>> Ostaa Lipitor <<

ostaa Lipitor Nopea lääkemääräys

Lipitor Yleinen käyttö

Atorvastatiini on kolesterolihyytys, jota käytettiin korkean kolesterolin hoitoon tai aivohalvauksen, sydänkohtauksen tai muiden sydämen komplikaatioiden riskin pienentämiseen potilailla, joilla on sepelvaltimotauti tai toisen tyypin diabeteksesta. Atorvastatiini auttaa erottamaan haitallisen alhaisen tiheyden lipoproteiinikolesterolista verestä ja rajoittamalla kehon kykyä muodostaa uutta LDL-kolesterolia. Näin se voi estää valtimoiden ja sydänsairauksien kovettumisen, sairaudet, jotka voivat johtaa verisuonitauteihin, sydänkohtaukseen, aivohalvaukseen.

Lipitor Annostus ja suunta

Ota suun kautta kerran päivässä ruoan kanssa tai ilman. Atorvastatiini on otettava täydellä lasillisella vedellä. Yleensä aikuisten annos on 10 mg kerran vuorokaudessa. Yleensä 10 - 17-vuotiaiden lasten annos on 10 mg kerran vuorokaudessa. Atorvastatiinin käyttöä alle 10-vuotiailla lapsilla ei suositella, ja perheesi on määritettävä annos. Huomaa: tämä ohje esitetään täällä vain tarkistettavaksi. On erittäin tärkeää keskustella lääkärisi kanssa ennen käyttöä. Se auttaa sinua saamaan parhaan tuloksen.

Lipitor Varotoimet

Ihmiset, joilla on diabetes, heikentyneet kilpirauhaset, munuaissairaus tai lihasten sairaus, tarvitsevat joskus lisätestejä atorvastatiinihoidon aikana tai sen aikana, koska annostusta voidaan tarvita. Älä käytä suuria määriä alkoholia, kun käytät tätä lääkettä, koska se voi pahentaa tämän lääkkeen haittavaikutuksia maksaan. Atorvastatiinia ei tule käyttää raskauden, raskauden tai imetyksen aikana ilman lääkärin neuvoja. Älä käytä atorvastatiinia ennen imetystä ilman lääkärin lupaa.

Lipitor Vasta-aiheet

Atorvastatiinia ei saa antaa ihmisille, joilla on maksavaivoja tai selittämättömiä epänormaaleja maksan toimintakoetta. Älä käytä sitä, jos käytät HIV-proteaasi-inhibiittoria (esim. Ritonaviiri), itrakonatsolia tai mibefradilia. Myös atorvastatiini on vasta-aiheinen, jos olet yliherkkä mihin tahansa tämän lääkityksen, raskauden tai imetyksen osa-alueisiin.

Lipitor Mahdolliset sivuvaikutukset

Ne voivat sisältää kaikentyyppisiä allergisia reaktioita. Myös mahdollisimpia sivuvaikutuksia ovat: lihaskipu, arkuus tai heikkous kuumeella tai flunssan oireilla; tai pahoinvointi, savi-uloste, vatsakipu, matala kuume, keltaisuus, ruokahaluttomuus, tumma virtsa. Vähemmän vakavia ovat: lievä pahoinvointi tai vatsakipu, vatsavaivat, närästys; ummetus, turvotus, kaasu; tukkoinen nenä; kutina, ihottuma; päänsärky. Jos havaitset jonkin niistä lopettaa Atorvastatin käytön ja kerro lääkärillesi mahdollisimman pian. Ota myös yhteyttä lääkäriisi kaikista sivuvaikutuksista, jotka tuntuvat epätavallisilta.

Lipitor Huumeiden välinen yhteys

Atrovastatiini on vuorovaikutuksessa seuraavien lääkkeiden kanssa: digoksiini; erytromysiini tai klaritromysiini; gemfibrotsiili tai fenofibraatti; niasiini; sienilääkkeiden, kuten itrakonatsolin, flukonatsolin tai ketokonatsolin; lääkkeitä, jotka heikentävät immuunijärjestelmää, kuten syöpälääkettä tai steroideja, syklosporiinia, sirolimuusia, takrolimuusia ja muita; HIV- tai AIDS-lääkkeitä, kuten indinaviiri, nelfinaviiri, ritonaviiri, lopinaviiri-ritonaviiri tai sakinaviiri. Huomaa myös, että kahden lääkkeen välinen vuorovaikutus ei aina tarkoita sitä, että joudut lopettamaan yhden lääkkeen ottamisen. Kuten tavallista, se vaikuttaa lääkkeiden vaikutukseen, joten kysy neuvoa lääkäriltäsi siitä, miten sitä hallitaan tai hoidetaan.

Lipitor Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annoksen ajoissa, tee se heti kun muistat. Älä kuitenkaan ota, jos liian myöhäinen tai melkein aika seuraavalle annokselle. Älä lisää suositeltua annosta. Ota yleensä annos seuraavana päivänä samalla säännöllisesti.

Lipitor Yliannostus

Atorvastatiinin oireita ei tunneta hyvin, mutta kaikkein mahdollisimpiin kuuluu vakava verenpaineen aleneminen ja nopeampi sydämenlyönti. Jos havaitset sellaisen tai epätavallisia oireita, ota välittömästi yhteyttä lääkäriisi.

Lipitor Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-77 astetta (15-25 astetta) valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä. Älä käytä viimeisen käyttöajan jälkeen.

Lipitor Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Lipitor <<


[top]