>> Ostaa Lotrisone <<

ostaa Lotrisone Nopea lääkemääräys

Lotrisone Yleinen käyttö

Lotrisone on sienilääkitystä, joka on voite tai kerma ja sen aktiiviset aineosat ovat kahden lääkkeen yhdistelmä: steroidi (betametasoni) ja antifungaalinen lääke (klotrimatsoli) . Clotrimazole estää useiden sienityyppien kasvua vaikuttamalla sieni-kalvojen muodostumiseen. Betametasoni on synteettinen kortikosteroidi, joka estää tulehduksen sekä kehon immuunivasteen.

Lotrisone Annostus ja suunta

Lotrisone-kerma on hierottava kevyesti ihoon ja ympäröivään alueeseen, jota sienet vaikuttavat kahdesti päivässä (aamu ja ilta). Älä käytä sidoksia tai kääreitä käsitellyn alueen yli, jotta vältät lääkkeen liiallisen imeytymisen. Tinea corporis- tai tinea cruris -hoidon hoito ei saisi kestää kauemmin kuin kaksi viikkoa, kun taas tinea-pedis-hoito kestää alle neljä viikkoa.

Lotrisone Varotoimenpiteet

Älä päästä Lotrione-kermaa silmiin. Steroidit lääkeaineet vaikuttavat lisämunuaisen, hypotalamuksen ja aivolisäkkeen toimintaan voivat johtaa liialliseen verensokeriin sekä Cushingin oireyhtymään, jolle on tunnusomaista akne, masennus, liiallinen hiusten kasvaminen, hampaat ylempi selkä, unettomuus, kuukautinen ulkonäkö, lihasten heikkous, lihava runko, paranoia, venytysmerkit, vaurioitunut kasvua (lapsilla), raa'at raajat ja alttius mustelmille, murtumia ja infektioita.

Lotrisone Vasta-aiheet

Tätä lääkettä ei voi käyttää lapsilla, jotka ovat nuorempia 17-vuotiaita, henkilöille, jotka ovat yliherkkiä Lotrisonen komponenttien tai vastaavien steroidien ja sienilääkkeiden kanssa. Varovaisuutta on noudatettava yli 65-vuotiailla aikuisilla.

Lotrisone Mahdolliset haittavaikutukset

Yleisimpiä haittavaikutuksia ovat paikalliset punasolut, rakkulat, palava, kuiva iho, vähentynyt pigmentti, venytysmerkit allergiset reaktiot, kuten nokkosihottuma , savun oireet, bakteeri-infektio, ärsytetty iho, kuorinta, ihottuma, pistely, turvotus, pistelyn tunne, turvotus.

Lotrisone Huumeiden välinen yhteys

Paikallisesti käytettävien kortikosteroidien pitkäaikaista käyttöä tai käytöstä poistamista voi pahentaa psoriaasin oireita. Ajoittaisten steroidien lopettamisen ja antraliinihoidon aloittamisen välillä on välttämätön vähintään 1 viikko. (Psoriatec).

Lotrisone Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annoksen ajoissa, tee se heti kun muistat. Älä kuitenkaan ota, jos liian myöhäinen tai melkein aika seuraavalle annokselle. Älä ota kaksinkertaisia tai ylimääräisiä annoksia. Ota yleensä annos seuraavana päivänä samalla säännöllisesti.

Lotrisone Yliannostus

Lotrisonen väärinkäyttö tai ylikuuluminen laajoilla ihoalueilla voi aiheuttaa Cushingin oireyhtymää. Kerro lääkärillesi siitä. Elämänhoito Lotrisonin oksidoituminen on epätodennäköistä.

Lotrisone Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-77 F (15-25 C) valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä. Älä käytä viimeisen käyttöajan jälkeen.

Lotrisone Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Lotrisone <<


[top]