>> Ostaa Elavil <<

ostaa Elavil Nopea lääkemääräys

Elavil Yleinen käyttö

Elavil on lääke, jota käytetään pakko-oireisen häiriön (obsessive compulsive disorder, OCD) hoitamiseen. Tämä on hermostovaara, jossa henkilöllä on toistuvia ajatuksia tai ideoita tai toistuvia asioita, koska he ovat ahdistuneita. Amitriptyliini toimii keskushermostossa (CNS) ja auttaa lievittämään OCD-oireita. Tämä lääkitys kuuluu ns. Trisyklisten masennuslääkkeiden luokkaan. Se auttaa palauttamaan tiettyjen luonnollisten aineiden (muun muassa serotoniinin) tasapaino aivoissa. Tätä lääkettä käytetään myös paniikkikohtausten, masennuksen ja jatkuvan kivun hoitoon.

Elavil Annostus ja suunta

Ota lääke vain määrätyllä tavalla, koska annostus ja aikataulu voivat vaihdella kunnossa ja muilla tekijöillä. On suositeltavaa noudattaa tarkkaan lääkärin ohjeita eikä ottaa enemmän tai vähemmän lääkkeitä kuin määrätty. Älä syötä greippiä tai juo greippimehua (se vaikuttaa veren syklosporiinipitoisuuteen). Rajoita myös alkoholijuomia. Älä äkkiä lopeta tämän lääkityksen ottamista, sillä tilanne voi pahentua. Se voi kestää 2-3 viikkoa tai kauemmin ennen kuin huomaat tämän lääkityksen vaikutukset. Kerro lääkärillesi tilastasi.

Elavil Varotoimet

Ennen kuin aloitat Amitriptyline-hoidon, kerro siitä lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet allerginen sille. tai jos sinulla on muita allergioita. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on tiettyjä sydänvaivoja (sydämen vajaatoiminta, hidas sydämenlyönti, QT-ajan pidentyminen EKG: ssä). Saatat tuntea huimausta tai uneliaisuutta tai tilapäisesti näön hämärtyä. Vältä ajamista, koneiden käyttöä tai sellaisen toiminnan tekemistä, joka vaatii valppautta. Ikääntyneet voivat olla herkempiä lääkkeen haittavaikutuksille. Raskauden aikana tätä lääkettä tulee käyttää vain silloin, kun sitä tarvitaan voimakkaasti. Ota yhteyttä lääkäriisi riskeistä. Tämä lääke kulkeutuu rintamaitoon, joten sillä voi olla ei-toivottuja vaikutuksia imettäville lapsille. On parempi lopettaa imettäminen tämän lääkkeen käytön aikana.

Elavil Mahdolliset haittavaikutukset

Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat huimaus, suun kuivuminen, uneliaisuus, ummetus, vatsavaivat, pahoinvointi, oksentelu, hikoilu jne. Ahdistuneisuushäiriöt voivat tilapäisesti huonontua, kun aloitat käytön amitriptyliini. Vakava allerginen reaktio tähän lääkkeeseen on hyvin harvinaista, mutta hakeudu välittömästi lääketieteelliseen apuun, jos se ilmenee. Monet tämän lääkkeen käyttävät ihmiset eivät ole vakavia haittavaikutuksia. Jos havaitset sellaisia haittavaikutuksia, joita ei ole mainittu edellä, ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin.

Elavil Lääkevalmistelu

Kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle kaikista reseptilääkkeistä ja nonprescription / yrttituotteista, joita voit käyttää ennen tämän lääkityksen käyttöä. Älä käytä amitriptyliiniä: * MAO-estäjät: furazolidoni, isokarboksasiidi, linezolidi, moklobemidi-tranyylisypromiini jne. * Rytmihäiriölääkkeet: propafenoni, kinidiini jne. * Selektiiviset serotoniinin takaisinoton estäjät (SSRI): sitalopraami, dapoksetiini, fluoksetiini, fluvoksamiini, paroksetiini , jne. * Antipsykootit (kutsutaan myös neurolepteiksi): fluphenatsiini jne. * H2-reseptoriantagonistit: simetidiini, ranitidiini, famotidiini, nizatidiini jne. Nikotiini vähentää tämän lääkityksen veritasoja. Kerro lääkärillesi jos poltat tai jos olet äskettäin lopettanut tupakoinnin. Älä yritä syödä greippiä tai juoda greippimehua samalla hoidettaessa tätä lääkettä. Kysy lääkäriltä tai apteekista lisätietoja.

Elavil Missään annoksessa

Jos olet unohtanut annoksen, ota se heti kun muistat. Jos näet, että se on lähellä seuraavan annoksen aikaa, ohita Missed-annos ja jatka tavallista annosteluaikataulua. Älä ota annosta kahdesti.

Elavil Yliannostus

Jos olet sitä mieltä, että olet käyttänyt liikaa lääkettä, ota välittömästi yhteys lääkäriin. Yliannostuksen oireisiin kuuluu yleensä rintakipu, pahoinvointi, epäsäännöllinen syke ja tunne valoa tai pyörtymistä.

Elavil Säilytys

Säilytä lääkkeesi huoneenlämmössä 68-77 astetta (20-25 astetta C) pois valolta ja kosteudelta. Älä säilytä huumeita kylpyhuoneessa. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten ulottuvilta.

Elavil Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Elavil <<


[top]