>> Ostaa Lisinopril <<

ostaa Lisinopril Nopea lääkemääräys

Lisinopril Yleinen käyttö

Lisinopriiliä käytetään korkean verenpaineen (hypertensio) hoitoon aikuisille ja yli 6-vuotiaille lapsille, mukaan lukien renovaskulaarinen, akuutti sydäninfarkti potilaille, joilla on kliinisesti vakaa tila, sydämen vajaatoiminta (adjuvanttihoito), diabeettinen nefropatia. Tämän lääkkeen periaate on rentouttaa verisuonia, mikä aiheuttaa niiden laajentumista, se voi johtaa aivohalvausten, sydänkohtausten ja munuaisongelmien ehkäisyyn. Lisinopriiliä käytetään myös akuutin sydänlihaksen palautumisen jälkeen ja sitä käytetään muiden lääkkeiden (esim. "Vesipitoisten" / diureettien, digoksiinin) kanssa sydämen vajaatoiminnan hoitoon. Tämä lääke kuuluu ACE: n estäjiin kutsutuille lääkkeille.

Lisinopril Annostus ja suunta

Ota aikuisille lääkettä 1 kertaa päivässä. Annos määritetään erikseen todisteiden, munuaisten toiminnan ja samanaikaisen hoidon tilan mukaan. Tyypillisesti aloitusannos on 2,5-5 mg, keskimääräinen ylläpitoannos - 5-20 mg, enimmäispäivä päivässä - 80 mg.

Lisinopril Varotoimet

Hoito suoritetaan säännöllisessä lääkärin valvonnassa (vesi-elektrolyyttitasapaino). Hoidon aikana tarvitaan verenpaineen, proteiinitason ja plasman kalium-, ureapitoisuuden, kreatiniinin, munuaisten toiminnan, verenkuvan, ruumiinpainon ja laihduttamisen seurantaa. Sinun on oltava varovainen leikkauksen aikana (myös hammaslääketieteessä), varsinkin kun käytät yleisiä anestesia-aineita, joilla on hypotensiivinen vaikutus.

Lisinopril Vasta-aiheet

Yliherkkyys, raskaus, imetys. Mahdollisia sivuvaikutuksia Voit tuntea päänsärkyä, huimausta, hermostuneisuutta, pyörtyminen, uneliaisuus, unettomuus, vapina, kouristukset, näköhäiriöt, sydämentykytys, rintakipu, hypotensio, rytmihäiriöt, kuiva yskä ja pahanlaatuisia kasvaimia keuhkojen, Veriyskä, kipua hengitystä, keuhkoputkentulehdus , suun kuivuminen, ruoansulatushäiriöt, närästys, oksentelu, ripuli / ummetus, turvotus, vatsakipu, munuaisten vajaatoiminta, libidin heikkeneminen, impotenssi, niveltulehdus, niskakipu, selkäkipu, ihottuma, urtikaria ja Stevens-Johnsonin oireyhtymä.

Lisinopril Huumeiden väliset yhteydet

Luettelo lääkkeistä, jotka voivat olla vuorovaikutuksessa Lisinopriilin kanssa: kullan lisäykset niveltulehduksen, litiumin (Lithobid, Eskalith), kaliumlisäaineen, kuten K-Dur, Klor-Con, suolan korvikkeet, jotka sisältävät kaliumia, insuliinia tai diabetes lääkityksen ottaa suun kautta, aspiriinia tai muiden tulehduskipulääkkeiden (ei-steroidiset anti-inflammatoriset lääkkeet), kuten ibuprofeeni (Motrin, Advil), diklofenaakki (Voltaren), etodolaakki (Lodine), indometasiini (Indocin ), ketoprofeeni (Orudis), naprokseeni (Aleve, Naprosyn) ja muut tai diureetti (vesipitoinen pilleri).

Lisinopril Missed dose

Ota Missed-annos heti kun muistat. Jos on melkein aika seuraavalle annokselle, ohita Missed-annos ja ota lääke seuraavalla säännöllisellä aikataululla. Älä käytä ylimääräistä lääkettä Misseddosin valmistamiseen

Lisinopril Yliannostus

Pyydä hätätapaus, jos olet sitä mieltä, että olet käyttänyt liikaa lääkettä. Lisinopriiri Yliannostuksen oireita voivat olla ärsytys tai valonlähde tai pyörtyminen.

Lisinopril Varastointi

Säilytä Lisinopril huoneenlämmössä pois kosteudesta ja kuumuudesta.

Lisinopril Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Lisinopril <<


[top]