>> Ostaa Lamprene <<

ostaa Lamprene Nopea lääkemääräys

Lamprene Yleinen käyttö

Lamprenea käytetään lepron, Hansenin taudin hoitoon. Se on aktiivinen komponentti Clofazimine. Joskus sitä voidaan antaa muiden leproslääkkeiden kanssa. Sitä voidaan myös antaa kortisoniin kaltaisella lääkkeellä, kun sitä käytetään leprossa т œflare-upsт treat hoitoon.

Lamprene Annostus ja ohjeet

Ota lääke ruoan tai maidon kanssa. On erittäin tärkeää, että lääkettä jatketaan hoidon aikana, vaikka alat hakata paremmin. Voit ottaa sen joka päivä 2 vuoden aikana. Annostus riippuu oireistasi ja muista tekijöistä: leprossa: Aikuiset ja nuoret: 50-100 milligrammaa kerran päivässä. Tämä lääke on otettava muiden lääkevalmisteiden kanssa Hansenin taudin hoidossa. Lapset: Annos on määritettävä lääkäri.

Lamprene Varotoimet

Ennen Lamprene-valmisteen ottamista keskustele lääkärisi kanssa, jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät, jos käytät määrätyn tai määrittämättömän lääkkeen, kasviperäisen tuotteen tai ravintolisä, jos sinulla on allergiaa elintarvikkeille, lääkkeille ja muille aineille. Lääke voi aiheuttaa sinulle huimausta, uneliaisuutta. Varmista, että tiedät miten reagoi tähän lääkkeeseen ennen kuin aja, käytät koneita tai tee mitään muuta, mikä voi olla vaarallista, jos olet huimaus tai ei ole varuillaan tai näe hyvää. Myös se voi aiheuttaa ihon vaaleanpunainen tai punaruskean ja mustan värin muutaman viikon kuluttua sen ottamisesta. Auringonvalolle altistuminen voi aiheuttaa kutinaa, ihottumaa, punoitusta tai jopa auringonpolttamaa. Joten sinun pitäisi pysyä suorassa auringonpaisteessa, käyttää suojavaatteita, mukaan lukien hattu ja aurinkolasit.

Lamprene Vasta-aiheet

Keskustele lääkärisi kanssa kaikista ehdoista, joita sinulla voi olla etenkin maksasairaudesta: Clofazimiini voi aiheuttaa hepatiitti- ja maksasairauksia; mahalaukun ja suoliston ongelmat: Clofazimine aiheuttaa usein vatsavaivoja, mutta harvinaisissa tapauksissa voi esiintyä voimakasta, terävää vatsakivua ja polttamista, mikä voi olla merkki vakavasta sivuvaikutuksesta. Mahdolliset haittavaikutukset Yleisimmät haittavaikutukset ovat ripuli, kuiva, karkea , tai hilseilevä iho, ruokahaluttomuus, pahoinvointi tai oksentelu, vaaleanpunainen tai punainen ruskean-mustan värin värjäytymiseen ihon ja silmien, ihottumaa ja kutinaa. Harvinaisia haittavaikutuksia ovat makuun, kuivuuteen, polttamiseen, kutinaan tai silmien ärsytykseen, ihon herkkyys auringonvaloon. Harvinaiset haittavaikutukset ovat verisiä tai mustia, rasvaiset uloste, kouristunut tai polttava vatsa- tai vatsakipu, psyykkinen masennus, keltaiset silmät tai ihonärsytys voivat olla oranssinvärisiä, jos niillä on jo vaaleanpunainen tai ruskehtava musta iho tai silmien värjäytyminen.

Lamprene Lääkevalmistelu

Kerro lääkärillesi kaikista määrätyistä ja määrätyistä lääkkeistä, käytettävistä kasviperäisistä tuotteista, erityisesti seuraavista: Alumiinihydroksidi, magnesiumhydroksidi, fenytoiini.

Lamprene Missed dose

Jos unohdat annoksen tämän lääkkeen, ota se mahdollisimman pian. Jos kuitenkin on melkein aika seuraavalle annokselle, ohita Missed-annos ja palaa normaaliin annosteluun. Älä tupakoi annoksia.

Lamprene Yliannostus

Jos olet olettaa, että Lamprene-valmistetta yliannostettiin, pyydä välittömästi lääkärin apua.

Säilytä
Säilytä lääke suljetussa säiliössä huoneenlämmössä, poissa lämmöstä, kosteudesta ja suorasta valosta. Pidä pakastettuna.

Lamprene Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Lamprene <<


[top]