>> Ostaa Hoodia <<

ostaa Hoodia Nopea lääkemääräys

Hoodia Yleinen käyttö

Hoodia on luonnollinen kasviuutte, joka säästää pehmeää ja turvallista painoa. Tämä täydennys on peräisin Hoodia gordonii, Kaktus-kuin mehukas kasvi, kotoisin Kalahari Desert. Sen aktiivinen komponentti on molekyyli & Agrave, 57 samanlainen kuin yksi glukoosi. Se on paljon aktiivisempi kuin glukoosi ja "temppuja" nälän keskusta aivoissa, mikä vähentää ruokahalua. Se ei vaikuta todellisen nälän tunneeseen, joten elintärkeiden aineiden alijäämä tapahtuu. Hoodia-uutetta heikentää "ilta-nälän" tunnetta ja aterioiden välistä nälkää. Hoodia gordoniin koostumukseen kuuluvat myös liukoiset ravintokuidut ja beetasytosteroli.

Hoodia Annostus ja suunta

Ota Hoodia pakkauksen ohjeiden mukaan tai lääkärisi ohjeiden mukaisesti. Määritä tarkka annostus ja annoksen aikataulu lääkärin kanssa, joka on harjoittanut kasviperäisiä / terveydentilaa.

Hoodia Varotoimenpiteet

Ilmoita lääkärillesi kaikista sairauksista ja terveydellisistä ongelmista, joita olet ennen käyttänyt Hoodian ottamisessa, etenkin jos olet allerginen mihinkään kasviperäisiin tuotteisiin, diabetesta, sydän- ja verisuonitaudeista tai veren hyytymishäiriöt.

Hoodia Vasta-aiheet

Älä käytä tätä täydennystä, jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät, yliherkkä tuotteelle tai sinulla on diabetes tai sydänsairaus, korkea verenpaine, verenvuoto tai veren hyytymishäiriö tai anoreksia, bulimia tai jokin muu syömishäiriö.

Hoodia Mahdolliset sivuvaikutukset

Tätä lisäystä ei tunneta sivuvaikutuksilta, sillä se ei ole piriste, vaan luonnollinen tuote. Hoodia on turvallinen suurimmalle osalle ihmisiä, vaikka tarvitaan lisätutkimuksia.

Hoodia Missään annoksessa

Kysy lääkäriltä, jos annat annoksen.

Hoodia Yliannostus

Merkkejä yliannostuksesta ei ole määritetty.

Hoodia Varastointi

Säilytä Hoodia pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Hoodia Vastuuvapauslauseke

Kaikki tällä sivustolla esitettävät tuotteet eivät ole tarkoitettu sairauden diagnosointiin, hoitoon, parantamiseen tai ehkäisyyn. Älä epäröi ottaa yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen ennen kuin käytät kasviperäisiä lisäravinteita.

>> Ostaa Hoodia <<


[top]