>> Ostaa Fulvicin <<

ostaa Fulvicin Nopea lääkemääräys

Fulvicin Yleinen käyttö


Fulvicin on sienilääkkeitä, joilla hoidetaan ihon, hiusten ja kynsien sieni-infektioita, kuten jock-kutinaa, urheilijan jalkaa ja parturin kutinaa. Käytä sitä yksin tai muiden huumeiden kanssa, joita käytetään iholle sieni-infektioihin.

Fulvicin Annostus ja suunta

Ota yhteys lääkäriisi ennen käyttöä. Käytä vain määrättyä. Ravista hyvin ennen käyttöä. Ota se oraalisesti kerran päivässä tai jaa pienempiin annoksiin, kuten lääkäri on määrännyt. Ota paljon rasvaa sisältävää ateriaa, jos haluat saada enemmän etuja. Suositeltu annos yli 2-vuotiaille lapsille on 10-20 mg / kg / vrk yhdellä tai kahdella annoksella tai mikrokoko 5-10 mg / kg / vrk yhdellä tai kahdella annoksella. Aikuisille suositeltu annos on 330-375 mg / vrk kerta-annoksina tai jakautuneina annoksina; annoksia jopa 750 mg / vrk on käytetty infektioiden vaikeammaksi hävittää, kuten tinea unguium. Se on yleensä otettu useita viikkoja ihon infektioita kuukauden aikana hiukset ja päänahka-infektiot, kahden kynnet jalka-infektioita, 3-4 kuukautta kynsien infektioita ja vähintään 6 kuukautta toenail infektioita. Huomaa: tämä ohje esitetään täällä vain tarkistettavaksi. On erittäin tärkeää keskustella lääkärisi kanssa ennen käyttöä. Se auttaa sinua saamaan parhaan tuloksen.

Fulvicin Varotoimet

Ennen kuin käytät Fulvicinia, kerro lääkärillesi, jos olet allerginen griseofulvinille, penisilliinille tai muille lääkkeille. Fulvicin saattaa tehdä iholle herkän auringonvalolle, joten sinun on käytettävä suojavaatetusta, aurinkolasit ja aurinkovoidetta. Fulvicin saattaa lisätä alkoholin vaikutuksia. Otettu Fulvicin alkoholilla saattaa aiheuttaa nopeaa sydämenlyöntiä, lisätä hikoilua, huuhtelua tai kasvojen punoitusta. Jos sinulla on tämä reaktio, älä juo alkoholijuomia, kun käytät tätä lääkettä, ellet ole ensin tarkistanut lääkärisi kanssa. Tätä lääkettä ei saa käyttää raskauden, raskauden tai imetyksen aikana. Älä käytä Fulvicinia ennen imetystä ilman lääkärin lupaa.

Fulvicin Vasta-aiheet

Fulvicin-valmistetta ei saa antaa maksasairauden, porfyyrin, systeemisen lupus erythematosuksen, lupus-oireyhtymän, verisairauksien, maksan ja munuaisten sairauksien, pahanlaatuisten uusformatioiden tai raskauden aikana.

Fulvicin Mahdolliset sivuvaikutukset

Ne voivat sisältää allergisia reaktioita, kuten ihottumaa tai nokkosihottumia, kasvojen, huulten tai kielen turvotusta. Myös mahdollisimpia haittavaikutuksia ovat: hengitysvaikeudet hämmennys tumma virtsa kuume tai infektion menetys ruokahalun kipu, pistely, tunnottomuus kädessä tai jalassa ihottumaa, punoitusta, rakkuloita tai kuorinta ihon haavaumia tai valkoisia laikkuja suussa epätavallisen heikko tai väsynyt kellertävä silmä tai iho Vähemmän vakavia ovat: huimaus päänsärky pahoinvointi, oksentelu vatsakipu vaivaa nukkumassa Jos havaitset jonkun lopettaa käytön Serevent ja kerro lääkärillesi mahdollisimman pian. Ota myös yhteyttä lääkäriisi kaikista sivuvaikutuksista, jotka tuntuvat epätavallisilta.

Huumeiden vuorovaikutus
Fulvicin on vuorovaikutuksessa seuraavien lääkkeiden kanssa: desogestreeli; etinyyliestradioli; etonogestreelin; levonorgestreelia; mestranoli; norelgestromiini; noretindronia; norgestreeliä; fenobarbitaali; varfariini. Huomaa myös, että kahden lääkkeen välinen vuorovaikutus ei aina tarkoita sitä, että joudut lopettamaan yhden lääkkeen ottamisen. Kuten tavallista, se vaikuttaa lääkkeiden vaikutukseen, joten kysy neuvoa lääkäriltäsi siitä, miten sitä hallitaan tai hoidetaan.

Fulvicin Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annoksen ajoissa, tee se heti kun muistat. Älä kuitenkaan ota, jos liian myöhäinen tai melkein aika seuraavalle annokselle. Älä lisää suositeltua annosta. Ota yleensä annos seuraavana päivänä samalla säännöllisesti.

Fulvicin Yliannostus

Fulvicin-valmisteen yliannostuksen oireita ei tunneta hyvin, mutta mahdollisimpia ovat: letargia, huimaus, näön hämärtyminen, pahoinvointi, oksentelu ja ripuli. Jos havaitset sellaisen tai epätavallisia oireita, ota välittömästi yhteyttä lääkäriisi.

Fulvicin Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20-25 C (68-77 F).

Fulvicin Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Fulvicin <<


[top]