>> Ostaa Eskalith <<

ostaa Eskalith Nopea lääkemääräys

Eskalith Yleinen käyttö

Litiumia käytetään maanisten masioiden masihäiriöiden hoitoon. Maniinisia oireita ovat hyperaktiivisuus, kiireellinen puhe, huono arvostelu, vähentynyt unta, aggression ja vihan tarve. Litium auttaa myös ehkäisemään tai vähentämään maanisten jaksojen voimakkuutta.

Eskalith Annostus ja suunta

Ota tämä lääkitys suun kautta, yleensä 3-4 päivittäin tai lääkärisi ohjeiden mukaan. Ota litiumia välittömästi aterioiden jälkeen tai vähennä vatsavaivoja. Juo 8-12 lasillista vettä tai muuta nesteä päivässä ja säilytä terveellinen ruokavalio normaaleilla suolaliuoksilla (natrium) lääkärin tai lääkärin ohjeiden mukaisesti, kun käytät tätä lääkettä.

Eskalith Varotoimenpiteet

Ennen litiumin käyttöä kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle, jos olet allerginen sille; tai jos sinulla on muita allergioita. Ennen leikkausta kerro lääkärillesi tai kirurgiasi, että käytät tätä lääkettä. Tämä lääke voi aiheuttaa huimausta tai uneliaisuutta tai aiheuttaa hämärtynyttä näköä. Älä aja, käytä koneita tai tee mitään sellaista toimintaa, joka vaatii valppautta tai selkeää näkemystä, kunnes olet varma, että voit harjoittaa tällaista toimintaa turvallisesti. Rajoita alkoholijuomia. Tätä lääkettä ei suositella käytettäväksi raskauden aikana, koska se voi vahingoittaa syntymättömää vauvaa (esim. Sydänongelmia, muita synnynnäisiä vikoja). Kysy lääkäriltä lisätietoja.

Eskalith Vasta-aiheet

Ennen kuin käytät litiumia, kerro lääkärillesi, jos olet allerginen lääkkeille tai jos sinulla on: sydänsairaus; munuaissairaus; alitajuinen kilpirauhas; vakava tai heikentävä sairaus; tai jos olet kuivunut tai sinulla on alhainen veren natriumarvo (hyponatremia). Tämä lääkitys voi vahingoittaa syntymättömää vauvaa. Älä käytä litiumia ilman lääkärisi suostumusta, jos olet raskaana. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana hoidon aikana. Käytä tehokasta syntyvyyden muotoa, kun käytät tätä lääkettä. Mahdolliset sivuvaikutukset Väsymys, väsymys, lisääntynyt jano, lisääntynyt virtsatiheys, painonnousu ja lievästi ravistelevat kädet (hieno vapina). Näiden pitäisi mennä pois, kun kehosi sopeutuu lääkehoitoon. Jos jokin näistä vaikutuksista jatkuu tai pahenee, kerro siitä välittömästi lääkärillesi tai apteekkiin. Kerro heti lääkärillesi, jos jokin näistä harvinaisista, mutta erittäin vakavista sivuvaikutuksista ilmenee: pyörtyminen, näköhäiriöt (esim. Kasvava sokeuspaikka, näköhäiriö), kouristuskohtaukset, hidas / nopea / epäsäännöllinen sydämenlyönnin, nivelkipu / kipu, / varpaat, kylmä kädet / jalat.

Eskalith Huumeiden välinen yhteys

Älä aloita, lopeta tai muuta lääkkeen annostusta ennen lääkärisi tai apteekkihenkilökunnan tarkistamista ensin. Tätä lääkettä ei tule käyttää seuraavien lääkkeiden kanssa, koska erittäin vakava vuorovaikutus voi tapahtua: sibutramiini. Ennen kuin käytät tätä lääkitystä, kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle kaikista reseptilääkkeistä ja nonprescription / kasviperäisistä lääkkeistä, joita voit käyttää, etenkin seuraavista: asetatsolamidi, ACE-estäjät, angiotensiinireseptorin salpaajat, bulkkia tuottavat laksatiivit, kalsitoniini, kalsiumkanavan salpaajat, desmopressiini, muut lääkkeet mielenterveyshäiriöt, metyylidopa, metronidatsoli, ei-steroidiset tulehduskipulääkkeet, anti-seizure-lääkkeet, SSRI-masennuslääkkeet, teofylliini, trisykliset masennuslääkkeet, "vesipitoiset pillerit" (diureetit, kuten hydroklooritiatsidi, furosemidi).

Eskalith Missään annoksessa

Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat, ellei seuraava suunniteltu annos ole 4 tunnin sisällä. Tällöin ohita Missed-annos ja jatka tavallista annosteluaikataulua. Älä kaksinkertaista annosta kiinni.

Eskalith Yliannostus

Hakeudu lääkärin hoitoon, jos olet sitä mieltä, että olet käyttänyt liikaa lääkettä. Yliannostus oireita voivat olla pahoinvointi, oksentelu, ripuli, uneliaisuus, lihasten heikkous, vapina, koordinoinnin puute, näön hämärtyminen tai korvien soiminen.

Eskalith Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta. Älä säilytä kylpyhuoneessa. Pidä kaikki lääkkeet lasten ja lemmikkieläinten poissa.

Eskalith Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Tiettyä potilasta koskevat erityiset ohjeet on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Eskalith <<


[top]