>> Ostaa Glucotrol <<

ostaa Glucotrol Nopea lääkemääräys

Glucotrol Yleinen käyttö


Glipitsidi on sulfonyyliurea-luokan lääkeaine, joka on lääke, jota käytetään diabeteksen tyypin 2 hoitoon ja joka kuuluu lääkkeen sulfonyyliurealuokkaan yhdessä glimepiridin (amaryyli), glyburidin (mikronasi, diabeta) kanssa, tolbutamidi (orinaasi) ja tolatsamidi (tinaasiasi). Se stimuloi insuliinin eritystä beetasoluilla haimassa.

Glucotrol Annostus ja suunta

Älä muuta Glipizide-annosta keskustelematta ensin lääkärisi kanssa. Aloitusannos välittömästi vapauttaviksi tabletteina on 5 mg, joka on otettava 30 minuuttia ennen ateriaa. Suurin annos on 40 mg vuorokaudessa. Pitkäaikaisen vapautumisen tablettien enimmäisannos ei saisi ylittää 20 mg päivässä. Ota se täysi lasi vettä ennen ateriaa. Paras hoitotulos saavutetaan, kun tätä lääkettä hoidetaan säännöllisesti.

Glucotrol Varotoimet

Glipizidihoito voi lisätä sydän- ja verisuonitautien kuolemaa. Vältä alkoholijuomien käyttöä, koska se alentaa verensokeria. Älä pureskele, jakaa tai murskata Glipiziden pitkitetysti vapauttavia tabletteja, niele ne kokonaan.

Glucotrol Vasta-aiheet

Yliherkkyys, insuliinista riippuva diabetes mellitus (nuorten diabetes, diabetes, johon liittyy ketoasidoosi tai precoma) vaikea munuaisten tai maksan vajaatoiminta, maha-suolikanavan ahtauma, lapsenkengät. Haittavaikutukset Joidenkin potilaiden oireita kuvaavat allergia (nokkosihottuma, ihottuma, kasvojen ja kielen turvotus) lisäksi muita oireita: päänsärky, huimaus, ripuli, kaasu, hepatiitti, keltaisuus ja alhainen natriumpitoisuus.

Glucotrol Drug Interaction

Alkoholi viivästyttää Glipizidin vaikutuksia hidastaen sen imeytymistä. Glipizidiä tulee antaa 1-2 tuntia ennen kolestyramiinia, koska jälkimmäinen vaikuttaa sen imeytymiseen. Flukonatsoli (Diflucan) lisää Glipizidin imeytymistä ja tehokkuutta. Lääkkeet, jotka alentavat ja nostavat verensokeria, voivat muuttaa Glipizide-vaikutusta: aspiriinia tai muuta salisylaattia, ei-steroidisia tulehduskipulääkkeitä, sulfa-pohjaisia lääkkeitä, kuten sulfametoksatsoli-trimetopriimiä (Bactrim, Septra), MAO-estäjiä, beetasalpaajia, kuten propranololia (Inderal), tiatsididiureetit, steroidilääkkeet kuten prednisoni (Deltasone, Orasone), estrogeenit, kortikosteroidit, kilpirauhasen lääkkeet, fenotiaattiat, kuten klooripromatsiini (tioratiini), niasiini, fenytoiini ja kalsiumkanavan estävät lääkkeet.

Glucotrol Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annoksen ajoissa, tee se heti kun muistat. Mutta älä ota, jos liian myöhäinen tai aika, kun seuraava annos on lyhyessä ajassa. Älä ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä tai sen ylimääräisiä annoksia. Ota yleensä annos seuraavana päivänä samalla säännöllisesti.

Glucotrol Yliannostus

GlipizideOverdose-oireet ovat veren alhainen verensokeri: nälkä, pahoinvointi, ahdistuneisuus, kylmä hikoilu, heikkous, uneliaisuus, tajuttomuus ja kooma. Jos havaitset sellaisen tai epätavallisia oireita, ota välittömästi yhteyttä lääkäriisi.

Glucotrol Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20-25 C (68-77 F). Säilytä kosteutta, lämpöä ja auringonvaloa. Ei ole suositeltavaa säilyttää kylpyhuoneessa ja lapsille.

Glucotrol Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Tietyille potilaille annetuista erityisistä ohjeista tulee sopia terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Glucotrol <<


[top]