>> Ostaa Epivir Hbv <<

ostaa Epivir Hbv Nopea lääkemääräys

Epivir Hbv Yleinen käyttö

Epivir Hbv on antiviraalinen lääke, jota käytetään torjumaan infektio ihmisen immuunikatovirus (HIV), tappava aiheuttaa aidsia. Epivir estää soluja tuottavan uutta virusta ja vähentää viruksen määrää kehossa. Tämä lääke on myös määrätty kroonisen hepatiitti B -infektion hoitoon. Huomaa, että tätä lääkettä on käytettävä yhdessä muiden HIV-lääkkeiden kanssa. Annostus ja

Epivir Hbv Suunta

Ota se suullisesti ruoan kanssa / ilman maitoa samaan aikaan joka päivä. Epivir-annos, jota tavallisesti käytetään hepatiitti B: n hoitoon aikuisille, on yksi 100 mg: n tabletti kerran päivässä. Suositeltu annos hoitoon HIV on yksi 300 mg: n tabletti kerran vuorokaudessa tai yksi 150 mg: n tabletti 12 tunnin välein. Lasten annos riippuu lapsen painosta ja kyvystä niellä pillereitä. Nestemäisen formulaation tulisi antaa 4 mg painokiloa kohden, korkeintaan 150 milligrammaa kahdesti päivässä. Huomaa: tämä ohje esitetään täällä vain tarkistettavaksi. On erittäin tärkeää keskustella lääkärisi kanssa ennen käyttöä. Se auttaa sinua saamaan parhaan tuloksen.
Varotoimet
Älä ota sitä ilman lääkärin lupaa, jos lääketieteellinen historia sisältää: munuaissairaus; maksasairaus; haimatulehdus; ongelmia lihastesi kanssa; tai verenlaskennan ongelmat. Muista, että tämä lääke ei vähennä HIV: n tai hepatiitti B -viruksen kulkeutumista muille. Älä käytä alkoholia, koska se voi lisätä haimatulehduksen vaaraa ja / tai maksa. Epivir Hbv -valmistetta ei tule käyttää raskauden, raskauden tai imetyksen aikana ilman lääkärin neuvoja. Älä käytä Epivir Hbv ennen imetystä ilman lääkärin neuvoja.

Epivir Hbv Vasta-aiheet

Epivir ei ole sallittu ihmisissä, jotka ovat yliherkkiä vaikuttavalle aineelle tai jollekin valmistusaineelle.

Epivir Hbv Mahdolliset sivuvaikutukset

Ne voivat sisältää allergisen reaktion: nokkosihottuma; vaikeuksia hengittää; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turvotus. Myös mahdollisimpia haittavaikutuksia ovat: maksavaurio, vatsakipu, savi-uloste, matala kuume, ruokahaluttomuus, tumma virtsa, keltaisuus; lihaksen kipu tai heikkous, tunnottomuus tai kylmä tunne kädet ja jalat, hengitysvaikeudet, pahoinvointi oksentelu ja nopea tai epätasainen syke; haimatulehdus - voimakas kipu ylävartalossa, joka levittyy selkäsi, pahoinvointi ja oksentelu, nopea syke; perifeerinen neuropatia - tunnottomuus, pistely tai kipu kädessäsi tai jaloissasi; helppo mustelma tai verenvuoto, epätavallinen heikkous, vaalea iho; valkoisia laastareita tai haavaumia suussa tai huulillasi; kuume, vilunväristykset, ruumiinvaivat, flunssan oireet; kaikki muut merkit tulevasta infektiosta. Vähemmän vakavia ovat: yskä; unihäiriöt (unettomuus), outoja unia; pahoinvointi, oksentelu, ripuli; nivel- tai lihaskipu; huimaus, päänsärky, väsynyt tunne; muutokset kehon rasvan muotoon tai paikkaan (etenkin kädet, jalat, kasvot, kaula, rinnat ja rungot). Jos havaitset sellaisen, että lopetat Epivirin käytön ja kerro lääkärillesi mahdollisimman pian. Ota myös yhteyttä lääkäriisi kaikista sivuvaikutuksista, jotka tuntuvat epätavallisilta.

Epivir Hbv Huumeiden välinen yhteys

Epivir on vuorovaikutuksessa interferoni-alfan (Roferon, Intron, Rebetron) kanssa; trimetopriimi (Bactrim, Proloprim, Septra, Trimpex); tai ribaviriini (Rebetol, Ribasphere, Copegus Virazole). Huomaa myös, että kahden lääkkeen välinen vuorovaikutus ei aina tarkoita sitä, että joudut lopettamaan yhden lääkkeen ottamisen. Kuten tavallista, se vaikuttaa lääkkeiden vaikutukseen, joten kysy neuvoa lääkäriltäsi siitä, miten sitä hallitaan tai hoidetaan.

Epivir Hbv Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annoksen ajoissa, tee se heti kun muistat. Älä kuitenkaan ota, jos liian myöhäinen tai melkein aika seuraavalle annokselle. Älä ota kaksinkertaisia tai ylimääräisiä annoksia. Ota yleensä annos seuraavana päivänä samalla säännöllisesti.

Epivir Hbv Yliannostus

Yliannostusta ei tunneta. Joten jos havaitset epätavallisia oireita, soita lääkärillesi välittömästi.

Epivir Hbv Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-77 astetta (15-25 astetta) valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä. Älä käytä viimeisen käyttöajan jälkeen.

Epivir Hbv Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Epivir Hbv <<


[top]