>> Ostaa Monoket <<

ostaa Monoket Nopea lääkemääräys

Monoket Yleinen käyttö

Monoketia käytetään angina pectoriksen hoitoon ja ehkäisyyn. Sitä voidaan käyttää pienentämään anginaalisten (rintakipu) jaksojen taajuutta ja vakavuutta sekä vähentämään sublingvaalisen (kielen alla) nitroglyseriinin tarvetta. Monoket on ryhmässä huumeita, joita kutsutaan nitraateiksi. Se helpottaa veren virtausta ja helpottaa sydämen pumppaamista. Monoket ei käsittele jo aloitettua angina pectoris -hyökkäystä.

Monoket Annostus ja suunta

Monoketin annostus riippuu lääkärisi määräyksestä. Älä ota sitä suuremmissa määrissä tai pidempään kuin suositellaan. Noudata lääkemääräyksen aikataulun ohjeita. Lääkärisi voi muuttaa äkillisesti annostasi, jotta saat parhaan tuloksen tästä lääkityksestä. Emme kaikki Monoketin tuotemerkkejä ja muotoja oteta samalla tavalla. Seuraa lääkärin antamia ohjeita huolellisesti. Ota tämä lääkitys veteen tai muuhun nesteeseen. Älä murskaa, pureskele tai katkaise laajennettu tabletti. Paras tapa ottaa se on niellä pilleri kokonaisuudessaan. Pilkkominen voi aiheuttaa liikaa lääkkeen vapauttamista kerralla. On tärkeää jatkaa tämän lääkkeen käyttöä ohjeiden mukaan angina päänsärkyä ehkäisemiseksi.

Monoket Varotoimet

Yritä lepoa tai pysyä paikallaan, kun käytät tätä lääkettä. Monoket voi aiheuttaa huimausta tai pyörtymistä. Nosta hitaasti ja tasaisesti itsesi estämään lasku. Ennen kuin otat isosorbidi mononitraattia kerro lääkärillesi, jos sinulla on kongestiivinen sydämen vajaatoiminta, matala verenpaine tai munuaissairaus. On tärkeää jatkaa tämän lääkkeen käyttöä ohjeiden mukaan angina päänsärkyä ehkäisemiseksi. Lataa resepti ennen kuin lopetat lääkkeen kokonaan. Älä lopeta isosorbidi mononitraatin ottamista yhtäkkiä. Pysähtyminen yhtäkkiä voi aiheuttaa vakavan anginahäiriön. Älä koskaan muuta merkkejä isosorbidi mononitraatista ilman lääkärisi suostumusta. Jos koet jotain kongestiivista sydämen vajaatoimintaa, matalaa verenpainetta tai munuaissairautta, saatat tarvita annoksen säätämistä tai erityisiä testejä, jotta Monoke voidaan turvallisesti ottaa. Kerro lääkärillesi, jos sinulla on pitkittynyt sairaus, joka aiheuttaa ripulia tai oksentelua. Ole varovainen, jos ajetat tai teet mitään, mikä edellyttää sinun olevan hereillä ja hälyttävillä. Vältä alkoholin käyttöä. Se voi lisätä Monoketin sivuvaikutuksia.

Monoket Vasta-aiheet

Älä käytä Monoket-valmistetta, jos sinulla on yliherkkyyttä tästä lääkkeestä (sen ainesosista), hypotensiosta, tilavuuden ehtymisestä, akuutista MI: sta, CHF: stä ja hypertrofisesta kardiomyopatiasta. Mahdolliset haittavaikutukset Monoketin yleisin sivuvaikutus on päänsärky ja se liittyy yleensä annoksen suurentamiseen. Monoket voi aiheuttaa vakavan verenpaineen laskua, kun se nousee istuma-asennosta aiheuttaen huimausta, sydämentykytystä ja heikkoutta. Alhaisen verenpaineen riskin pienentämiseksi potilaiden tulisi nousta hitaasti istuma-asennosta. Tarvitset kiireellistä lääketieteellistä apua, jos sinulla on jokin allergisen reaktion oireita (nokkosihottuma, hengitysvaikeus, kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turvotus). Vakavia haittavaikutuksia ovat nopea, hidas, voimakas tai epätasainen syke; tunne kuin saatat ohittaa; vaiva hengitys, sininen iho, väsynyt tunne tai paheneva angina kipu. Vähemmän vakavissa sivuvaikutuksissa voi olla päänsärky, lievä huimaus; lämpöä, punoitusta tai pistelyä ihon alle; pahoinvointi, oksentelu, ummetus, ripuli; kipu tai jäykkyys nivelissä tai lihaksissa; kuumia aaltoja; tai suuhun.

