>> Ostaa Flagyl <<

ostaa Flagyl Nopea lääkemääräys

Flagyl Yleinen käyttö


Flagyl on antibiootti, jota käytetään anaerobisia bakteereja vastaan Peptostreptococcus, Clostridium sp., Bacteroides sp., Prevotella, Fusobacterium, Veillonella ja tietyt loiset kuten Trichomonas vaginalis (vaginitis), Giardia intestinalis (limakalvo ja maksa), Entamoeba histolytica. Tätä lääkettä käytetään tällaisten sairauksien hoitoon: bakteeriperitoniitti, maksaentsyymit, munasarjojen absfeeseet ja fallopianputket.

Flagyl Annostus ja ohjeet

Annossi tulisi antaa sinun lääkäriltä riippuen sairaudesta, sairaudesta ja iästä. Flagyl voidaan ottaa suun kautta ruoan kanssa tai ilman. Sairaalassa joskus Flagyl-valmistetta annetaan laskimoon vakavien infektioiden hoitamiseksi. Ota Flagyl-tablettien laajennetut välilehdet vähintään 1-2 tuntia ennen tai jälkeen aterian (tyhjänä vatsaan). Älä pureskele, riko tai murskaa laajennetun levyn kielekkeitä ja niele ne kokonaan. Älä lopeta tämän lääkkeen ottamista, vaikka tunnet hyvin ja oireesi häviävät, ellei lääkäri suosittele sitä.

Flagyl Varotoimet

Pitkä hoito vaatii täydellisen veren määrää säännöllisesti. Vältä alkoholin käyttöä. Flagylin saantia ei suositella raskauden ensimmäisen raskauskolmanneksen aikana. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta, sinulla on maksasairaus, mahalaukku tai suolistosairaus, kuten Crohnin tauti, verisoluhäiriö kuten anemia tai leukopenia, epilepsia tai muu kohtaus ja hermoston häiriöt.

Flagyl Vasta-aiheet

Yliherkkyys.

Flagyl Mahdolliset haittavaikutukset

Nausea, metallin maku suussa, anoreksia, vatsakipu, oksentelu, ripuli, päänsärky, huimaus, allergia (ihottuma, nokkosihottuma), leukopenia ja ruskeanpunainen väri virtsaan pitkäaikaisesti hoidetuilla potilailla tällä lääkityksellä. Vakavia haittavaikutuksia ovat kouristuskohtaukset ja hermojen vaurio, jotka aiheuttavat puutumista ja raajojen pistelyä. Jos havaitset tätä, tarvitset välittömästi lääkärisi apua.

Flagyl Huumeiden välinen yhteys

Flagyl on yhteensopiva sulfanilamidien ja antibioottien kanssa. Sen yhdistäminen dysulfiamiinin kanssa, epäsuorasti vaikuttavat hyytymän inhibiittorit ja tietyt myoreleksantit eivät ole toivottuja. Ei sovi yhteen alkoholijuomien kanssa. Flagyl lisää veren seerumin litiumin määrää. Flagylia ei tule antaa samanaikaisesti amprenaviirin kanssa ihmisen immuunikatoviruksen hoidossa.

Flagyl Missään annoksessa

Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat. Jos lähes seuraavan annoksenne aika ohittaa sen ja palaa säännölliseen aikataulusi. Älä koskaan tupakoi tätä lääkettä.

Flagyl Yliannostus

Jos vakavaa ja jatkuvaa pahoinvointia, oksentelua, huimausta, tasapainon häviämistä tai koordinaatiota, puutumista tai pistelyä tai takavarikointia on neuvoteltava lääkärin kanssa.

Flagyl Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-77 astetta (15-25 astetta) valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä. Älä käytä viimeisen käyttöajan jälkeen.

Flagyl Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Flagyl <<


[top]