>> Ostaa Inderal <<

ostaa Inderal Nopea lääkemääräys

Inderal Yleinen käyttö

Inderal estää beeta-adrenergisiä aineita, kuten adrenaliinia (epinefriini), avainainetta itsenäisen (ei-tahdonmukaisen) hermoston "sympaattisessa" osassa, joka on vastuussa työssä sydämestä. Lääkitystä käytetään hoidettaessa vapinaa, rintakipua, kohonnutta verenpainetta, sydämen rytmihäiriöitä, iskeemistä sydänsairautta, hypertrofista kardiomyopatiaa, myokardiodystrofiaa ja muita sairauksia.

Inderal Annostus ja suunta

Ota suun kautta ottamatta huomioon aterianne. Ota Inderal täysin lasillisella vedellä samaan aikaan joka päivä. Älä pureskele, murskata, riko tai avaa Inderal-kapselia. Niele koko välilehti. Älä lopeta lääkityksen ottamista yhtäkkiä, koska se voi aiheuttaa ongelmia sydämeesi.

Inderal Varotoimet

Älä käytä tätä lääkettä, jos sinulla on astma tai tiettyjä sydänsairauksia, erityisesti toisen tai kolmannen asteen sydänsairaus, maksa tai munuaisten vajaatoiminta. Vältä alkoholin käyttöä. Älä lopeta lääkityksen ottamista, vaikka tunnet itsesi paremmaksi, koska verenpaineella ei ole oireita.

Inderal Vasta-aiheet

Sinus bradykardia, epätäydellinen tai täydellinen atrioventrikulaarinen lohko (sydämen viritysjohtavuusjärjestelmän häiriöitä aiheuttavat ongelmat), vakava oikean ja vasemman kammion vajaatoiminta, keuhkoastma ja taipumus bronkospasmiin, raskauteen, ääreisverenkierron häiriöihin. Potilailla, joilla on spastinen koliitti (paksusuolen tulehdus, jolle on ominaista sen supistuminen), Inderalin käyttöä ei suositella.

Inderal Mahdolliset haittavaikutukset

Pahoinvointi, oksentelu, ripuli, bradykardia (hidas syke), huimaus allergia kutiseva iho, bronkospasmi (keuhkoputken supistuminen). Masennus on mahdollista.

Inderal Huumeiden välinen yhteys

Alkoholi ja alumiini vähentävät propranololin imeytymistä. Inderal lisää teofylliinin ja lidokaiinin veritasoja. Fenytoiini, fenobarbitaali ja rifampiini vähentävät Inderalin määrää veressä. Simetidiini ja klooripromatsiini päinvastoin lisää Inderalin veritasoja.

Inderal Missään annoksessa

Jos unohdat annoksen lyhytvaikutteisen Inderal-lääkkeen, ota Missed-annos heti, kun muistat, mutta ei, jos vain noin neljä tuntia säilyi seuraavaan annokseen asti. Jos näin on, ohita Missed-annos ja palaa aikataulusi mukaan. Jos pitkävaikutteista Inderal-annosta ei saada, ota heti Missed-annos, mutta ei, jos alle kahdeksan tuntia on jäljellä seuraavaan annokseen asti. Älä koskaan ota ylimääräistä annosta korvata unohtunut.

Inderal Yliannostus

Jos sinulla on vaikeita oireita, kuten sydämenlyöntiä, huimausta, heikkoutta tai pyörtyä, hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon.

Inderal Säilytys

Pidä huoneenlämmössä kosteudelta ja auringonvalolta.

Inderal Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Inderal <<


[top]