>> Ostaa Mestinon <<

ostaa Mestinon Nopea lääkemääräys

Mestinon Yleinen käyttö

Mestinon sisältää pyridostigminibromidia ja sitä käytetään myasthenia gravis -hoitoon. Lääke inhiboi asetyylikoliiniesteraasia ja lisää asetyylikoliinin vaikutuksia. Se parantaa hermosolun välitystä, lisää maha-suolikanavan liikkuvuutta, lisää virtsarakon lihaksia, keuhkoputkia ja eksokriinisten rauhasen erittymistä, aiheuttaa bradykardiaa, miosisia, majoituksen kouristuksia.

Mestinon Annostus ja suunta

Suoliston atony ja atoninen ummetus hoidetaan suun kautta 60 mg 4 tunnin välein, akuutti myasthenia gravis hoitoon 60-180 mg lääkitystä 2-4 kertaa päivässä. Lääkärisi voi lisätä annosta. Niele pillereitä kokonaan, älä murskata, pureskele tai katkaise laajennettuja tabletteja. Älä ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä. Ota yleensä annos seuraavana päivänä samalla säännöllisesti.

Mestinon Varotoimet

Kerro lääkärille, jos sinulla on astma tai munuaissairaus. Lääkärisi voi lisätä annosta. Noudata kaikkia terveydenhuollon neuvonantajan suosituksia. Kerro lääkärillesi hypotension, akuutin sydäninfarktin, vatsan ja pohjukaissuolihaavan, bradykardian, diabeteksen, mahalaukun ja raskauden haavaumia.

Mestinon Vasta-aiheet

Tätä lääkettä ei voida käyttää potilaille, joilla on peritoniitti ja virtsarakon tai suolen tukkeuma. Älä ota Mestinonia, jos sinulla on hoidettu depolarisoimalla lihasrelaksantteja (suxametoni, dekametoni), ovat yliherkkiä Mestinonille, kärsivät iritisistä, astmasta, obstruktiivisesta ileuksesta, ruoansulatuskanavan kouristuksesta, sappitiehen tai virtsateiden kouristuksista, myotoniasta, Parkinsonin taudista , thyrotoxioosi (ylimääräinen kilpirauhashormonin tuotanto), post-operatiivinen sokki raskaana oleville naisille.

Mestinon Mahdolliset haittavaikutukset

Allergiset reaktiot lääkkeeseen ovat mahdollisia, oireineen ovat nenät, ihottuma, hengitysvaikeudet, kasvojen turvotus. Vakavampia haittavaikutuksia ovat vaikea pahoinvointi, oksentelu tai ripuli, äärimmäinen lihasheikkous, näköhäiriöt, lihaskrampit tai vinkuminen, verenpaineen lasku, liiallinen syljeneritys, usein virtsaaminen, verenpaineen lasku, bradykardia, myosi, kouristukset, lihasten nykiminen, myasthenia gravis.

Mestinon Huumeiden välinen yhteys

Atropiini vähentää Mestinonin vaikutuksia. Mestinon, jota käytetään yhdessä depolarisoivan lihasrelaksantin, barbituraattien ja morfiinijohdannaisten kanssa, lisää niiden vaikutuksia. Mestinon on vasta-aiheinen käytettäväksi etanolin kanssa. M-kolinoblockers, ganglioplegic-lääkkeet, kinidiini, procainamidi, paikallispuudutteet, trisykliset masennuslääkkeet, epilepsialääkkeet ja lääkkeet Parkinson-sairauden vähentämiseen Mestinon-vaikutuksille.

Mestinon Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annoksen ajoissa, tee se heti kun muistat. Älä kuitenkaan ota, jos liian myöhäinen tai melkein aika seuraavalle annokselle.

Mestinon Yliannostus

Yliannostuksen merkkejä ovat pahoinvointi, oksentelu, äärimmäinen lihasheikkous, ripuli, hikoilu ja lihaskrampit tai heikkous, tahallinen pakotus ja virtsaaminen, suoliston koliikki. Ota välittömästi yhteyttä lääkäriin, jos havaitset jonkin tässä osiossa luetelluista oireista.

Mestinon Varastointi

Säilytettävä kuivassa tiukassa säiliössä auringonpaisteesta huoneenlämmössä 15-30 C (59-86 F) päässä lapsista ja lemmikeistä.

Mestinon Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Mestinon <<


[top]