>> Ostaa Exelon <<

ostaa Exelon Nopea lääkemääräys

Exelon Yleinen käyttö

Exelon sisältää rivastigmiinitartraattia, joka on selektiivinen asetyylikoliiniesteraasin estäjä aivoissa. Lääke lisää asetyylikoliinin pitoisuuksia aivokuoressa ja hippokampuksessa. Asetyylikoliini on tärkeä aine muistien, ajattelun ja päättelyn prosesseille. Sen tasot ovat yleensä alhaiset dementiapotilaille. Exelonia käytetään Alzheimerin taudin aiheuttaman dementian hoitoon. Se parantaa kognitiivisen toiminnan, aktiivisuuden (päivittäisessä elämässä) perusparametreja, vähentää Alzheimerin taudin oireiden vakavuutta.

Exelon Annostus ja suunta

Exelon-valmisteen alkuperäinen annos on 1,5 mg kahdesti vuorokaudessa ja erotetaan kahdella tunnilla. Jos annos on hyvin siedetty kahden viikon hoidon jälkeen, sitä voidaan suurentaa jopa 3 mg: aan vuorokaudessa jaettuna kahteen sisääntuloon. Annoksen lisääminen edelleen 4 mg: aan otettuna kahdesti päivässä ja maksimaaliseen 6 mg: aan, joka otetaan myös kahdesti päivässä on mahdollista.

Exelon Varotoimenpiteet

Varovaisuutta tarvitaan potilailla, joilla on sairas sinus -oireyhtymä, vaikeat rytmihäiriöt, hengityselinten sairaudet, jotka ovat alttiita ruoansulatuskanavan haavaumien kehittymiselle, virtsateiden tukkeutumista ja kouristuksia.

Exelon Vasta-aiheet

Tätä lääkitystä ei voida antaa potilaille, joilla on yliherkkyys lääkkeen aineosille. Imetys on lopetettava hoidon aikana.

Exelon Mahdolliset sivuvaikutukset

Exelonista useimmin raportoituja haittavaikutuksia ovat pahoinvointi, vatsakipu ja oksentelu, ruokahaluttomuus, ruokahaluttomuus, vatsakipu, musta, verinen tai verinen uloste, yskä verenkiertoa tai oksennusta, joka on samankaltainen kuin kahvipohja, tunne valoa, pyörtyminen, rintakipu, päänsärky, sekavuus, levottomuus, äärimmäinen pelko, kipu tai polttaminen virtsatessa.

Exelon Huumeiden välinen yhteys

Exelon pystyy vähentämään antikolinergisten lääkkeiden aktiivisuutta, lisäämällä kolinomimeettien aktiivisuutta, mukaan lukien sukkinylkoliinityyppiset lihasrelaksantit (anestesian aikana). Kerro lääkärillesi kaikista lääkkeistä ja annoksista, joita käytät tällä hetkellä ja erityisesti atropiinista (Donnatal ja muut), clidinium (quarzan), belladonna, disykomiini (bentyyli), glykopyrrolaatti (Robinul), mepensolaatti (Cantil), metskopolamiini Pamiini), metantheliini (provo- kololiini), propanteliini (Pro-Banthine), hyoscyamiini (Anaspaz, cystospaz, Levsin ym.) Tai skopolamiini (Transderm-Scop).

Exelon Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annoksen ajoissa, tee se heti kun muistat. Älä kuitenkaan ota, jos liian myöhäinen tai melkein aika seuraavalle annokselle. Älä lisää suositeltua annosta. Ota annoksesi suunnilleen samaan aikaan joka päivä, jotta annos ei katoa.

Exelon Yliannostus

Ota välittömästi yhteyttä lääkäriisi, jos sinulla on vaikea pahoinvointi, oksentelu, näön hämärtyminen, pyörtyminen, valon tunne, kuolaaminen, lihasheikkous, hikoilu, hidas tai epäsäännöllinen syke, matala hengitys, tai kouristuksia.

Säilytä
Säilytä Exelonia huoneenlämmössä välillä 20-25 ° C (68-77 ° F) kosteudelta ja lämmöltä.

Exelon Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Exelon <<


[top]