>> Ostaa Eldepryl <<

ostaa Eldepryl Nopea lääkemääräys

Eldepryl Yleinen käyttö

Eldepryyli on monoamiinioksidaasin estäjä, jota käytetään Parkinsonin taudin oireiden hoidossa. Tämä on aivojen tapaus, joka vaikuttaa liikkeeseen. Parkinsonin tautia sairastavilla ei ole tarpeeksi hermosoluja aivojen osassa, joka ohjaa liikkumista. Nämä hermosolut tuottavat aineen, jota kutsutaan dopamiiniksi. Se on dopamiinin puute, joka aiheuttaa liikkuvuuden ongelmia. Eldepryylitabletit pitävät dopamiinia pidempään ja auttavat liikkumisvaikeuksissa. Eldepryylillä ei ole omaa Parkinsonin tautia, ja sitä on aina annettava yhdessä levodopa / karbidopan kanssa.

Eldepryl Annostus ja suunta

Ota se suullisesti joka päivä aamiaisen ja lounaan jälkeen. Älä juo tai syö mitään vähintään 5 minuutin kuluttua Eldepryl-tablettien suun kautta hajoamisen tabletin ottamisesta. Aikuisille suositeltu annos on 10 mg päivässä jaettuna 2 pienempiin annoksiin 5 mg. Huomaa: tämä ohje esitetään täällä vain tarkistettavaksi. On erittäin tärkeää keskustella lääkärisi kanssa ennen käyttöä. Se auttaa sinua saamaan parhaan tuloksen.

Eldepryl Varotoimenpiteet

Sinun ei pidä syödä tyramiinipitoisia elintarvikkeita, kuten: suolakurkkua, ilmakuivattuja lihoja, vanhentuneita tai fermentoituja lihoja, siipikarjaa, makkaraa tai salamia ja mitä tahansa pilaantuneita tai väärin varastoituja elintarvikkeita naudanliha, kala tai maksa; vanhat juustot, mukaan lukien sininen, tiili, boursault, brie, cheddar, camembert, emmenthaler, parmesaani, romano, gruyere, roquefort, stilton ja swiss; olutta hanasta, oluesta, joka ei ole pastöroitu; over-the-counter-lisäravinteet tai yskä ja kylmät lääkkeet, jotka sisältävät tyramiinia; hapankaali, soijapavut, soijakastike, tofu, miso-keitto, papuhedelmä, fava-pavut; tai hiivauutteita. Syöminen tyramiinia, kun käytät tätä lääkettä voi lisätä verenpainetta vaarallisiin tasoihin, jotka voivat aiheuttaa hengenvaarallisia haittavaikutuksia. Eldepryyliä tulee antaa varoen potilaille, joilla on peptinen tai pohjukaissuolihaava, labiili korkea verenpaine, sydämen rytmihäiriöt, vaikea angina pectoris, vaikea maksan tai munuaisten vajaatoiminta tai psykoosi. Korkeammissa annoksissa (>30 mg päivässä) selegiliinin vaimennus alkaa laskea, mikä johtaa MAO-A: n inhibointiin. Hämärtyminen, huimaus tai pyörtyminen voivat vaikuttaa, varsinkin kun nouset valehtelevasta tai istuma-asennosta. Joten saatat nousta hitaasti, mutta jos ongelma jatkuu tai pahenee, ota yhteys lääkäriisi. Eldepryyliä ei tule käyttää raskauden, raskauden tai imetyksen aikana ilman lääkärin neuvoja. Älä käytä Eldepryl-valmistetta ennen imetystä ilman lääkärin lupaa.

Eldepryl Vasta-aiheet

Eldepryyliä ei saa antaa ihmisille, jotka ovat yliherkkiä selegiliinille tai muille valmisteen aineosille. Älä ota Demedrolia tai tällaisia huumausaineita, kun käytät Eldepryl-valmistetta. Älä myöskään käytä Eldepryl-valmistetta, jos olet käyttänyt jotain seuraavista lääkkeistä 14 viime päivän aikana: meperidiini, propoksifeeni tai tramadoli; metadoni; yskä tai kylmä lääke, joka sisältää dekstrometorfaania; tai muut MAO-estäjät, kuten isokarboksatsidi, tranyylisypromiini, fenelsiini, rasagiliini tai transdermaalinen selegiliini.

Eldepryl Mahdolliset sivuvaikutukset

Ne voivat sisältää kaikentyyppisiä allergisia reaktioita. Myös mahdollisimpia haittavaikutuksia ovat: sekavuus, äkillinen ja voimakas päänsärky, näön hämärtyminen, pahoinvointi, puhe- tai tasapainoongelmat, oksentelu, takavarikko, rintakipu ja äkillinen puutuminen tai heikkous; tunne kevyesti, pyörtyminen; hallusinaatiot; levottomuus, levottomuus tai ärtyneisyys; nykiminen lihasten liikkeet; kivulias tai vaikea virtsaaminen. Vähemmän vakavia ovat huimaus, heikkous; unihäiriöt (unettomuus); vuotava tai tukkoinen nenä; selkäkipu; ummetus; Jos havaitset sellaisen, että he lopettavat Eldepryl-valmisteen käytön ja kertovat lääkärillesi mahdollisimman pian. Ota myös yhteyttä lääkäriisi kaikista sivuvaikutuksista, jotka tuntuvat epätavallisilta.

Eldepryl Huumeiden välinen yhteys

Eldepryyli vuorovaikutuksessa seuraavan lääkkeiden kanssa: ruokavalio pillerit tai kylmät lääkkeet, jotka sisältävät efedriiniä, pseudoefedriiniä tai fenyyliefriinia; karbamatsepiini; nafsilliinin; rifampisiinin; masennuslääkeaine, kuten amitriptyliini, amoksapiini, bupropioni, sitalopraami, klomipramiini, desipramiini, doksepiini, duloksetiini, escitalopraami, fluoksetiini, fluvoksamiini, imipramiini, nortriptyliini, paroksetiini, protriptyliini, sertraliini, venlafaksiini tai trimipramiini; fenobarbitaali. Huomaa myös, että kahden lääkkeen välinen vuorovaikutus ei aina tarkoita sitä, että joudut lopettamaan yhden lääkkeen ottamisen. Kuten tavallista, se vaikuttaa lääkkeiden vaikutukseen, joten kysy neuvoa lääkäriltäsi siitä, miten sitä hallitaan tai hoidetaan.

Eldepryl Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annoksen ajoissa, tee se heti kun muistat. Älä kuitenkaan ota, jos liian myöhäinen tai melkein aika seuraavalle annokselle. Älä lisää suositeltua annosta. Ota yleensä annos seuraavana päivänä samalla säännöllisesti.

Eldepryl Yliannostus

Eldepryylin yliannostuksen oireita voivat olla voimakas päänsärky, näköhäiriöt, hikoilu, aistiharhat, heikotus, viileä tai märkä iho, nopea tai epätasainen syke, pyörtyminen tai kohtaus. Jos havaitset sellaisen tai epätavallisia oireita, ota välittömästi yhteyttä lääkäriisi.

Eldepryl Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20-25 C (68-77 F).

Eldepryl Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Eldepryl <<


[top]