>> Ostaa Maxaquin <<

ostaa Maxaquin Nopea lääkemääräys

Maxaquin Yleinen käyttö

Maxaquin on fluokinoloniantibiootti. Maxaquinia käytetään bakteeri-infektioiden hoitoon. Se toimii tappamalla herkkiä bakteereja keskeyttämällä sellaisten välttämättömien proteiinien tuotanto, joita bakteerit tarvitsevat selviytyä. Sitä voidaan myös käyttää muiden lääkärin määräämien sairauksien hoitoon.

Maxaquin Annostus ja ohjeet

Käytä Maxaquinia lääkärisi ohjeiden mukaisesti. Lääke voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman sitä täydellä lasillisella vettä. Myös juoda useita lasillisia vettä päivittäin. Maxaquin tulisi ottaa 2 tuntia ennen tai 4 tuntia seuraavien lääkkeiden jälkeen: antasidit, jotka sisältävät alumiinia, kalsiumia tai magnesiumia; didanosiini; rauta-suolat (esim. rauta- sulfaatti); sukralfaatti; tai sinkin suolat (esim. sinkkisulfaatti). Maxaquin toimii parhaiten, jos se otetaan samaan aikaan joka päivä.

Maxaquin Varotoimenpiteet

Maxaquin voi aiheuttaa huimausta tai päänsärkyä. Ole varovainen ajamalla, työskentelemällä koneiden kanssa tai tekemällä toimintaa, joka vaatii huomion kiinnittämistä tai älä suorita tällaista toimintaa, ennen kuin varmistat, että teet sen turvallisesti. Vältä alkoholin käyttöä. Maxaquin voi aiheuttaa lisääntynyttä herkkyyttä auringolle. Vältä altistumista auringolle. Auringon herkkyyden vähentämiseksi otetaan Maxaquin vähintään 12 tuntia ennen altistumista auringolle (illalla).

Maxaquin Vasta-aiheet

Älä käytä lääkettä alle 18-vuotiailla lapsilla. Jos aiot tulla raskaaksi, keskustele lääkärisi kanssa siitä, mitä etuja ja riskejä Maxaquinin käytöstä raskauden aikana. Ei tiedetä, jos Maxaquin erittyy äidinmaitoon. Älä imetä Maxaquinin käytön aikana.

Maxaquin Mahdolliset haittavaikutukset

Tarkista lääkäriltäsi, jos jokin näistä yleisimmistä haittavaikutuksista jatkuu tai on hankalaa: ripuli; päänsärky; huimaus; pahoinvointi. Hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon, jos jompikumpi näistä vakavista sivuvaikutuksista ilmenee: vaikeat allergiset reaktiot (ihottuma, nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, nivelkipu tai turvotus, kipu, pistely tai tunnottomuus kädessä tai jalkana, ahdistuneisuus, veriset ulosteet, palava tunne, sekavuus kouristukset, kouristuskohtaukset, vakava tai jatkuva ripuli, rintakehä, suun, kasvojen, huulten tai kielen turvotus, voimakkaat auringonpolttajat, ihon polttaminen, punoitus, turvotus, rakkulat tai kutina, vatsakipu tai kouristukset; vapinaa, emättimen ärsytystä tai vajaatoimintaa, heikkous.

Maxaquin Lääkevalmistelu

t
Kerro lääkärillesi, jos käytät muita lääkkeitä, erityisesti: * Tyroosi elävää rokotetta, koska Maxaquin saattaa heikentää tehokkuuttaan * Droperidoli tai foscarnet koska Maxaquin voi lisätä perimätoimia ja haittavaikutuksia

Maxaquin Missed dose

Jos unohdat Maxaquin-annoksen, ota se mahdollisimman pian. Jos on melkein aika seuraavalle annokselle, ohita epäonnistunut annos ja palaa säännölliseen annosteluajastasi e. Älä ota 2 annosta kerralla.

Maxaquin Yliannostus

Jos yliannostusta epäillään, ota välittömästi yhteyttä paikalliseen myrkytyskeskukseen tai hätäapuriin.

Maxaquin Säilytys

Säilytä Maxaquin 59-77 astetta (15-25 astetta). Varastoi lämmöltä, kosteudelta ja valolta. Älä säilytä kylpyhuoneessa. Säilytä Maxaquin lasten ulottumattomissa ja lemmikkeinä.

Maxaquin Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Maxaquin <<


[top]