>> Ostaa Glucovance <<

ostaa Glucovance Nopea lääkemääräys

Glucovance Yleinen käyttö

Glucovance on yhdistelmä kahdesta suun kautta otetusta lääkkeestä, joilla on hyproglykeeminen vaikutus, jotka kuuluvat kahteen eri ryhmään: metformiini ja glibenklamidi. Metformiini kuuluu biguanidiluokkaan ja pienentää veren glukoosipitoisuutta lisäämällä perifeeristen kudosten herkkyyttä insuliinin vaikutukselle. Metmorfoli vähentää hiilihydraattien imeytymistä maha-suolikanavassa ja estää glukoosin synteesiä maksassa. Glibenklamidi on sulfonyyliurean johdannainen, ja se stimuloi insuliinin erittymistä haiman ЮВ-soluihin. Sitä käytetään ruokavalion ja liikuntaohjelman kanssa tyypin 2 diabeteksen hoitoon (ei-insuliinista riippuvainen diabetes).

Glucovance Annostus ja suunta

Ota Glucovance kahdesti päivässä aterioiden ja täyteen lasilliseen veteen. Ota se säännöllisesti ja aina joka päivä saadaksesi parhaan hyödyn siitä.

Glucovance Varotoimenpiteet

Vältä alkoholijuomien alkoholinkäyttöä tämän lääkityksen aikana. Ilmoita lääkärillesi ennen Glucovance-hoidon aloittamista, jos sinulla on jokin kuume, kilpirauhasen sairaudet, joilla on toiminnallisia häiriöitä, aivolisäkkeen tai lisämunuaisen aivokuoren hypofunktion. Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai imetät ennen tämän lääkkeen ottamista, ja myös jos sinulla on vaikeita hengitysvaikeuksia (esim. Obstruktiivinen keuhkosairaus, vaikea astma), kilpirauhasen sairaus, veren häiriöt (esim. Anemia, B-12-vitamiinin puute).

Glucovance Vasta-aiheet

Yliherkkyys metformiinille, glyburidille tai muille sulfonyyliurean, tyypin 1 diabeteksen diabetekselle, diabeettiselle ketoasidoosille, diabeettiselle prekomalle, diabeettiselle komealle, munuaisten vajaatoiminnalle tai munuaisten toimintahäiriölle, vaikeissa olosuhteissa, jotka voivat johtaa munuaisten vajaatoiminta (dehydraatio, vakava infektio, sokki), akuutit tai krooniset sairaudet, joihin liittyy kudosten hypoksia: sydämen tai hengityselinten vajaatoiminta, viimeaikainen sydäninfarkti, maksan vajaatoiminta, porfyria, raskaus, imetys, samanaikainen anto mikonatsolilla infektiosairaudet, laajat leikkaukset, trauma, laajat palovammat ja muut edellytykset, jotka edellyttävät insuliinin hoitoa, epänormaali maksan toiminta, krooninen alkoholismi, akuutti alkoholin myrkytys, maitohappoasidoosi, käyttö 48 tuntia ennen ja 48 tuntia radioisotooppista tai radiologisista tutkimuksista yli 60-vuotiailla potilailla tai kovalla fyysisellä työllä (maitohappoasidoosin riski kasvaa), alhainen glukoosipitoisuus. Haittavaikutukset Seuraavat haittavaikutukset ovat yleisimpiä ja ne ovat melko vaikeita lopettaa lääkityksen ottaminen: turvotus tai nopea painonnousu, pahoinvointi, oksentelu, kaasu, turvotus, ripuli ja ruokahaluttomuus. Jos maitohappoasidoosia esiintyy, saat myös apua hätätapauksessa: hengenahdistus, vatsakipu, heikkous, lisääntynyt uneliaisuus, hidas syke, kylmä tunne, lihaskipu, tunne itsetuho ja pyörtyminen. Allerginen reaktio on myös mahdollista: nokkosihottuma, turvotus, ihottuma.

Glucovance Huumeiden välinen yhteys

Cimetidiini (Tagamet) lisää Glucophagen veritasoja, jotka vaikuttavat aineenvaihduntaan. Glucophage ei ole yhteensopiva alkoholin kanssa. Samanaikainen antaminen epäsuorilla antikoagulantteilla ja simetidiinillä tulisi tehdä varovaisuudella. Glucophage parantaa furosemidin metaboliaa. Sulfonyyliurean, insuliinin, akarboosin, MAO: n estäjien, ACE: n estäjien (kuten kaptopriilin), oksitetrasykliinin, syklofosfamidin ja salisylaattien johdannaiset lisäävät Glucophagen vaikutuksia. Glucophagen hypoglykeemisen vaikutuksen väheneminen johtuu samanaikaisesti kilpirauhasvalmisteiden, syntyvyyden ehkäisyvalmisteiden ja muiden hormonien, epinefriinin, glukagonin, tiatsididiureettien ja nikotiinihappojohdannaisten samanaikaisen antamisen kanssa. Azole-antifungaalit (flukonatsoli) ovat myös vuorovaikutuksessa Glucovancen kanssa.

Glucovance Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annoksen ajoissa, tee se heti kun muistat. Älä kuitenkaan ota, jos liian myöhäinen tai melkein aika seuraavalle annokselle. Älä ota kaksinkertaisia tai ylimääräisiä annoksia. Ota yleensä annos seuraavana päivänä samalla säännöllisesti.

Glucovance Yliannostus

Glucovance-oireet Yliannostus on alhainen verensokeri: nälkä, vapina, sekavuus, ärtyneisyys, uneliaisuus, päänsärky, heikkous, hikoilu, nopea sydämenlyönti, takavarikko ja sokerilähde aina käsillä. Jos havaitset sellaisen tai epätavallisia oireita, ota välittömästi yhteyttä lääkäriisi.

Glucovance Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20-25 C (68-77 F). Säilytä kosteutta, lämpöä ja auringonvaloa. Ei ole suositeltavaa säilyttää kylpyhuoneessa ja lapsille.

Glucovance Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Glucovance <<


[top]