>> Ostaa Flonase Nasal Spray <<

ostaa Flonase Nasal Spray Nopea lääkemääräys

Flonase Nasal Spray Yleinen käyttö


Flonaasia käytetään tulehduksen, allergian, kutinaisuuden, joka esiintyy potilailla, joilla on allerginen nuha, astma, ekseema, Hyde prurigo nodularis, psoriaasi, neurodermatiitti, Vidalin tauti (lichen simplex chronicus ), lichen planus, kosketusherkkyys, discoidinen lupus erythematosus, yleistynyt erytroderma, hyönteisten puremat, miliaria rubra, seborrooinen dermatiitti. Sen aktiivinen komponentti, flutikasonipropionaatti, estää syöttösolujen, eosinofiilien, lymfosyyttien, makrofagien ja neutrofiilien proliferaatiota, vähentää tulehdusvälittäjien ja muiden biologisten aktiivisten aineiden (histamiini, eikosanoidit, leukotrieenit ja sytokiinit) tuotantoa ja vapautumista.

Flonase Nasal Spray Annostus ja suunta

Flonaasi voidaan myydä suun kautta ruiskuttamalla nenäsumutetta, hengitys aerosolia ja inhalaatiojauhetta. Noudata kaikkia lääkärisi antamia suosituksia. Älä ota kaksinkertaista annosta lääkkeestä.

Flonase Nasal Spray Varotoimenpiteet

Varovaisuutta on noudatettava glukokortikoidien systeemisen käytön jälkeen, erityisesti potilailla, joilla on lisämunuaiset häiriöt. Flonaasin inhaloitumista ei voida käyttää henkilöillä, joilla on keuhko tuberkuloosi. Flonase-nenäsumutetta suositellaan säännöllisin väliajoin. Flonaasin inhalaatioita ei saa pysäyttää yhtäkkiä. Vältä ruiskutusta tai kerma ja voide silmissä. Steroidit lääkkeet saattavat lisätä infektioiden, kuten vesirokkoa ja tuhkarokkoa, jotta vältät kosketuksen tartunnan saaneiden tai sairaiden ihmisten kanssa. Steroidilääkkeet voivat estää lasten ja nuorten kasvua, joten korkeuden ja painon säännöllinen seuranta on tärkeää.

Flonase Nasal Spray Vasta-aiheet

Flonase on vasta-aiheinen potilaille, jotka ovat yliherkkiä lääkkeille, imetykselle ja raskaana oleville naisille, alle 1-vuotiaille lapsille ja alle 4-vuotiaille suihkulla. Sitä ei voi käyttää, jos sinulla on tällä hetkellä akne (vaaleanpunainen ja yleinen), perioral dermatiitti, perianaalinen ja sukupuolielinten kutina, bakteeri-, virus- ja sieni-etiologian primaariset ihosairaudet. Mahdolliset haittavaikutukset Flonasin tavallisimmat haittavaikutukset ovat päänsärky, nenän vuoto, aivastelu, yskä, pahoinvointi, ylähengitystieinfektio, nenän ärsytys, oksentelu. Allergiset reaktiot, kuten ihottuma, kutina, kasvojen turvotus ja anafylaksia ovat mahdollisia. Suuri annos steroidilääkkeitä ja Flonase erityisesti aiheuttavat Cushingin oireyhtymää, jolle on ominaista nopea painonnousu ja muutokset kasvojen ulkonäössä. Harvoissa tapauksissa Flonase voi helpottaa sieni-infektion kehittymistä nenä- ja kurkussa, kuten kandidiasis.

Flonase Nasal Spray Huumeiden väliset yhteydet

Flonase-valmisteen samanaikainen käyttö muiden steroidien kuten prednisonin ja deksametasonin kanssa lisää Cushingin oireyhtymän riskiä. Steroidit voidaan sisällyttää astman inhalaattoreiden, ihovoiteiden, silmien ja korvien pisaroihin. Kerro lääkärillesi, jos käytät ketokonatsolia, HIV-lääkkeitä (amprenaviiri, indinaviiri, ritonaviiri, sakinaviiri ja nelfinaviiri).

Flonase Nasal Spray Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annoksen ajoissa, tee se heti kun muistat. Älä kuitenkaan ota, jos liian myöhäinen tai melkein aika seuraavalle annokselle. Älä lisää suositeltua annosta. Ota annoksesi suunnilleen samaan aikaan joka päivä, jotta annos ei katoa.

Flonase Nasal Spray Yliannostus

Cushingin oireyhtymä, joka oireet ovat nopea painonnousu ja muutokset kasvojen ulkonäössä, kehittyvät liiallisista Flonase-annoksista. Tarkista lääkärisi mahdollisimman pian, jos olette otta- neet liian suuren osan tästä lääkkeestä.

Flonase Nasal Spray Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä kosteutta, auringonvaloa, lapsia ja lemmikkieläimiä vastaan tiukassa säiliössä.

Flonase Nasal Spray Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Flonase Nasal Spray <<


[top]