>> Ostaa Levitra Oral Jelly <<

ostaa Levitra Oral Jelly Nopea lääkemääräys

Levitra Oral Jelly Yleinen käyttö

Tämä on tehokas lääke erektiohäiriöiden hoitoon. Se toimii vain, jos on seksuaalista stimulaatiota. Seksuaalinen herääminen vapauttaa typpioksidia peniksen kouruelinten hermojen päistä ja aktivoi guanylaattisyklaasientsyymiä. Guanylaattisyklaasi vuorostaan vastaa syklisen guanosiinimonofosfaatin (cGMP) tuotannosta. CGMP: n ansiosta verisuonet, jotka syöttävät peniksen veressä, laajenevat ja rentoutuvat. Levitra estää fosfodiesteraasi-5-entsyymiä tuhoamasta cGMP: tä ja täten auttaa tukemaan veren virtausta penikselle.

Levitra Oral Jelly Annostus ja suunta

Levitra Oral Jelly -valmisteen suositusannos sisältää 20 mg Vardenafil-tabletteja, ja se on saatavana paketin mukana. Ota se tunti ennen yhdyntää. Haittavaikutusten ilmetessä suositellaan annoksen pienentämistä 5 mg: aan vuorokaudessa. Älä ylitä suositeltua annosta. Seuraa tiukasti lääkärisi antamia suosituksia ja älä koskaan ota lääkettä, jos sitä ei ole määrätty sinulle.

Levitra Oral Jelly Varotoimet

Levitra Oral Jelly ei ole suositeltava potilailla, joilla on aivohalvaus tai sydämen vajaatoiminta tai sydänkohtaus historian aikana ja erityisesti viimeisen kuuden kuukauden aikana. Ennen kuin käytät Levitraa, kerro siitä lääkärillesi, jos sinulla on vakava munuaisten vajaatoiminta, verenvuotohäiriö, mahahaava tai perinnöllinen verkkokalvon häiriö, kuten retinitis pigmentosa, allerginen reaktio tähän lääkkeeseen tai muuhun lääkkeeseen, peniksen muodonmuutos, kuten kulmaus, kaveruinen fibroosi (Peyronie -tauti) sekä sairauksiin, jotka edistävät priapismin kehittymistä (sirppisoluanemia, multippeli myelooma, leukemia tai leukemia).

Levitra Oral Jelly Vasta-aiheet

Levitra Oral Jelly -valmistetta ei voida määrätä potilaille, jotka ovat yliherkkiä sen ainesosille, joita hoidetaan orgaanisilla nitraateilla. Käyttö henkilöille, jotka eivät ole saavuttaneet 16-vuotiaita, on vasta-aiheista. HIV-proteaasinestäjien kuten indinaviirin ja ritonaviirin samanaikainen käyttö Levitra Oral Jellyn kanssa on kielletty.

Levitra Oral Jelly Mahdolliset haittavaikutukset

Levitra Oral Jellyn hoito ei yleensä aiheuta vakavia haittavaikutuksia, ja jos ne ovat useimmiten ohimeneviä. Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat päänsärky, punastuminen (henkilön hyperemia), huimaus, ripuli, pahoinvointi, tukkoinen nenä. Harvinaisia ja harvinaisimpia haittavaikutuksia ovat ihon valoherkkyys, hypertensio, selkäkipu, silmät, hypotensio, myalgia, priapismi.

Levitra Oral Jelly Lääkevalmistelu

Levitra Oral Jellyn aineenvaihduntaa estävät erytromysiini, ketokonatsoli (Nizoral), itrakonatsoli (Sporanox), indinaviiri (Crixivan) ja ritonaviiri (Norvir). Levitra myös vähentää ritonaviirin ja indinaviirin veren pitoisuutta. Rintakipu saattaa voimistua nitraatteja saaneilla potilailla, koska lääkitys lisää sydämen sykettä ja alentaa verenpainetta. Levitra pystyy liioittelemaan alfa-estävien lääkkeiden (teratsosiini tai Hytriini) verenpainetta alentavia vaikutuksia. Levitraa ei saa koskaan antaa potilaille, joita hoidetaan orgaanisilla nitraateilla.

Levitra Oral Jelly Missed dose

Levitra Oral Jelly otetaan tarvittaessa, mutta ei useammin kuin kerran päivässä.

Levitra Oral Jelly Yliannostus

Yliannostuksen oireita ovat kipu selässä, leuassa, käsivarrella, rintakehässä, sokeudessa, näön hämärtymisessä tai heikkenemässä tai epämukavuudessa.

Levitra Oral Jelly Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä lasten ja lemmikkieläinten ulottumattomissa, kosteutta ja auringonvaloa vastaan.

Levitra Oral Jelly Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Levitra Oral Jelly <<


[top]