>> Ostaa Furoxone <<

ostaa Furoxone Nopea lääkemääräys

Furoxone Yleinen käyttö

Furazolidonia käytetään bakteerien ja protozoaalisten tulehdusten hoitoon. Se toimii tappamalla bakteerit ja alkueläimet. Jotkut protozoat ovat loisia, jotka voivat aiheuttaa monenlaisia infektioita kehossa. Furazolidoni otetaan suun kautta. Se toimii suolikanavan sisällä koleran, koliitin ja / tai ripulin aiheuttama bakteerien ja giardiasis-hoidon.

Furoxone Annostus ja suunta

Furazolidonin annos vaihtelee eri potilailla. Seuraa lääkäriasi koskevia ohjeita tai ohjeita etiketissä.

Furoxone Varotoimenpiteet

Alkoholijuomat tai muiden alkoholipitoisten valmisteiden ottaminen furazolidoniin saattavat aiheuttaa harvoin ongelmia. Älä syötä elintarvikkeita, joilla on korkea tyramiinipitoisuus. Älä syö tai juo runsaasti kofeiinipitoisia ruokia tai juomia. Jos oireesi eivät paranna viikon kuluessa tai jos ne pahenevat, käänny lääkärisi puoleen.

Furoxone Vasta-aiheet

Kerro lääkärille, jos sinulla on jokin epätavallinen tai allerginen reaktio furazolidonille tai muille aineille. Älä ota Furoxonia imetyksen aikana. Mahdolliset haittavaikutukset Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee: Kuume; kutina; nivelkipu; ihottuma tai punoitus; kipeä kurkku. Vähemmän yleiset: vatsakipu tai vatsakipu; ripuli; päänsärky; pahoinvointi tai oksentelu; tumman keltaisen ruskean värin värjäytymiseen. Jos havaitset muita haittavaikutuksia, käänny lääkärisi puoleen.

Furoxone Lääkevalmistelu

Kun käytät furazolidonia, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, käytätkö jotain seuraavista: amfetamiinit, efedriini, isokarboksatsidi, fenseensi, prokarbatsiini, tranylcypromiini , Trisykliset masennuslääkkeet ja muut.

Furoxone Missed dose

Jos unohdat annoksen tämän lääkkeen, ota se mahdollisimman pian. Jos kuitenkin on melkein aika seuraavalle annokselle, ohita Missed-annos ja palaa normaaliin annosteluun. Älä tupakoi annoksia.

Furoxone Yliannostus

Ilmoita lääkärillesi välittömästi, jos oletettuOverdose

Furoxone Säilytys

Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Älä säilytä tätä lääkettä kylpyhuoneessa, keittiön altaan lähellä tai muissa kosteissa paikoissa. Säilytettävä kuumuudelta tai kosteudelta. Älä pidä vanhentuneita lääkkeitä tai lääkkeitä enää tarvita. Varmista, että kaikki hylätyt lääkkeet ovat lasten ulottumattomissa.

Furoxone Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Tiettyä potilasta koskevat erityiset ohjeet on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Furoxone <<


[top]