>> Ostaa Frumil <<

ostaa Frumil Nopea lääkemääräys

Frumil Yleinen käyttö

Frumil (amiloridi, hydroklooritiatsidi, Midamor) on diureettiyhdistelmä, jota käytetään korkean verenpaineen ja kongestiivisen sydämen vajaatoiminnan hoitoon, eri alkuperää olevaan edematoosi-oireyhtymään (mukaan lukien sellaiset, krooninen sydämen vajaatoiminta nefroottinen oireyhtymä, kirroosi).

Frumil Annostus ja suunta

Jos sinua hoidetaan korkea verenpaine, Frumil käyttää useita viikkoja, koska se ei hoitaa verenpainetta, vaan vain pitää sen hallinnassa.

Frumil Varotoimet

Jos olet sairas diabeteksen, munuais- tai maksasairauden kanssa, huumeiden allergiat ilmoittavat lääkärillesi terveydestasi. Älä laita suuria määriä paljon kaliumia sisältäviä elintarvikkeita, kuten banaaneja, paistettuja perunoita, cantaloupea, avokadoja, rusinoita, keitettyä pinaattia. Alkoholi voi lisätä tämän lääkkeen vaikutuksia ja joitain sen sivuvaikutuksia. Älkää nouskaa vaakasuorasta paikasta, istu vain muutaman minuutin ajan ennen nousua. Frumil ei aiheuta kaliumin menetystä kehosta, joten suolan korvikkeissa ei ole tarvetta. Kerro lääkärillesi, jos olet suunnitellut raskautta tai olet jo raskaana.

Frumil Vasta-aiheet

Yliherkkyys, hyperpotasemia, vaikeat munuaisten vajaatoiminta, maksatulehdus.

Frumil Mahdolliset haittavaikutukset

Tämä lääke voi aiheuttaa huimausta tai näköhäiriöitä, kuivumista (suun kuivumista) tai janoa, oksentelua, pahoinvointia, päänsärkyä hyperpotasemiaa. Hakeudu lääkärinhoitoon, jos havaitset lihaskramppeja, epäsäännöllistä sydämenlyöntiä, käsien tai jalkojen vinkumista, väsymystä, hengitysvaikeuksia, virtsaamisvaikeuksia.

Frumil Lääkevalmistelu

t
Frumil voi olla vuorovaikutuksessa tällaisten lääkkeiden kanssa: ACE-estäjät, barbituraatit, kolestyramiini, kortikosteroidit, insuliini, syklosporiini, lihasrelaksantit, kuten tubokurariini, ei-steroidiset tulehduskipulääkkeet, muut korkea verenpaine lääkitys.

Frumil Unohdettu annos

Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat, mutta ei, jos se on melkein aika seuraavan annoksen aikataulusi mukaan. Jos näin ei ole, älä ota Missed-annosta Älä yritä korvata Missed-annosta käyttämällä ylimääräistä annosta.

Frumil Yliannostus

Pyydä hätätapaus, jos ajattelet, että olet ottanut liian paljon Frumilia. Ei ole erityisiä merkkejä yliannostuksesta tähän lääkitykseen lukuunottamatta kuivumista.

Säilytä
Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-86 F (15-30 C), säilytä Frumil kosteudelta ja auringonvalolta.

Frumil Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Frumil <<


[top]