>> Ostaa Lopid <<

ostaa Lopid Nopea lääkemääräys

Lopid Yleinen käyttö

Lopid on samanlainen kuin fenofibrata (Tricor) ja fibrinihappojohdannainen. Se vaikuttaa triglyseridien vähentämiseen ja kolesterolin lisääntymiseen korkean tiheyden lipoproteiinissa vähentäen siten ateroskleroosin, aivohalvauksen, sydänkohtauksen riskiä. Toiminnan mekanismia ei tunneta. Lopid on erityisen hyvä hoidettaessa korkeita kolesteroli- ja triglyseriditasoja potilailla, joilla on haimatulehdus.

Lopid Annostus ja suunta

Suositeltu annos on 600 mg 30 minuuttia kahdesti päivässä: ennen aamiaista ja illallista.

Lopid Varotoimet

Noudata kaikkia lääkärisi antamia ohjeita ruokavaliosta, harjoittelusta ja punnitusmekanismeista, sillä tämä lääkitys on vain osa hoitoa. Vältä ruokavaliota, joka on runsaasti kolesterolia tai rasvoja. Veren rasvan säännöllistä seurantaa tarvitaan säännöllisesti. Lääkäri voi vaatia säännöllistä munuaisten tai maksan toiminnan tutkimista. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on maksasairaus, sappirakon tauti, vaikea munuaissairaus.

Lopid Vasta-aiheet

Lopid on vasta-aiheinen henkilöille, joilla on allerginen reaktio gemfibrotsiilille, maksasairaukselle, sappirakon taudille, vaikealle munuaissairaudelle tai kun sitä annetaan yhdessä repaglinidin kanssa (Prandin).

Lopid Mahdolliset sivuvaikutukset

Välitön lääketieteellinen apu on välttämätöntä, jos tuntuu terävän kipua yläosassa Lopidin saannin tai syömisen jälkeen, keltaisuus, näön hämärtyminen, kivulias virtsaaminen, silmäkipu, halojen näkeminen valojen ympärillä.

Lopid Drug Interaction

Rhabdomyolyysi (lihasvaurio) lisääntyy, kun gemfibrotsiilia käytetään kolesterolia alentavien lääkkeiden statiiniperheen kanssa: pravastatiini (Pravachol), lovastatiini (Mevacor), rosuvastatiini (Crestor) , simvastatiini (Zocor), fluvastatiini (Lescol) ja atorvastatiini (Lipitor). Kun tämä sairaus on vakava, se voi johtaa vakavaan munuaisvaurioon ja kuolemaan. Näiden lääkkeiden samanaikainen käyttö ei ole suositeltavaa, rabdomyolyysin oireita saattaa ilmetä kolmen viikon tai useamman kuukauden kuluttua samanaikaisesta antamisesta. Samanaikainen käyttö varfariinin kanssa lisää verenvuotoa ja vaatii warfariiniannoksen korjaamista. Lopidia lisäävät repaglinidin (Prandin) veritasoja diabetesta sairastavilla potilailla. Kolestyramiini (Questran) ja Colestipol (Colestid) vähentävät Lopidin vaikutuksia samanaikaisesti. Lopidia tulee antaa tunti ennen tai 4-6 tuntia kolestyramiinin tai colestipolin saannin jälkeen.

Lopid Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annoksen ajoissa, tee se heti kun muistat. Älä kuitenkaan ota, jos liian myöhäinen tai melkein aika seuraavalle annokselle. Älä lisää suositeltuja annoksia. Ota yleensä annos seuraavana päivänä samalla säännöllisesti.

Lopid Yliannostus

Yliannostuksen oireita ovat: pahoinvointi, ripuli, oksentelu, vatsakrampit, nivel- tai lihaskipu. Jos havaitset näitä oireita, hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon.

Lopid Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20-25 C (68-77 F).

Lopid Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Lopid <<


[top]