>> Ostaa Grifulvin V <<

ostaa Grifulvin V Nopea lääkemääräys

Grifulvin V Yleinen käyttö

Grifulvin V on sienilääkitys, jota käytetään hoidettaessa ihon, päänahan ja kynsien sieni-infektioita, kuten jock-kutinaa, urheilijan jalkaa ja parturin kutinaa. Infektiot saattavat johtua erilaisista dermatomyytteistä (Trichophytons, Microsporums ja Epidermophytons). Tämä lääke ei käsittele bakteerien tai hiivan aiheuttamia infektioita. Grifulvin vain estää sienten kasvua.

Grifulvin V Annostus ja suunta

Grifulvin V otetaan suun kautta ja sitä voidaan levittää paikallisesti iholle. Ota tabletit aterian ja teelusikallisen kasviöljyn kanssa. Hoito voi jatkua useista päivistä useisiin kuukausiin. Noudata kaikkia lääkärisi antamia suosituksia. Lääkitys otetaan päivittäin, kunnes ensimmäinen negatiivinen tulos sieni-analyysiä ja jatka sitten samaa annosta kahden viikon välein joka toinen päivä ja kaksi kertaa viikossa kahden viikon aikana.

Grifulvin V Varotoimenpiteet

Ennen Grifulvin V -hoidon aloittamista kysy lääkäriltä tai apteekista, jos sinulla on: tietty verisairaus (porfyria), vaikea maksasairaus (maksan vajaatoiminta). Älä unohda kertoa lääketieteellistä historiaa, varsinkin jos siihen sisältyy lupus. Älä aja ajoissa, kun käytät Grifulvin V: tä, koska se aiheuttaa huimausta tai vähemmän hälyttävää. Älä juo alkoholia, tämä voi aiheuttaa nopean sydämen lyönnin ja ihon huuhtelun. Älä altista kehoa auringon säteille, käytä aurinkovoidetta ja käytä suojavaatteita ulkona. Grifulvin V: tä ei tule käyttää raskauden, raskauden tai imetyksen aikana ilman lääkärin neuvoja. Älä käytä ennen imetystä ilman lääkärin neuvoja.

Grifulvin V Vasta-aiheet

Grifulvin V ei saa antaa maksasairauksia sairastaville ihmisille, porfyria (häiritsee porfyriinien metaboliaa), yliherkkä griseofulviniin tai mikä tahansa tämä osa kaivettuun, raskaana olevaan tai imettävään. Lääkehoitoa ei voida antaa tällaisten ammattien avohoidossa: julkisen liikenteen kuljettajia, lentäjiä, jyrkät junia.

Grifulvin V Mahdolliset haittavaikutukset

Ne voivat sisältää allergisen reaktion: kasvojen turvotus, nokkosihottuma; vaikeuksia hengittää. Myös mahdollisimpia haittavaikutuksia ovat: valkoiset laastarit suussa (suola / hiiva-infektio); pahoinvointi, oksentelu tai ripuli; päänsärky, huimaus tai väsymys; unettomuus; sekavuus; puutuminen tai pistely kädessä tai jalassa; tai kuukautisten epäsäännöllisyydet. Jos havaitset sellaisen, että lopetat Sereventin käytön ja kerro lääkärillesi mahdollisimman pian. Ota myös yhteyttä lääkäriisi kaikista sivuvaikutuksista, jotka tuntuvat epätavallisilta.

Grifulvin V Huumeiden välinen yhteys

Grifulvin V on vuorovaikutuksessa seuraavien lääkkeiden kanssa: barbituraaliset lääkkeet uniapneille tai kouristuskohtauksille, naishermonistit, kuten estrogeenit tai progestiinit ja ehkäisyvalmisteet ja varfariini. Huomaa myös, että kahden lääkkeen välinen vuorovaikutus ei aina tarkoita sitä, että joudut lopettamaan yhden lääkkeen ottamisen. Kuten tavallista, se vaikuttaa lääkkeiden vaikutukseen, joten kysy neuvoa lääkäriltäsi siitä, miten sitä hallitaan tai hoidetaan.

Grifulvin V Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annoksen ajoissa, tee se heti kun muistat. Älä kuitenkaan ota, jos liian myöhäinen tai melkein aika seuraavalle annokselle. Älä ota kaksinkertaisia tai ylimääräisiä annoksia. Ota yleensä annos seuraavana päivänä samalla säännöllisesti.

Grifulvin V Yliannostus

Grifulvin V Overdose -tablettien oireita ei tunneta hyvin, mutta kaikkein mahdollisimpiin saattaa kuulua: ripuli, pahoinvointi, oksentelu, päänsärky, tunnottomuus ja kihelmöinti sekä sekavuus. Jos huomaat, että jokin niistä soittaa lääkäriisi välittömästi.

Grifulvin V Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-77 F (15-25 C) valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä. Älä käytä viimeisen käyttöajan jälkeen.

Grifulvin V Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Grifulvin V <<


[top]