>> Ostaa Levaquin <<

ostaa Levaquin Nopea lääkemääräys

Levaquin Yleinen käyttö

Levaquin kuuluu antibioottiluokkaan, jota kutsutaan fluorokinoloneiksi, joka estää bakteerien lisääntymisen estämällä niiden geneettisen materiaalin, DNA: n lisääntymisen ja korjaamisen. Tämän ryhmän muut lääkkeet ovat Cipro, Noroxin, Floxin, Trovan) ja Maxaquin. Levaquinia käytetään ihon, sinusien, munuaisten, virtsarakon tai eturauhasen bakteereiden infektioiden hoitoon ja ihmisiin, jotka ovat altistuneet pernarutolle.

Levaquin Annostus ja ohjeet

Jokainen annos tulee ottaa täyteen lasilliseen vettä tyhjään vatsaan tai yhdessä aterian kanssa yhtä pitkällä aikavälillä. Levaquin-kiteiden muodostumisen välttämiseksi virtsassa suositellaan juomaan enemmän vettä kuin tavallisesti.

Levaquin Varotoimet

Vältä pitkää altistumista kehosta UV-säteilyyn. Ole varovainen, jos tarvitset työtä, joka vaatii paljon huomiota ja nopeaa reaktiota (esim. Ajo). Kerro lääkärillesi, jos sinulla on vakavia sairauksia, kuten munuais- tai maksasairaus, myasthenia gravis, nivelvaivat, kouristukset tai epilepsia, diabetes, alhainen veren kaliumtaso (hypokalemia) ennen tämän lääkityksen ottamista.

Levaquin Vasta-aiheet

Levaquin on vasta-aiheinen henkilöille, joilla on ollut yliherkkyys Levaquinille, kinoloneille tai muille tämän tuotteen komponentteille.

Levaquin Mahdolliset haittavaikutukset

Useimmin ilmoitetut haittavaikutukset ovat pahoinvointi ja oksentelu, ripuli, päänsärky, ummetus. Harvinaiset haittavaikutukset ovat unihäiriöt, heitehuimaus, ihottuma, ilmavaivat, kipu ylemmässä vatsassa ja kutina. Levaquinia tulee käyttää varoen potilailla, joilla on keskushermoston sairaus. Allergisia reaktioita, kuten nokkosihottuma ja anafylaksia ovat myös mahdollisia.

Levaquin Huumeiden välinen yhteys

Vältä magnesiumia ja alumiinia (Tums tai Rolaids) sisältäviä antasideja, anti-haavaista lääkitystä Carafate, vitamiineja tai kivennäisainepitoisuuksia, jotka sisältävät runsaasti rautaa tai sinkkiä yhdessä Levaquinin kanssa, kun niiden vuorovaikutus vähenee tämän antibiootin vaikutus. Erota nämä lääkkeet Levaquinilla kahden tunnin ajan. Vuorovaikutus on mahdollista myös didanosiinilla (Videx, Videx EC). Kerro lääkärillesi, jos käytät sellaisia lääkkeitä kuin Theo-Dur, Theolair, Slo-Phyllin, Slo-Bid, Elixophyllin, varfariini / Coumadin, insuliini tai jokin diabeetikoilla (Glucotrol, Micronase, Diabeta, Glynase) steroidiset tulehduskipulääkkeet (Motrin, Advil, Nuprin) sekä myös Aleve, Naprosyn, Anaprox, Orudis KT, Orudis, Oruvail.

Levaquin Missään annoksessa

Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat. Jos lähes seuraavan annoksenne aika ohittaa sen ja palaa säännölliseen aikataulusi. Älä koskaan tupakoi tätä lääkettä.

Levaquin Yliannostus

Jos sinulla on vakavia ja jatkuvia oireita pahoinvointi, oksentelu, vatsakipu, ripuli ja virtsan verenkierto, ota yhteys lääkäriisi lääkärin hoitoon.

Levaquin Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-77 astetta (15-25 astetta) valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä. Älä käytä viimeisen käyttöajan jälkeen.

Levaquin Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Levaquin <<


[top]