>> Ostaa Lincocin <<

ostaa Lincocin Nopea lääkemääräys

Lincocin Yleinen käyttö

Lincocin on antibiootti, jota käytetään vain vakavien infektioiden hoidossa pseudomembranoottisen koliitin riskin vuoksi. Tämä antibiootti tuottaa Streptomyces lincolniensis ja estää bakteerien proteiinisynteesiä. Se on aktiivinen Staphylococcus spp., Streptococcus spp., Taphylococcus spp., H. influenzae, Mycoplasma spp., Bacteroides spp., Clostridium perfringens, Clostridium tetani Corynebacterium diphtheriae vastaan. Lincocinilla hoidetut sairaudet ovat: septikemia, bakteeri-endokardiitti, krooninen keuhkokuume, keuhkosepsaasi, keuhkopussin empiema, osteomyeliitti, purulentti niveltulehdus, postoperatiiviset septiset komplikaatiot, haavatauti, ihon infektio ja pehmytkudosinfektiot.

Lincocin Annostus ja ohjeet

Ota Lincocin tyhjään mahaan tunnin tai kaksi tuntia aterian jälkeen. Välttääksesi vatsavaivat voi ehkä ottaa maidolla, vedellä tai ruoalla. Älä käytä valehtelua 30 minuutin ajan tämän lääkityksen ottamisen jälkeen. Tämän lääkityksen saanti on jaettava tasaisin väliajoin, jotta siitä saataisiin parasta hyötyä. Älä lopeta tai aloita lääkitystä ilman lääkärisi suostumusta.

Lincocin Varotoimenpiteet

Veren, munuaisten tai maksan toimintaa on seurattava säännöllisesti, kun olet Lincocinilla.

Lincocin Vasta-aiheet

Samanaikainen käyttö kanamysiinin, barbituraattien, teofylliinin, kalsiumglukonaatin, hepariinin ja magnesiumsulfaatin kanssa on vasta-aiheista. Antidiarrheal-lääkitys vähentää Lincocin-valmisteen vaikutuksia. Lincocin lisää myorelaksaanien aiheuttamaa hermo-lihassärkyä. Tämä lääkitys on myös vuorovaikutuksessa erytromysiinin ja aminoglykosidien kanssa.

Lincocin Mahdolliset haittavaikutukset

Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat oksentelu, pahoinvointi, ripuli, ylempään vatsakipu, kiilto, suutulehdus, transaminaasiaktiivisuuden muutokset, maha-suolikanavan kandidiaasi, pitkään aikaan Linkoosiini, pseudomembranoottinen koliitti, allergiset reaktiot (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, turvotus). Jos oireita pahentaa, ilmoita lääkärillesi. Jos ripuli tulee ongelmaan, älä aloittaa hoidon anti-ripulihoidon avulla.

Huumeiden vuorovaikutus
Siirtyvät sivuvaikutukset, kuten pahoinvointi, oksentelu, ripuli, vatsavaivat, päänsärky, huimaus, kipeä suu ja kouristukset, kunnes elimistö tunkeutuu lääkitykseen. Jos haittavaikutukset heikkenevät tai ne tulevat kiusallisiksi, hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon.

Lincocin Missään annoksessa

Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat. Jos lähes seuraavan annoksenne aika ohittaa sen ja palaa säännölliseen aikataulusi. Älä koskaan tupakoi tätä lääkettä.

Lincocin Yliannostus

Hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon, jos ilmenee rintakipua, tunne valoa tai pyörtyä.

Lincocin Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-77 F (15-25 C) valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä. Älä käytä viimeisen käyttöajan jälkeen.

Lincocin Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Lincocin <<


[top]