>> Ostaa LIV.52 <<

ostaa LIV.52 Nopea lääkemääräys

LIV.52 Yleinen käyttö

LIV.52 on ayurvedinen keino parantaa maksan toimintaa. Se toimii suojaamalla maksan parenkyymiä sen antioksidanttisten ominaisuuksien vuoksi. LIV.52 edistää maksan toimintakyvyn hepatosellulaarista elvyttämistä ja palautumista maksatulehduksen jälkeen, alkoholiin aiheuttama maksavaurio tai auttaa ihmisiä, jotka käyttävät allopaattista täydennystä, suojelemaan maksa haitallisilta hepatotoksisilta sivuvaikutuksiltaan.

Ohjeet
Ota yksi kapseli LIV.52 kahdesti päivässä ennen aterioita.

LIV.52 Varotoimet

Voimakkaana detoksifikaattorina voi joskus aiheuttaa pahoinvointia ja uupumusta. Ota ensin yhteyttä lääkäriin, ennen kuin otat tämän annoksen ja ilmoittakaa etukäteen, jos olet raskaana tai imetät ennen tämän kasviperäisen tuotteen aloittamista.

LIV.52 Vasta-aiheet

Vasta-aiheita ei ole vielä tunnistettu.

LIV.52 Missed dose

Ota Missed-annos heti kun muistat siitä. Älä ota ylimääräistä tai kaksinkertaistettua annosta tätä kasviperäistä tuotetta.

LIV.52 Mahdolliset sivuvaikutukset

Tämä tuote on turvallinen terveydelle. Jos tarvitset lisätietoja, pyydä ohjeita terveydenhuollon neuvonnasta.

LIV.52 Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-77 F (15-25 C) valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä.

LIV.52 Yliannostus

Jos epäilet yliannostusta, ota yhteyttä hoitohenkilökuntaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja
Himalajan LIV.52 on hyvin sekoitettu yrttiformulaatio, joka yhdistää eri kasvien ominaisuudet parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Jokainen tabletti sisältää sellaisia maksan stimulaattoreita kuin capers (Capparis spinosa), luonnonvaraiset sikuri (Cichorium intybus), Arjuna (Terminalia arjuna), Yarrow (Achillea millefolium), musta hattuhylly (Solanum nigrum), joilla on myrkytöntä vaikutusta, ruuansulatus ja maksan tonic Cassia occidentalis, ja tamariskia (Tamarix gallica), joka on maksan ja ruoansulatuksen stimulaattori.

LIV.52 Vastuuvapauslauseke

Kaikki tällä sivustolla esitettävät tuotteet eivät ole tarkoitettu sairauden diagnosointiin, hoitoon, parantamiseen tai ehkäisyyn. Älä epäröi ottaa yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen ennen kuin käytät kasviperäisiä lisäravinteita.

>> Ostaa LIV.52 <<


[top]