>> Ostaa Imodium <<

ostaa Imodium Nopea lääkemääräys

Imodium Yleinen käyttö

Imodium on haittavaikutus. Se sitoo opioidireseptoreja suolen seinämään, estää asetyylikoliinin vapautumista ja prostaglandiineja vähentäen näin peristalsiinia, lisää aikaa, joka tarvitaan ruokaan suoliston läpi. Imodium lisää leuan peräaukon sävyä, vähentää ulosteiden inkontinenssiä ja vaatii ulostetta. Imodiumia käytetään ripulin hoitoon, jolloin ulosteiden määrää vähennetään ileostomiapotilailla (suolen uudelleenreititys tuodaan esiin kirurgisen aukon kautta mahalaukussa).

Imodium Annostus ja ohjeet

Lääke annetaan suun kautta. Akuutin ripulin hoitamiseksi aikuisilla ja iäkkäillä potilailla määrätyllä aloitusannoksella on 4 mg, vähennetään 2 mg: aan tulevaisuudessa jokaisen uloshengitysreaktion jälkeen. Alle 6-vuotiaille lapsille suositellaan 2 mg: n ensimmäistä annosta, joka on ehkä vähentynyt 2 mg: aan jokaisen uloshengitysreaktion jälkeen. Imodium-tabletit ovat melko herkkiä, joten älä paina niitä kalvon läpi. Pureskele tabletit ennen nielemistä. Älä ota Imodiumia yli 3 kertaa 24 tunnin kuluessa.

Imodium Varotoimet

Älä käytä Imodium -valmistetta, jos olet allerginen loperamidiin tai jos sinulla on verisiä tai limakalvoja tai mustia ja verisiä väriaineita tai jos sinulla on antibioottien aiheuttama ripuli. Yritä juoda ylimääräistä vettä ja pidä ruokavaliota, kun käytät tätä lääkettä, jotta kuivuminen ei onnistu. Imodiumia voi kestää jopa 48 tuntia, jotta parannat sairaustasi. Ilmoita lääkärillesi, jos sinulla on lier-epäonnistuminen, AIDS.

Imodium Vasta-aiheet

Akuutti dysentery ja muut ruoansulatuskanavan tulehdukset (Salmonella, Shigella, Campylobacter), ileus, divertikuloosi, akuutti ulseratiivinen koliitti, pseudomembranoottinen enterokoliitti (antibioottien aiheuttama ripuli), raskaus, imetys, lapsuus (alle 6-vuotiaat), yliherkkyys loperamidiin ja / tai muut lääkkeen aineosat.

Imodium Mahdolliset haittavaikutukset

Haittavaikutukset voivat sisältää allergiaoireita, kuten nokkosihottumaa, ihottumaa, kasvojen ja kielen turvotusta, huimausta, uneliaisuutta, ummetusta, mahakipua tai turvotusta, suun kuivumista, jatkuvia tai pahenevia ripuli, vetinen tai verinen ripuli, liiallinen kaasu, pahoinvointi, oksentelu, päänsärky, voimakas rakkulointi. Lopeta tämän lääkityksen käyttäminen ja soita lääkärillesi heti, jos luet lueteltuja oireita.

Imodium Lääkevalmistelu

Kerro lääkärillesi, jos käytät sakvinaviiria (Invirase), kinidiiniä, ritonaviiria. Kaksi viimeistä lääkettä ovat sekä P-glykoproteiinin estäjiä että niiden samanaikainen antaminen Imodium-tablettien kanssa voi johtaa Imodium-plasman pitoisuuksien nousuun. Sakinaviirin tasoja pienennetään Imodium-valmisteen samanaikaisella saannolla.

Imodium Missed dose

Jos olet unohtanut annoksen, ota lääkitys heti kun muistat. Jos se on melkein seuraavan annoksenne aika, vain ohittaa sen saannin ja palaa säännölliseen aikataulusi. Vaikka tämä lääkitys ei välttämättä tarvitse olla annostusohjelmassa ja otettava se kerran tai kahdesti tarpeen mukaan.

Imodium Yliannostus

Yliannostusin liittyvät oireet ovat huimaus, uneliaisuus, harvinaiset harvinaiset ja vähäiset virtsaamiset, vaikeat vatsakrampit, turvotus ja oksentelu. Saatat tarvita välitöntä lääketieteellistä apua, joten kerro lääkärillesi, jos uskot, että tämän lääkityksen liiallinen osuus oli suuri.

Imodium Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-77 F (15-25 C) valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä.

Imodium Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Imodium <<


[top]