>> Ostaa Genegra <<

ostaa Genegra Nopea lääkemääräys

Genegra Yleinen käyttö

Genegra valmistetaan minttu-maustettujen nauhojen muodossa. Genegran nauhat liukenevat nopeasti, kun ne asetetaan kielekkeen alle. Jokainen Genegran nauha sisältää 25 mg sildenafiilia. Sildenafiili vaikuttaa seksuaalisen stimulaation vasteeseen. Se toimii parantamalla sileää lihasten rentoutumista käyttäen typpioksidia, joka on normaalisti vapautunut seksuaalisen stimulaation seurauksena. Tämä sileä lihaksen rentoutuminen lisää veren virtausta peniksen tiettyihin alueisiin, mikä johtaa erektioon. Sildenafiilia käytetään erektiohäiriön (impotenssin) hoitoon miehillä ja keuhkovaltimon kohonnut verenpaine. Sildenafiilia voidaan käyttää myös muuhun kuin yllä mainittuun tarkoitukseen.

Genegra Annostus ja suunta

Genegra-nauhat asetetaan kielekkeen alle ennen seksuaalista toimintaa. Tulos tuntuu 10-15 minuutissa. Genegraa ei pidä ottaa enemmän kuin kerran päivässä. Korkea rasvainen ateria saattaa viivästyttää tämän lääkkeen vaikutusaikaa. Älä yritä syödä greippiä tai juoda greippimehua, kun sinua hoidetaan sildenafiililla.

Genegra Varotoimet

Ennen kuin aloitat Sildenafiilin käytön, kerro siitä lääkärillesi tai apteekkiin, jos olet allerginen sille. tai jos sinulla on muita allergioita. Ikääntyneet voivat olla herkempiä lääkkeen haittavaikutuksille.

Genegra Vasta-aiheet

Genegra on vasta-aiheinen potilaille, jotka käyttävät uutta lääkettä impotenssin hoitoon tai nitraattilääkkeen käyttämiseen rintakipuihin tai sydänvaivoihin. Tätä lääkettä ei tule käyttää naisilla eikä lapsilla eikä potilailla, joilla on tunnettu yliherkkyys tabletin kaikista osista.

Genegra Mahdolliset sivuvaikutukset

Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat päänsärky, huuhtelu, närästys, vatsavaivat, nenän tukkeutuminen, päänsärky, huimaus tai ripuli. Vakava allerginen reaktio tähän lääkkeeseen on hyvin harvinaista, mutta hakeudu välittömästi lääketieteelliseen apuun, jos se ilmenee. Monet tämän lääkkeen käyttävät ihmiset eivät ole vakavia haittavaikutuksia. Jos havaitset sellaisia haittavaikutuksia, joita ei ole mainittu edellä, ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin.

Genegra Huumeiden välinen yhteys

Tätä lääkettä ei tule käyttää nitraattien ja vapaa-ajan huumeiden kanssa, joita kutsutaan "poppereiksi", jotka sisältävät amyyliä tai butyylinitriittiä; alfa-salpaaja-lääkkeet; muut impotenssilääkkeet; korkean verenpaineen lääkkeet jne. Lisätietoja saat lääkäriltä tai apteekista.

Genegra Missed dose

Genegraa käytetään tarpeen mukaan, joten sinun ei todennäköisesti ole annostelun aikataulussa.

Genegra Yliannostus

Jos olet sitä mieltä, että olet käyttänyt liikaa lääkettä, ota välittömästi yhteys lääkäriin. Yliannostuksen oireisiin kuuluu yleensä rintakipu, pahoinvointi, epäsäännöllinen syke ja tunne valoa tai pyörtymistä.

Genegra Säilytys

Säilytä lääkkeesi huoneenlämmössä 68-77 astetta (20-25 astetta C) pois valolta ja kosteudelta. Älä säilytä huumeita kylpyhuoneessa. Pidä kaikki lääkkeet poissa lasten ja lemmikkieläinten ulottuvilta.

Genegra Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Genegra <<


[top]