriöt, nystagmus (tahaton silmän liike), amyotonia ja jänteen refleksejä, virtsan pidättyminen, takykardia, verenpaineen muutokset. Dramamiinin aiheuttama masentuneen keskushermoston oireita voivat olla hilseilevä puhe, orientaatio ajassa ja paikassa, ataksia, kooma, hengityslama, keskushermoston viritys; lapsilla on hallusinaatiot, kouristukset ja kuolema.

Dramamine Varastointi

Tallenna Dramamine huoneenlämmössä välillä 20-25 ° C (68-77 ° F) kosteudelta ja lämmöltä.

Dramamine Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Dramamine <<


[top]