>> Ostaa Endep <<

ostaa Endep Nopea lääkemääräys

Endep Yleinen käyttö

Endep kuuluu trisyklisiin masennuslääkkeisiin. Lääke on enimmäkseen masennuksen ja pakko-oireisen häiriön (OCD) hoitoon. Viimeinen on hermostunut kun henkilöllä on toistuvia ajatuksia tai ideoita tai tekee toistuvia asioita, koska he ovat ahdistuneita. Endep toimii keskushermostossa (CNS) ja auttaa vähentämään OCD-oireita. Lääkitys auttaa palauttamaan tiettyjen luonnollisten aineiden (muun muassa serotoniinin) tasapainon aivoissa. Tätä lääkettä käytetään myös paniikkikohtausten ja jatkuvan kivun hoitoon.

Endep Annostus ja suunta

Ota lääke vain määrätyllä tavalla, koska annostus ja aikataulu voivat vaihdella kunnossa ja muilla tekijöillä. On suositeltavaa noudattaa tarkkaan lääkärin ohjeita eikä ottaa enemmän tai vähemmän lääkkeitä kuin määrätty. Älä syötä greippiä tai juo greippimehua (se vaikuttaa veren syklosporiinipitoisuuteen). Rajoita myös alkoholijuomia. Älä äkkiä lopeta tämän lääkityksen ottamista, sillä tilanne voi pahentua. Se voi kestää 2-3 viikkoa tai kauemmin ennen kuin huomaat tämän lääkityksen vaikutukset. Kerro lääkärillesi tilastasi.

Endep Varotoimet

Ennen kuin aloitat Endep-hoidon, kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle, jos sinulla on jokin allergia lääkkeille tai elintarvikkeille. Kerro lääkärillesi tai apteekkiin, jos sinulla on tiettyjä sydänvaivoja (sydämen vajaatoiminta, hidas sydämenlyönti, QT-ajan pidentyminen EKG: ssä). Potilailla, joilla on kouristuskohtauksia, Endep saattaa aiheuttaa heille vaikeampaa. Varovaisuutta on noudatettava potilailla, joilla on glaukooma ja eturauhasen laajentuminen. Saatat tuntea huimausta tai uneliaisuutta tai tilapäisesti näön hämärtyä. Vältä ajamista, koneiden käyttöä tai sellaisen toiminnan tekemistä, joka vaatii valppautta. Ikääntyneet voivat olla herkempiä lääkkeen haittavaikutuksille. Raskauden aikana tätä lääkettä tulee käyttää vain, jos sen käytöstä on hyötyä äidin ja vauvan mahdolliselle vaaratilanteelle. Ota yhteyttä lääkäriisi riskeistä. Tämä lääke kulkeutuu rintamaitoon, jotta se voi vahingoittaa imettävää imettä. On parempi lopettaa imettäminen tämän lääkkeen käytön aikana.

Endep Vasta-aiheet

Lääkitystä ei voida käyttää potilaille, joilla on yliherkkyys Endepin komponentteille, potilailla, joilla on sydäninfarktin akuutti palautumisvaihe ja MAO-estäjien hoidossa.

Endep Mahdolliset haittavaikutukset

Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat huimaus, suun kuivuminen, uneliaisuus, ummetus, vatsavaivat, pahoinvointi, oksentelu, hikoilu jne. Ahdistuneisuushäiriöt voivat tilapäisesti huonontua, kun aloitat käytön Endep. Vakava allerginen reaktio tähän lääkkeeseen on hyvin harvinaista, mutta hakeudu välittömästi lääketieteelliseen apuun, jos se ilmenee. Monet tämän lääkkeen käyttävät ihmiset eivät ole vakavia haittavaikutuksia. Jos havaitset sellaisia haittavaikutuksia, joita ei ole mainittu ylläolevien ohjeiden mukaisesti, ilmoita siitä terveydenhuollon neuvonantajalle tai apteekkihenkilökunnalle.

Endep Lääkevalmistelu

Kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle kaikista reseptilääkkeistä ja nonprescription / yrttituotteista, joita voit käyttää ennen tämän lääkityksen käyttöä. Vältä Endepin käyttöä: * MAO-estäjät: Furazolidone, Isocarboxazid, Linezolid, Moclobemide Tranylcypromine jne., Jotka aiheuttavat korkeaa kuumetta ja kouristuksia, jos niitä käytetään yhdessä Endepin kanssa. * rytmihäiriölääkkeet: propafenoni, kinidiini jne. * Epinefriini (stimuloi alfa- ja beetareseptoreja), joita samanaikaisesti annetaan Endepin kanssa aiheuttaa vakavan korkean verenpaineen. * Selektiiviset serotoniinin takaisinoton estäjät (SSRI): sitalopraami, dapoksetiini, fluoksetiini, fluvoksamiini, paroksetiini jne. * Antipsykootit (kutsutaan myös neurolepteiksi): fluphenatsiini jne. * H2-reseptoriantagonistit: simetidiini, ranitidiini, famotidiini, vähentää tämän lääkityksen veritasoja. Kerro lääkärillesi jos poltat tai jos olet äskettäin lopettanut tupakoinnin. Älä yritä syödä greippiä tai juoda greippimehua samalla hoidettaessa tätä lääkettä. Kysy lääkäriltä tai apteekista lisätietoja.

Epäonnistunut annos
Misseddosshould olisi otettu heti kun muistat. Jos näet, että se on lähellä seuraavan annoksen aikaa, ohita Missed-annos ja palaa normaaliin annosteluun. Älä ota annosta kahdesti.

Endep Yliannostus

Jos olet sitä mieltä, että olet käyttänyt liikaa lääkettä, ota välittömästi yhteys lääkäriin. Yliannostuksen oireisiin kuuluu yleensä pahoinvointi, rintakipu, epäsäännöllinen sydämenlyönti ja tunne valoa tai pyörtymistä.

Säilytä
Säilytä lääkettä huoneenlämmössä välillä 68-77 F (20-25 C) valolta ja kosteudelta. Älä säilytä huumeita kylpyhuoneessa. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten ulottuvilta.

Endep Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Endep <<


[top]