>> Ostaa Micronase <<

ostaa Micronase Nopea lääkemääräys

Micronase Yleinen käyttö

Micronase sisältää glyburidia, joka alentaa glukoosipitoisuutta veressä. Se kuuluu sulfonyyliureasluokan diabeettisiin huumeisiin. Insuliinia tuotetaan haimassa ja vähentää maksan glukoosin synteesiä ja stimuloi soluja kehossa glukoosin poistamiseksi verestä. Tyypin 2 diabetes esiintyy potilailla, joiden keho joko ei tuota tarpeeksi insuliinia tai epäonnistuu insuliinin käyttämisessä kunnolla. Maksan lisääntymisen ja haiman aiheuttama glukoosipitoisuus ei pysty tuottamaan riittävästi insuliinia, jotta solut kestävät sen toimimaan kunnolla. Micronase stimuloi haima-ainetta tuottaa enemmän insuliinia.

Micronase Annostus ja suunta

Micronase-annos on 2,5-5 mg päivässä. Suurin annos on 1,25-20 mg vuorokaudessa. Ota Micronasea päivän ensimmäisellä pääruokalla.

Micronase Varotoimet

Kerro lääkärillesi, jos sinulla on sydänsairaus, Micronase ja muut vastaavat lääkkeet saattavat aiheuttaa enemmän sydänvaivoja kuin vain ruokavaliohoito tai ruokavalio sekä insuliini. Veren ja virtsan tulee testata epänormaalia sokeria Micronasea käyttäville potilaille. Seuraa ruokavaliota ja kaikkia lääkärisi suosituksia. Micronase ja kaikki muut diabeteslääkkeet voivat vähentyä aika ajoin johtuen organismin heikentymisestä lääkkeeseen tai diabeteksen pahenemisen vuoksi. Ilmoita lääkärillesi, jos olet raskaana tai imetät.

Micronase Vasta-aiheet

Micronasea ei voida antaa potilaille, jos allergia on samanlaisille lääkkeille, kuten klooripropamidi tai glipitsidi, diabetesta saaneille ketoasidoosille. Diabeettisen ketoasidoosin oireet johtuvat riittämättömästä insuliinista: pahoinvointi, väsymys, liiallinen jano, rintojen alapuolinen kipu ja hedelmäinen hengitys.

Micronase Mahdolliset haittavaikutukset

Yleisimmät Micronase-haittavaikutukset ovat pahoinvointi, turvotus, närästys, ihottuma, alhainen verensokeri, näön hämärtyminen ja painonnousu. Vakavia mutta harvinaisia haittavaikutuksia ovat hepatiitti, keltaisuus ja hyponatremia. Hypoglykemia esiintyy todennäköisimmin vanhuksilla, heikkouksilla ja aliravittuneilla ihmisillä ja varsinkin jos heillä on maksa, lisämunuaiset, munuaiset tai aivolisäkkeet. Vältä alkoholin käyttöä, puuttuvia aterioita, lääkkeitä, joita ei ole määrätty sinulle, koska hypoglykemian riski kasvaa. Riskin tekijät voivat olla myös kuume, infektio, leikkaus, trauma tai liiallinen liikunta.

Micronase Huumeiden välinen yhteys

Micronasea ei voida yhdistää Bosstan-valmisteen (Tracleer) kanssa maksa-toksisuuden lisääntymisen ja näiden lääkkeiden vaikutuksen vähentämisen vuoksi. Bosentaani myös lisää Micronasin kataboliaa maksaan. Tiatsididiureetit, kuten hydroklooritiatsidi (Hydrodiuril), voivat lisätä glukoosipitoisuutta veressä ja vähentää Micronasin vaikutuksia. Kerro lääkärillesi kaikista lääkkeistä, joita käytät tällä hetkellä ja erityisesti seuraavista: fluokinolonityyppiset antibiootit, kuten levofloksasiini (Levaquin), siprofloksasiini (Cipro), diabeteslääkkeet kuten Micronase, hengitysteiden avaavat lääkkeet (albuteroli), (diltiatseemi ja nifedipiini), antibiootit, kuten siprofloksasiini, kloramfenikoli, simetidiini, klofibraatti, estrogeenit, flukonatsoli, kalsiumkanavasalpaajat (antagonistit), anaboliset steroidit (testosteroni, danatsoli), antasidit, aspiriini, beetasalpaajat (atenololi ja propranololi) Furosemidi, gemfibrotsiili, isoniazidi, itrakonatsoli, rauhoittavat aineet (trifluoperatsiini ja tioridatsiini) MAO-estäjät, metformiini, niasiini, NSAID-lääkkeet (diklofenaakki, ibuprofeeni ja naprokseeni), oraaliset ehkäisyvalmisteet, fenytoiini, probenesidi, prednisoni, sulfametoksatsoli, tiatsididiureetit (klorotiazidi ja hydroklooritiatsidi) levotyroksiini.

Micronase Missään annoksessa

Jos unohdit ottaa annoksen ajoissa, tee se heti kun muistat. Älä kuitenkaan ota, jos liian myöhäinen tai melkein aika seuraavalle annokselle. Älä lisää suositeltua annosta. Ota yleensä annos seuraavana päivänä samalla säännöllisesti.

Micronase Yliannostus

Micronase Overdose-oireita ovat vaalea iho, takavarikko, kooma, matala hengitys ja matala verensokeri. Ota yhteyttä lääkäriisi tai hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon, jos käytät edellä mainittuja oireita.

Micronase Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä välillä 59-77 F (15-25 C) valolta ja kosteudelta, lapsilta ja lemmikkeiltä. Älä käytä viimeisen käyttöajan jälkeen.

Micronase Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Micronase <<


[top]