>> Ostaa Lopressor <<

ostaa Lopressor Nopea lääkemääräys

Lopressor Yleinen käyttö

Lopressor toimii enimmäkseen estäen sydämen beeta-adrenoreseptoreita ja sitä käytetään hypertension, rintakipujen (angina), sydämen epänormaalien rytmien, sydäninfarktin hoitoon ja ehkäisyyn. Tämä lääkitys vaikuttaa autonomiseen hermostoon, joka määrää sydämen sykkeen estämällä sen reseptoreita ja siten vähentämällä poikkeuksellisen nopeita sydämen rytmejä. Se myös heikentää sydänlihaksen ärtyneisyyttä, sydämen kehitystä ja aiheuttaa muita vaikutuksia.

Lopressor Annostus ja suunta

Tämä lääkitys tulee ottaa ruoan tai aterian jälkeen. Älä pureskele, kaada tai hajota tabletti, juo lasillisen veden kanssa. Annostus riippuu hoidetusta taudista ja voi vaihdella välillä 100-450 mg vuorokaudessa. Sinun lääkärisi määräämän annostasi. Iäkkäiden potilaiden on suositeltavaa aloittaa 50 mg: n vuorokausiannos. Vatsan epäonnistuminen ei vaadi annoskorjausta, kun maksan vajaatoiminta vaatii muiden beta-adrenoblockerien käyttöä, joita ei ole tuhottu maksaan.

Lopressor Varotoimet

Vältä alkoholi-alkoholia, koska sen vuorovaikutus Lopressorin kanssa lisää uneliaisuutta ja huimausta.

Lopressor Vasta-aiheet

Yliherkkyys lääkityksen komponentteille, akuutti tai krooninen sydämen vajaatoiminta, valtimoiden hypotensio, kongestiivinen sydämen vajaatoiminta, astma tai muut hengitysvaikeudet, diabetes, perefterian verenkiertohäiriöt, raskaus, imetys, masennus, maksa tai munuaissairaus, kilpirauhasen häiriö tai myasthenia gravis.

Lopressor Mahdolliset haittavaikutukset

Taudin yleisen toleranssin vaikutusta lääkitykseen sivuvaikutuksista havaitaan vatsakrampit, väsymys, unettomuus, pahoinvointi, masennus, muistinmenetys, kuume, impotenssi, hermostuneisuus, hidas syke, alhainen verenpaine, kylmät ääripäät, kurkkukipu, ripuli, ummetus ja hengenahdistus tai hengityksen vinkuminen.

Huumeiden vuorovaikutus
Huomio tulisi kiinnittää kalsiumkanavan salpaajien ja digoksiinin (Lanoxin) saantiin, jotka tunnetaan verenpaineen ja sykkeen vaarallisen alentamisen yhteydessä yhdessä Lopressorin kanssa. Lopressor pystyy myös peittämään alhaisen verensokerin varhaiset oireet ja sitä tulee käyttää varoen diabetesta sairastavilla potilailla.

Lopressor Missään annoksessa

Ota unohtunut annos heti kun muistat. Jos seuraava annos on alle 4 tuntia, ohita se ja palaa aikataulusi mukaan. Älä yritä korvata puuttuvaa annosta ottamalla ylimääräinen.

Lopressor Yliannostus

Jos Lopressorin oireita havaitaan: epätasainen sydämenlyönti, hengenahdistus, huimaus, heikkous tai pyörtyminen, sinertävän kynnet, hakeudu välittömästi lääkärinhoitoon.

Lopressor Säilytys

Säilytä 15-30 C (59-86 F) välillä. Suojaa tämä lääke pois kosteudelta ja auringonvalolta tiukassa, kevyessä säiliössä.

Lopressor Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Lopressor <<


[top]