>> Ostaa Eulexin <<

ostaa Eulexin Nopea lääkemääräys

Eulexin Yleinen käyttö

Eulexin estää dihydrotestosteronin (androgeenin) sitoutumisen solureseptoreihin ja estää androgeenin vaikutukset kohde-elimissä (mukaan lukien eturauhasen tuumorisolut). Tätä lääkettä käytetään eturauhasen syövän hoitoon.

Eulexin Annostus ja suunta

Odota lääkärisi määräyksiä. Älä koskaan ylitä suositeltua annosta. Eulexin suositellaan otettavaksi kolme kertaa päivässä 8 tunnin välein. Sen kokonaisannos on 750 mg.

Eulexin Varotoimet

Kerro lääkärille, jos sinulla on verenkiertohäiriöitä, maksavaivoja, historian kaikkia allergioita tai jos olet tupakoitsija ennen Eulexinin ottamista. Tämä lääkitys voi aiheuttaa valoherkkyyden, joten sinun pitäisi rajoittaa kehon altistumista auringonvalolle. Eulexinin aiheuttama uneliaisuus ja huimaus voivat häiritä keskittymiskykyä ja vaikuttaa sellaisiin toimintoihin kuin ajaminen tai koneiden käyttö.

Eulexin Vasta-aiheet

Naiset eivät saa koskaan käyttää tätä lääkettä. MuutContraindikaatiot sisältävät yliherkkyyden flutamidille tai jollekin lääkkeen komponenteille, vaikea maksan vajaatoiminta potilailla. Sivuvaikutukset Sivuvaikutukset ovat gynecomastia, ripuli, pahoinvointi, ruokahaluttomuus, ihottuma, uneliaisuus, heikkous, nokkosihottuma, kasvojen ja kielen turvotus, helposti verenvuoto tai mustelmat, sinertävä iho.

Eulexin Lääkevalmistelu

Kerro lääkärillesi kaikista lääkkeistä ja rohdosvalmisteista, joita käytät, koska ne voivat vaikuttaa Eulexinin tehokkuuteen, etenkin mibefradiliin, varfariiniin, unilääkkeisiin, rauhoittaviin lääkkeisiin, psykiatrisiin lääkkeisiin, rauhoittajiin, ahdistusta aiheuttavat lääkkeet, narkoottiset kipulääkkeet (kodeiini), anti-seizure-lääkkeet, lihasrelaksantit, tiettyjä antihistamiineja.

Eulexin Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annoksen ajoissa, tee se heti kun muistat. Älä kuitenkaan ota, jos liian myöhäinen tai melkein aika seuraavalle annokselle. Älä ota kaksinkertaisia tai ylimääräisiä annoksia. Ota yleensä annos seuraavana päivänä samalla säännöllisesti.

Eulexin Yliannostus

Eulexin-annoksen yliannostus on rintojen kehitys, hypoaktiivisuus, hidas hengitys, ruokahaluttomuus ja lisääntynyt methemoglobiinipitoisuus. Jos epäilet, että otit liikaa tätä lääkettä, ilmoita siitä lääkärillesi, koska tarvitset välitöntä lääketieteellistä apua.

Eulexin Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20-25 C (68-77 F).

Eulexin Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Eulexin <<


[top]