>> Ostaa Lumigan <<

ostaa Lumigan Nopea lääkemääräys

Lumigan Yleinen käyttö

Muista, että Lumigan-silmätippojen käyttö ei edusta glaukooman hoitoa. Se on lääkäriin kuuluva hoito glaukoomapotilailla, mikä vähentää näköhermon vaurioitumista ja sokeutta. Rakenne silmissämme erittää jatkuvasti nestettä, jonka tehtävänä on tarjota tarvittavat ravintoaineet. Jotta silmä olisi toimiva, tasapaino on säilytettävä erittymisen ja erittymisen välillä. Kun erittyminen on hyvin hidasta, edellä mainittu neste alkaa kerääntyä silmän sisäpuolelle aiheuttaen siten silmän sisäisen paineen. Jos tätä tasapainoa ei korjata, korkea silmänpaine aiheuttaa vaurioita optisen hermon ajan ja sokeuteen. Lumigan-silmätipat helpottavat nesteen erittymistä säilyttäen stabiilin tasapainon erityksen ja erittymisen välillä.

Lumigan Annostus ja suunta

Hyväksytty annos Lumiganin silmätippalääkettä varten on yksi pisara 0,01% liuosta glaukooman vaikutuksesta silmään. Jos molemmat ovat alttiina, on annettava yksi pisara jokaisessa silmässä. Pehmopaperien levittämistä varten ota ensin piilolinssi pois, sillä ne voivat imeä osan aktiivisista ainesosista, jotka ovat Lumigan-silmätippojen mukana. Kun silmätippoja levitetään suoraan silmiin, sulje varovasti ja avaa silmä liuoksen levittämiseksi koko pinnalle. Älä käytä käsiä hieroaksesi silmiäsi, sillä tämä voi johtaa suurempaan vahinkoon kuin hyvä.

Lumigan Varotoimet

Varmista aina, että kädet ja pullo ovat puhtaat ennen ratkaisun käyttämistä. Tämä on estää yhdyskäytävän avaaminen oportunististen infektioiden varalle. Älä ota huomioon, että Lumigan-silmätipat saattavat aiheuttaa tilapäistä näön hämärtymistä, joten pidättäytyvät ajamisesta tai raskaiden koneiden käyttämisestä, kunnes vaikutus on kulunut loppuun ja voit jälleen harjoittaa päivittäistä toimintaa.

Lumigan Vasta-aiheet

Koska tämän lääkkeen vaikutuksia ei ole tutkittu potilailla, joilla on maksan tai munuaisten sairaus, kysy lääkäriltä ennen pisaroiden annostusta, jos tiedetään olevan yksi tai molemmat edellä mainitut sairaudet. Jos olet allerginen tai sinulla on yliherkkyys Lumigan Eyedropsin vaikuttavalle aineelle, älä anna lääkettä. Ota yhteys lääkäriin, ennen kuin käytät Lumigan Eyedrop-tabletteja. Kerro myös lääkärillesi, jos olet kärsinyt tai olet äskettäin kärsinyt silmäinfektioista.

Lumigan Mahdolliset haittavaikutukset

Mahdolliset haittavaikutukset tämän lääkkeen käyttämisessä voivat olla silmän punoitusta, silmien vaihtelua, kutinaa, turvotusta, huimausta. Jos sinulla on jokin näistä oireista päivittäin, hakeudu lääkäriin välittömästi.

Lumigan Huumeiden välinen yhteys

Lumigan-silmätippojen tutkimisen jälkeen on havaittu, että Bimatoprost topical (Latisse) ja latanoprost ophtalmic (Xalatan)

Unohtunut annos
Jos olet joskus menettämässä päivittäistä Lumigan-silmätippojen annosta, ota se heti kun muistat, niin kauan kuin se ei ole jo seuraavan annoksenne. Älä tupakoi annosta.

Lumigan Yliannostus

Jos sinulla on yliannostuksen vaikutusta, hakeudu hätätapaukseen tai soita Poison Help -linjaan 1-800-222-1222.

Lumigan Säilytys

Lumigan-silmätippoja on säilytettävä paikassa, jossa suorat auringonvalot eivät loista, edullisessa lämpötilassa, joka on 25 celsiusastetta, kosteudelta ja etenkin lapsilta.

Lumigan Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Lumigan <<


[top]