>> Ostaa Kemadrin <<

ostaa Kemadrin Nopea lääkemääräys

Kemadrin Yleinen käyttö

Kemadrin sisältää vaikuttavana aineena procyklidiinihydrokloridia, joka on antikolinerginen lääkitys. Antikolinergiset lääkkeet estävät asetyylikoliinin kutsuttua neurotransmitterin toimintaa. Kemadriinia käytetään hoidettaessa Parkinsonin taudin vapinaa, kouristuksia, jäykkyyttä ja heikko lihaksensäätö.

Kemadrin Annostus ja suunta

Ota täsmälleen määrätyt ohjeet, ota jokainen annos täydellä lasillisella vettä ja aterian jälkeen välttääksesi vatsavaivoja. Älä ota kahta annosta kerralla. Tavallinen saanti-aikataulu on kolme tai neljä ottoa päivässä.

Kemadrin Varotoimet

Tämä lääkitys voi aiheuttaa huimausta tai näön hämärtymistä, olla varovainen koneiden käyttö, ajaminen ja muiden vaarallisten toimintojen suorittaminen tai välttää niitä lainkaan. Alkoholijuomien enimmäismäärät. Lämpöhäiriöiden riski voi lisääntyä, jos Kemadrinilla hoidetut potilaat saattavat heikentää hikoilua voimakkaasti tai kuumalla säällä. Ennen Kemadrinin ottamista ilmoittaa lääkärillesi, jos sinulla on suurentunut eturauhanen tai vaikea virtsaaminen, kärsii epilepsiaa tai muuta kohtaushäiriötä, sydänsairautta tai minkäänlaista rytmihäiriötä, masennusta, muuta psykiatrista sairautta, munuaista tai maksasairautta.

Kemadrin Vasta-aiheet

Kemadriini on vasta-aiheinen potilailla, joilla on allerginen reaktio, niillä, joilla on kapea kulma glaukooma, suoliston tukos tai suolistosairauden komplikaatio (megakoloni), myasthenia gravis.

Kemadrin Mahdolliset haittavaikutukset

Älä ota tätä lääkettä ja ota välittömästi yhteys lääkäriisi, jos sinulla on seuraavat haittavaikutukset: allerginen reaktio (kasvojen turvotus, nokkosihottuma, hengitysvaikeus), epätavallinen kuume, nopea sydämenlyönti tai rytmihäiriö, tajunnan menetys, henkinen sekavuus, ahdistuneisuus, aistiharhat, hyperaktiivisuus, levottomuus, disorientaatio, epätavallinen käyttäytyminen, kohtaukset, silmäkipu, ihottuma.

Kemadrin Lääkevalmistelu

Kerro lääkärille kaikista käytetyistä lääkkeistä, kuten ravintolisistä ja vitamiineista, erityisesti trisyklisistä masennuslääkkeistä, kuten klomipramiinista (Anafranil), amitriptyliinistä (Elavil, Endep), doksepiini (Sinequan); trisykliset masennuslääkkeet kuten nortriptyliini (Pamelor), protriptyliini (Vivactil), amoksapiini (Asendin), imipramiini (tofraniili), desipramiini (Norpramin); fenotiatsiini, klooripromatsiini (tioratsiini), mesoridatsiini (Serentil), tioridatsiini (Mellaril), promatsiini (spariini), fluphenatsiini (proliini), trifluoperatsiini (stelatsiini), perfenatsiini (Trilafon); antihistamiinit, mukaan lukien triprolidiini (Actifed), kloorifeniramiini (Chlor-Trimeton), klemastiini (Tavist), bromfeniramiini (Dimetapp), difenhydramiini (Benadryl); kinidiini (Quinaglute, Quinidex, Quinora, Cardioquin); amantadiini (Symmetrel), haloperidoli (Haldol), digoksiini (Lanoxin, Lanoxicaps).

Kemadrin Unohdettu annos

Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat, mutta ei, jos se on melkein aika seuraavan annoksen aikataulusi mukaan. Ohita Misseddoseif, se on lähes seuraavan annoksenne aika. Älä yritä korvata puuttuvaa annosta ottamalla ylimääräinen.

Kemadrin Yliannostus

Tarvitset välitöntä lääketieteellistä apua, jos havaitset Kemadrinin oireita

Kemadrin Yliannostus

: suuret oppilaat, huuletetut kasvot; kuume, lämmin, kuiva iho, suun kuivuminen, nopea sydämenlyönti tai rytmihäiriöt, ahdistuneisuus, henkinen sekavuus, aistiharhat, levottomuus, hyperaktiivisuus, tajunnan menetys tai kouristuskohtaukset.

Kemadrin Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-77 F (15-25 C) valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä. Älä käytä viimeisen käyttöajan jälkeen.

Kemadrin Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Kemadrin <<


[top]