>> Ostaa Elocon <<

ostaa Elocon Nopea lääkemääräys

Elocon Yleinen käyttö

Elocon on synteettinen glukokortikoidi (steroidihormoni), joka on saatavilla kermassa, voiteessa ja voiteessa ja jota käytetään iholle kutinaa lievittäessä, ekseeman tulehdus, dermatiitti, allergia ja muut ihottumia. Yleensä sen tulehduksen vastaista mekanismia ei ole määritetty. Oletetaan, että Elocon indusoi proteiineja, jotka inhiboivat fosfolipaasi A2: ta, jotka tunnetaan lipokortitiinina. Nämä proteiinit ohjaavat voimakkaiden tulehduksen välittäjien biosynteesiä, kuten prostaglandiineja ja leukotrieeneja, jotka estävät yhteisen edeltäjänsä vapautumista: arakidonihappoa. Eloconia käytetään glukokortikosteroidien (GCS) kanssa hoidettujen tulehdusten ja kutinaamien ihottumien hoitoon; aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille hyperkeratooseihin (atopinen ja seborrooinen dermatiitti, psoriaasi, krooninen ihottuma) liittyvät tilat

Annostelu ja ohjeet
Levitä kerroksen tarkalleen ihoalueelle kerran päivässä. Vältä levittämistä laajoille ihoalueille, koska liiallinen imeytyminen voi johtaa ei-toivottuihin sivuvaikutuksiin. Älä peitä sitä ilmatiivisillä sidoksilla, ellei lääkärisi neuvonut sinua toista.

Elocon Varotoimet

Pidä Elocon silmästäsi. Pitkäaikainen käyttö ja paikallinen käyttö voivat aiheuttaa hypotalamus-aivolisäke-lisämunuaisen reversiibeliä. Jos ärsytys ilmenee, keskeytä Elocon-kerma ja ota yhteyttä lääkäriisi saadaksesi asianmukaista hoitoa.

Elocon Vasta-aiheet

Yliherkkyys Eloconin komponentteille.

Elocon Mahdolliset haittavaikutukset

Harvinaisia haittavaikutuksia voi esiintyä: palaminen, kutina, ihon atrofia, akne rosacea. Yleensä glukokortikosteroidit (GCS) voivat aiheuttaa erilaisia olosuhteita: ärsytys ja kuivuus, follikuliitti, hypertrikoosi, akne, kuten ihottuma, hypopigmentaatio, perioral ihottuma, allerginen kosketusihottuma (ACD), sekundaarinen infektio, striae ja miljaria (hikiepuhallus). Näiden haitallisten vaikutusten todennäköisyys kasvaa ilmatiiviiden sidosten avulla.

Elocon Huumeiden välinen yhteys

Eloconin kemiallisten ominaisuuksien vuoksi se ei ole yhteensopiva emästen kanssa. Antraliinipitoisia lääkkeitä (joita käytetään psoriaasin hoitoon) ei voida antaa samanaikaisesti Eloconin kanssa, koska se heikentää psoriaasin oireita.

Elocon Missään annoksessa

Jos unohdit käyttää tätä lääkettä ajoissa, tee se heti kun muistat. Jos se on melkein aika seuraavalle annokselle, ohita vain unohtunut ja palaa säännölliseen aikatauluun.

Elocon Yliannostus

Tämän lääkityksen pitkäaikainen käyttö voi aiheuttaa Cushingin oireyhtymän ryhmää, johon kuuluu seuraavia oireita: akne, masennus, liiallinen hiusten kasvua, korkea verenpaine, röyhtänyt yläreuna, unettomuus, kuu lihaksen heikkous, lihava runko, paranoia, venytysmerkit, alttius mustelmille ja murtumille. Jos olet sitä mieltä, että tätä lääkettä on yliannostettu ja sillä on vakavia haittavaikutuksia, ota yhteys lääkäriisi ja hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon.

Elocon Varastointi

Säilytä Elocon 2-25 C: ssa (36-77 F). Ravista kasvopesu ennen jokaista käyttöä.

Elocon Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Elocon <<


[top]