>> Ostaa Ilosone <<

ostaa Ilosone Nopea lääkemääräys

Ilosone Yleinen käyttö

Ilosone on luokiteltu makrolidiantibioottien luokkaan, johon kuuluvat myös Zmax ja Biaxin. Se on aktiivinen sellaisia patogeeneja vastaan kuin Streptococcus pyogenes, Streptococcus pneumoniae, Mycoplasma pneumoniae, Staphylococcus aureus, Neisseria gonorrhoeae ja joita käytetään infektioiden hoitoon - ylemmät / alemmat hengitystieinfektiot, ihon infektiot, akuutti lantion tulehdussairaus, erytrasma, gonorrhea, syfilis, listeriosis , Legionaryn tauti.

Ilosone Annostus ja ohjeet

Yksilöllinen annostuksesi riippuu iästäsi ja olosuhteistasi, vain lääkäriin saakka. Älä ota tätä lääkettä, jos sitä ei ole määrätty sinulle. Ilosonia voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman, mutta imeytyminen tyhjään mahaan on parempi.

Ilosone Varotoimet

Kerro lääkärillesi lääketieteellisestä historiastasi, erityisesti maksasairaudesta / keltaisuudesta, allergioista (erityisesti huumeiden allergioista). Tämän lääkityksen pitkäaikainen käyttö tai sen toistuva hoito voi johtaa toissijaiseen infektioon. Tätä lääkettä tulee käyttää raskauden aikana vain, jos hoidon mahdollinen hyöty ylittää odotetun riskin. Pieniä määriä lääkettä voi erittyä äidinmaitoon, joten ennen imetystä keskustele lääkärisi kanssa mahdollisesta vauvasta.

Ilosone Vasta-aiheet

Yliherkkyys ilosonille tai makrolidiantibiootille, aiemmin esiintyville maksasairauksille, epiteelisillä herpes simplex-keratiitilla; silmäsairaus; vaccinia tai varicella (oftalminen). Varovaisuutta on suositeltavaa, kun tätä lääkettä käytetään lapsilla.

Ilosone Mahdolliset haittavaikutukset

Dispepsia (pahoinvointi, oksentelu, vatsakivut jne.), maksavaivat, kouristukset, aistiharhat, tajunnan menetys, kääntyvä kuulonalenema, kammiotakykardia.

Ilosone Huumeiden välinen yhteys

Cisapridin tai pimotsidin samanaikainen käyttö Ilosonilla voi aiheuttaa vaarallisia olosuhteita. Ilosoni pahentaa rytmihäiriölääkkeitä kuten Cordarone, Bretylol, Norpace, Tikosyn, Pronestyl, Quinaglute, Quinidex, Quinora ja Betapace. Teofylliinit vähentävät Ilosonin veren määrää.

Ilosone Missään annoksessa

Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat. Jos lähes seuraavan annoksenne aika ohittaa sen ja palaa säännölliseen aikataulusi. Älä koskaan tupakoi tätä lääkettä.

Ilosone Yliannostus

Jos vakavia ja pysyviä oireita maksahäiriöistä vaihtelee äkillisen maksan vajaatoiminnan ja kuulonmenetyksen vuoksi, keskustele lääkärisi kanssa lääkärin kanssa.

Ilosone Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-77 astetta (15-25 astetta) valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä. Älä käytä viimeisen käyttöajan jälkeen.

Ilosone Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Ilosone <<


[top]