>> Ostaa Lamisil <<

ostaa Lamisil Nopea lääkemääräys

Lamisil Yleinen käyttö

Lamisil on anti-sieni-antibiootti, jota käytetään hoitamaan tinea versicoloria, sieni-infektiota, joka tuottaa ruskeita, ruskeita, valkoisia täpliä kehon runkoon tai muihin sieni-infektioihin, kuten kuten urheilijan jalka, jock kutina ja silsa. Lamisil toimii tappamalla herkkiä sieniä häiritsemällä sienisolumembraanin muodostumista.

Lamisil Annostus ja suunta

Ota se suuhun täydellä lasillisella vettä. Niele se pureskelematta. Yleensä se kesti 6-12 viikkoa. Suositeltu annos on erilainen infektiotyypistä: 1. Onychomycosis: Aikuiset ja nuoret 250 mg kerran vuorokaudessa 6-12 viikon ajan. Lamisilia käytetään lapsilla juuri lääkärin luvalla. 2. Tinea corporis: Aikuiset ja nuoret 250 mg kerran vuorokaudessa 2-4 viikon ajan. Lamisilia käytetään lapsilla juuri lääkärin luvalla. 3. Tinea cruris (suoliston lantio, jock itch): Aikuiset ja nuoret 250 mg kerran vuorokaudessa 2-4 viikon ajan. Lamisilia käytetään lapsilla juuri lääkärin luvalla. 4. Tinea pedis: Aikuiset ja nuoret 250 mg kerran vuorokaudessa 2-6 viikon ajan. Lamisilia käytetään lapsilla juuri lääkärin luvalla. Huomaa: tämä ohje esitetään täällä vain tarkistettavaksi. On erittäin tärkeää keskustella lääkärisi kanssa ennen käyttöä. Se auttaa sinua saamaan parhaan tuloksen.

Lamisil Varotoimet

Ennen kuin käytät tätä lääkettä, käänny lääkärin tai apteekkihenkilökunnan puoleen, jos sinulla on: tietty verisairaus, vaikea maksasairaus. Älä unohda kertoa lääketieteellistä historiaa, varsinkin jos siihen sisältyy lupus. Ajaminen ei ole suositeltavaa, kun käytät tätä lääkettä, koska se voi aiheuttaa huimausta tai vähemmän hälytystä. Alkoholin käyttö alkoholin käytön aikana voi aiheuttaa nopean sydämen lyönnin ja ihon huuhtelun. Vältä aurinkoa, parkituskamppuja ja auringonsäteilijöitä ja käytä aurinkovoidetta ja käytä suojavaatteita ulkona. Lamisilia ei tule käyttää raskauden, raskauden tai imetyksen aikana ilman lääkärin neuvoja. Älä käytä ennen imetystä ilman lääkärin neuvoja.

Lamisil Vasta-aiheet

Lamisilia ei saa antaa ihmisille, joilla on maksan tai munuaisten vajaatoiminta, jotka ovat yliherkkiä mihin tahansa tämän kaivoksen osaan.

Lamisil Mahdolliset sivuvaikutukset

Ne voivat sisältää allergisen reaktion: nokkosihottuma; vaikeuksia hengittää; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turvotus. Myös mahdollisimpia haittavaikutuksia ovat: nivelkipu tai turvotus, turvotut rauhaset, epäsäännöllinen ihonväri tai perhosmainen ihottuma poskia ja nenän kuumetta, vilunväristyksiä, väsymystä, flunssan oireita; muutoksia näyssä; maku-muutoksista johtuva painonpudotus; hilseilevä, kutiava ja hilseilevä ihottuma; kuume, kurkkukipu ja päänsärky, johon liittyy voimakas rakkulo, kuorinta ja punoittava ihottuma. Vähemmän vakavia ovat: vatsakipu, närästys, ripuli; päänsärky; väsynyt tunne; vuotava tai tukkoinen nenä, kurkkukipu, kylmät oireet; lievä ihottuma tai kutina; epätavallinen tai epämiellyttävä maku suussa; tai heikentynyt makuelämys. Jos jokin niistä lopettaa Lamisil-hoidon lopettamisen ja kerro lääkärillesi mahdollisimman pian. Ota myös yhteyttä lääkäriisi kaikista sivuvaikutuksista, jotka tuntuvat epätavallisilta.

Lamisil Lääkevalmistelu

Lamisil vuorovaikutuksessa seuraa lääkkeitä: Cyclosporine Metoprolol Nortriptyline Warfarin Huomaa myös, että kahden lääkkeen välinen vuorovaikutus ei aina tarkoita, että sinun on lopetettava yksi niistä. Kuten tavallista, se vaikuttaa lääkkeiden vaikutukseen, joten kysy neuvoa lääkäriltäsi siitä, miten sitä hoidetaan tai hoidetaan.

Lamisil Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annoksen ajoissa, tee se heti kun muistat. Älä kuitenkaan ota, jos liian myöhäinen tai melkein aika seuraavalle annokselle. Älä ota kaksinkertaisia tai ylimääräisiä annoksia. Ota yleensä annos seuraavana päivänä samalla säännöllisesti.

Lamisil Yliannostus

Lamisil-valmisteen yliannostuksen oireita voivat olla huimaus, vatsakipu, pahoinvointi, oksentelu, ihottuma tai virtsaaminen useammin kuin tavallisesti. Jos huomaat, että jokin niistä soittaa lääkäriisi välittömästi.

Lamisil Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-77 astetta (15-25 astetta) valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä. Älä käytä viimeisen käyttöajan jälkeen.

Lamisil Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integrointeja tai Sivustoon liittyviä ohjeita ei voida käyttää itsehoitoon ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Lamisil <<


[top]