Monoket Huumeiden väliset yhteydet

Monoketia saaneiden potilaiden ei tule saada sildenafiilia, tadalafiilia tai vardenafiilia. Koska sildenafiili (Viagra), tadalafiili (Cialis) ja vardenafiili (Levitra) lisäävät Monoketin verenpainetta alentavia vaikutuksia ja voivat aiheuttaa verenpaineen liiallista alenemista. Verokyytti (Calan, Verelan, Verelan PM, Isoptin, Isoptin SR, Covera) voi esiintyä myös vakavien verenpaineen alenemisen aikana, kun vaihdetaan asentoa (ortostaattinen hypotensio), kun Monoket yhdistetään diltiazemiin (Cardizem, Dilacor, Tiazac ja monet muut) -HS), jotka myös alentavat verenpainetta. Kerro myös lääkärillesi kaikista muista lääkkeistä, joita käytät: verenpaineen lääkitys; dihydroergotamiini (DHE 45, Migranal) tai ergotamiini (Ergomar, Cafergot); erektiohäiriölääkkeet; beetasalpaaja, kuten atenololi (Tenormin, Tenoretic), karvediloli (Coreg), labetaloli (Normodyne, Trandate), metoprololi (Lopressor, Toprol), nadololi (Corgard), propranololi (Inderal, InnoPran), sotaloli (Betapace) toiset; tai kalsiumkanavan estäjä, kuten diltiatseemi (Cartia, Cardizem), felodipiini (Plendil), nifedipiini (Nifedical, Procardia), verapamiili (Calan, Covera, Isoptin, Verelan) ja muut.

Monoket Missed dose

Ota Missed-annos heti kun muistat. Jos se on melkein aika seuraavalle annokselle, odota siihen asti lääkkeen ottamista ja ohita Missed-annos Älä käytä ylimääräistä lääkettä.

Monoket Missään annoksessa


< Yliannostus
Yliannostus oireita voivat olla voimakas pehmeä päänsärky, kuume, hämmennys, huimaus tai pyörivä tunne, nopeat tai voimakkaat sydämenlyönnit, näköhäiriöt, pahoinvointi, oksentelu, vatsakipu, verinen ripuli, hengitysvaikeudet, hikoilu, kylmä tai märkä iho, tunne valoa, pyörtyminen ja kohtaukset (kouristukset). Monoketin yliannostus voi olla hengenvaarallinen. Hakeudu lääkärin hoitoon, jos olet sitä mieltä, että olet käyttänyt liikaa lääkettä.

Monoket Säilytys

Säilytä Monoket huoneenlämmössä 15-30 C (59-86 F) tiukassa säiliössä, kosteudelta, lämmöltä ja valolta. Pidä pullo tiukasti suljettuna, kun sitä ei käytetä.

Monoket Vastuuvapauslauseke

Tarjoamme vain yleisiä tietoja lääkkeistä, jotka eivät kata kaikkia ohjeita, mahdollisia huumeiden integraatioita taiToimenpiteet Sivuston tietoja ei voida käyttää itsetarkoitukseen ja itsediagnostiikkaan. Kaikki erityiset ohjeet tietystä potilaasta on sovittava terveydenhuollon neuvonantajan tai asiasta vastaavan lääkärin kanssa. Kieltäydymme näiden tietojen luotettavuudesta ja virheistä, joita se voi sisältää. Emme ole vastuussa mistään suorista, epäsuorista, erityisistä tai muista epäsuorista vaurioista, jotka johtuvat tämän sivuston tietojen käytöstä ja myös itsehoitoon liittyvistä seurauksista.

>> Ostaa Monoket <<


[top]